marți, 27 septembrie 2011

Cacealmaua lui Catalin Chivu

Mare pișicher este Cătălin Chivu. Cum-necum, a reușit el să inducă în eroare opinia publică trimițând ziarului Obiectiv o scrisorică potrivit căreia ar fi fost repus în funcție definitiv. Sunt convinsă că i-au trecut fiori reci pe șira spinării pe toți aceia care săreau într-un picior de bucurie c-au scăpat de cel mai controversat șef de poliție pe care l-a avut Brăila.
Numai că ce spune Chivu e parțial adevărat. După cum știe toată lumea, el avea două procese pe rol. Pe primul l-a câștigat și s-a emis ordinul de repunere în funcție începând cu data de 14 septembrie. Însă ce nu spune smecherul de Chivu e că pe cel de-al doilea proces l-a pierdut iar al doilea ordin - de eliberare din funcție- are aplicabilitate peste câteva zile.
Mărturisesc cu această ocazie că modul în care a ales Chivu să trateze beleaua în care se află îl face un personaj interesant, care ar putea face o figură bună în politică, dacă scapă onorabil din povestea asta in care a intrat singur. Nu pot decât să-i urez inspirație în alegerea taberei.

5 comentarii:

  1. Cred ca ar fi un primar mult mai bun Chivu decat Simionescu. Ar fi o idee buna sa candideze.

    RăspundețiȘtergere
  2. De un om ca tine, AURA COSTEA, are nevoie Braila si politica romaneasca nu de "bateriile" astea care sunt in viata publica si politica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cine le-ar mai face zile fripte???? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de sigura esti de ceea ce publici???????????

    RăspundețiȘtergere
  5. sursele voastre jegoase distrug in continuare vietile oamenilor si ale copiilor lor care citesc sau aud despre articole?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.