vineri, 16 septembrie 2011

Gălățeanul Dumitriu pregătește alte sancțiuni în PDL Brăila, iar Bădălan îi pregătește lui o surpriză

Starea de spirit în PDL Brăila e deplorabilă, ca pe un vapor care se scufundă. Așa este interpretată și noua serie de sancțuni pregătită pentru mâine. În ședința Biroului Permanent Județean, alți primari și consilieri județeni vor îngroșa rândurile celor picați în dizgrația fostului viceprimar gălățean. De aproape un an de zile de  când a fost ales președinte al filialei brăilene, în urma sforilor trase de Vasile Blaga, singura realizare a lui Constantin Dumitriu este destructurarea unui partid care a reușit performața în 2008 de a sparge monopolul PSD-ului în județ. După ce a dat cu barda în directorii PDL care au refuzat să se prezinte cu sume considerabile de bani (democrat -liberalii brăileni vorbesc ca lui Octavian Bănică i s-au cerut 10.000 de euro și ca refuzul acestuia ar fi adevăratul motiv al schimbarii cu Emilia Voicu), gălățeanului i s-a pus pata și pe consilierii județeni și primarii PDL care nu-l recunosc de șef. El a mai încercat și în urmă cu o lună să-i sancționeze, atunci opunându-se Viorel Balcan. Interesant că în tot acest război deputatul Bădălan nu pare a juca niciun rol, însă din ce în ce mai multe voci susțin că strânge mărturii împotriva lui Dumitriu de la cei sancționați, pentru a le prezenta la nivel central și a-și pregăti preluarea organizației județene a partidului, înainte ca Dumitriu să o desființeze de tot.

3 comentarii:

  1. ;LUPTA PINA CIND MIEII VOR DEVENI LEI;
    Buna stirea,ADVERSARII LOR POLITICI SUNT IN INTERIORUL partidului.De ce? Au VINDUT PARTIDUL IN MOMENTUL NEGOCIERII CU g.b.s PT.un mandat de parlamentar.
    IN PRIVINTA LUI badalan VA INSELATI, el PROPUNE SANCTINILE, el CONDUCE B.P J.-ul inpreuna cu cei,,12 Apostoli,,[oamenii lui care au ajutat la aducerea lui titiU la sefia partidului]

    RăspundețiȘtergere
  2. Colegul nostru spune adevarul,Badalan trage toate sforile in pdl.
    Echipa dlui Badalan poate constitui perfect DARK ORGANIZATION.Pe acest subiect mai vorbim.
    Informatii din pdl Braila gasiti pe blogul,
    cruciadapdl.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Colega te rog sa citezi cei 12 apostoli,este important, multumesc.
    Votul de astazi din BPj,care este un tribunal,4 impotriva,3 abtineri, apostolii au votat impotriva suspendarii consilierilor,DAN LUNGU,ENUTA IONEL,
    BOALA CRISTIAN, PASCALE ALFREDO are un avertisment. Inca ' INCHIZITIA" cu seful ei IGNATIO DE LOYOLA, in Braila poate fi si DUMITRIU,DAR SI BADALAN ( PDL ESTE IN DIFICULTATE MAXIMA). IMPORTANT,dl Balcan sa abtinut de la vot..

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.