sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Deputatul PDL Eugen Bădălan trebuie să se aștepte la urmări

În mod cert, descinderea la Brăila a secretarului general, a prim-vicepreședintelui și a celorlalți membri ai Biroului Permanent Național, în plină degringoladă internă la PDL Brăila, nu va rămâne fără urmări. Deja Dumitriu și Bădălan au făcut primul pas înapoi, ridicând, la impunerea șefilor de la centru, sancțiunile aplicate, pe nedrept, consilierilor și unor primari PDL care nu s-au aliniat direcțiilor impuse de gălățean și deputatul justițiabil, preocupați mai mult de viitorul personal și deloc de viitorul politic al organizației pe care au așezat-o la remorca PSD.
Faptul că Eugen Bădălan a purtat discuțiile cu Ioan Oltean, Gh. Flutur, Valeriu Tabără, Gh. Ialomițeanu, Daniel Funeriu, cu demisia pe masă, după ce cu câteva săptămâni în urmă a făcut glume pe seama lor în conferință de presă ( a spus că membrii BPN și-au făcut sepuku când au aflat despre autosuspendarea sa), a picat cum nu se poate mai rău pentru el. Cum deputatul Eugen Bădălan este suspect de fapte de corupție și este unul dintre demnitarii PDL care nu corespund din punct de vedere al codului etic al partidului, atitudinea sa în raport cu conducerea centrală i-a atras animozități la nivel înalt.

5 comentarii:

  1. ai nimerit-o cu chivu

    ai nimerit-o cu stancu

    sper sa o nimeresti si cu golanii astia de la pdl ca numai nenorociri fac

    nu stiu de unde le scoti dar bravo tie ca te tii de capul lor

    RăspundețiȘtergere
  2. Ministrii au venit pentru impresia artistica,votantii si sustinatorii sunt simbriasii si gastile din jurul celor 3,invitatii au fost selectati ca de obicei,numai ai lor,opozanti au fost bagati in sala de Ion Oltean.
    Pentru informatii interesante din pdl Braila,vizitati blogul,
    cruciadapdl.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. e prea multa valva cu dosarele-n pdl, baietii vor sa faca o mutare majora. o banuiesc dar nu am argumente, dar nume precum neamtu, tismaneanu sau lazaroiu imi spun ceva

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo Aura Costea asa arata un jurnalist neliniat politic.Despre d-ul deputat Eugen Badalan are o problema majora-parnaia.Fostul cumnat procurorul Sampetru ia facut un mare bine este la sala.Dar cum poltichia este o umbrela care protejeaza inca toti hotii,asta este.Curand se va rupe caruta ok?

    RăspundețiȘtergere
  5. 1 Decembrie! La mulţi ani România! La mulţi ani tuturor românilor!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.