marți, 6 septembrie 2011

După ce a predat PNL-ul necondiționat lăcustei roșii, Boboc se miră că pierde primarii

O vară întreagă, Cătălin Boboc, președintele de fațadă al PNL Brăila, n-a avut habar de mișcările de trupe în rândul primarilor nemulțumiți că liberalii au cedat județul Brăila, fără luptă, social-democraților, asigurându-și astfel ieșirea pe ușa din spate a politicii pentru mulți ani de acum înainte. Odată cu venirea toamnei, a ieșit bobocul la numărat primari. Și ce să vezi? Îi dă cu lipsă! Neputând înțelege regulile politicii câtă vreme e captivul grupului de interese, în funcție de care liberali, social-democrați și liberal-democrați își schimbă culorile doctrinare precum cameleonii, lui Boboc i-a cășunat pe năbădăiosul primar de la Chiscani, care nu de mult acuza de hoție exact pe individul căruia i s-a subordonat Boboc și tot PNL-ul local. Cum Ion Crăciun n-are niciun chef să tragă la alegerile viitoare pentru Stancu & comp. și ca el mulți alții și mai cunoaște și motivele non-politice care îl duc destul de des pe liderul PNL în comuna pe care o păstorește, tânărul care încă se joacă de-a politica prin curtea școlii nu a îndrăznit să-l acuze de trădare. Asta nu înseamnă că nu va proceda și el precum pseudo-liderul PDL, Constantin Dumitriu, care, neputând obliga primarii să adopte politica struțului față de abuzurile baronului PSD, s-a apucat sa-i excluda! Ăștia doi nu vor în ruptul capului să învețe să-și conducă partidele, așa încât n-ar fi de mirare dacă îi va prinde campania electorală doar pe ei în gașca PSD-ului, partidele lor alegând calea corectă, cea a confruntării cu puterea la care lăcusta roșie nu renunța nicicum.

6 comentarii:

  1. Domnule primar ati ramas acelasi om vertical si hotarat cum vam cunoscut in 2008.NU VA LASATI OAMENII SUNT CU DV CIUMA ROSIE O SA DISPARA O DATA CU CRIN &PONTA.SUCCES ALTURI DE TOTI CETATENII DE BINE DIN COMUNA .NU MOR CAII CAND VOR CAINII NICI PRIMARII CUM VOR"JUPANII"

    RăspundețiȘtergere
  2. domnule craciun, UNPR-ul de care tot va deziceti, sa stiti ca e o mana care se poate strange cu incredere

    RăspundețiȘtergere
  3. domnule craciun , tuturor le pare rau ca furati numai ptr. dvs. si nu dati zeciuiala la partid. tineti-o tot asa: conturi grase, realizari spre zero. SUCCES!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel puţin pentru Brăila sunt interesante acţiunile acestei struţocămile cu trei cocoaşe :)
    Nici nu visau domnii Aurel Simionescu şi Bunea Stancu să le fie lipite afişele de către liberali :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @acuvio
    Este o jignire pentru electoratul liberal si pentru membrii partidului de la Braila faptul ca am ajuns sa facem campanie pentru Stancu si PSD. Braila merita niste liberali mai cu "sange" in instalatie. Cei care sunt acum in fruntea filialei probabil vor fi maziliti dupa alegerile de la anul si in locul lor vor fi pusi niste oameni capabili. Eu unul asta as face daca as fi in locul lui Antonescu.
    In fine, pana la anul se mai pot intampla multe, inclusiv sa dispara USL, dar chiar si asa tot nu fac liberalii braileni vreo branza. Ba chiar pentru PNL Braila cred ca asta ar echivala cu taiatul crengii de sub picioare.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Razvan R. Amuzaţi-vă şi cu funny photo retouch-ul. Oricum, la acest moment, eu nu am altă soluţie la vot decât USL :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.