duminică, 11 septembrie 2011

PDL-iștii brăileni n-au aflat încă de trecerea de la portocaliu la verde, spre dezamagirea Elenei Udrea. UPDATE: Dumitriu dă replica

Elena Udrea, un personaj extrem de atent la detalii, a remarcat imediat că PDL-iștii brăileni n-au nicio treabă cu tendințele partidului. Cum responsabil de imaginea filialei este croitorașul Staicu, e de două ori mai rușinos pentru ei că n-au fost inspirați să schimbe culoarea materialului cu care au decorat masa, aducând aceleași eșarfe cu care au gătit mesele când Blaga l-a adus pe gălățeanul Dumitriu șef de organizație la Brăila. De altfel, pedeliștii (câți au mai rămas la vedere) nu și-au întâmpinat ministrul, așteptând cu toții sosirea Elenei Udrea pe vaporul Cameliei Potec, mai puțin Constantin Dumitriu, aflat în Rusia cu mai vechiul amic din PC, Radu Cosca, acum omul lui Durbacă în PDL.

PS. Printr-um SMS, Dumitriu mă anunță că am ”mintea zdruncinată”, el având obiceiuri sănătoase, adică a fost plecat în Rusia cu nevasta. Îl anunț pe această cale că  nu am vrut să insinuez nimic când am scris de amicul Radu, prezența sau absența soției din călătoria sa la Moscova nefiind de interes pentru cititorii acestui blog. Cum mie nu mi-a trecut prin cap să-i aduc astfel de acuzații, explicațiile sale sunt cel puțin ciudate. Francezii au o vorba - qui s'excuse s'accuse- dar n-am de gând să insist pe această temă.

9 comentarii:

  1. adevarul e ca, daca iti acceptau cererea de a te angaja purtator de vorbe la PD-L, Titiu BB a zis-o pe-asta public, multe lucruri ai mai fi schimbat...

    RăspundețiȘtergere
  2. adevarul e ca-n bancul de la Radio Erevan: nu am făcut nicio cerere, ci mi s-a propus. Dar unei persoane ca tine ii e greu sa inteleaga ca unii mai si refuza anumite lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toamna verdele virează spre ruginiu, portocaliu... Dar te pui cu dorinţa PDL ? :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ...:)))))). esti belea, aura...:)))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Suntem de acord,culoarea verde este simbolul vietii,simbolul curateniei,simbolul primaverii.
    va rog sa vizitati blogul,
    cruciadapdl.blogspot.com
    va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai oameni buni,Piticul,Ambulanta,si alti pitici care mai fac si plici,sau auoinvitat.Nu ia chemat nimeni,ei sunt pe faras si ei....stiu bine.Era o lansare privata propiertara fiind apolitica.Despre care bun simt vorbim???RUSINE RUSINE SA VA FIE MOCAGIILOR

    RăspundețiȘtergere
  7. esti nebuna rau
    sa-i explice cineva amaratului ca nimeni nu a castigat vreodata un razboi cu presa...mai ales cu ziaristele istete...:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Camelia cocheteaza cu PDL-ul si va intra in politica dupa ce se retrage, adica in 2012, atunci hotelul plutitor va fi redecorat...in verde...de nuca verde!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cine spune ca aceasta sportiva intra in politica , nu stie ce vb , este pe dinafara subiectului . A ca i s-a propus , e una , dar de aici la a accepta e cale f lunga . O afacere bine gestionata nu are nicio treaba cu politica si Camelia stie .

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.