joi, 13 decembrie 2012

Din nou, epurări iminente la PDL Brăila

La PDL Brăila s-a instaurat panica. După modelul lansat de Constantin Dumitriu, cu efecte devastatoare atât în interiorul organizației cât mai ales în exterior, contabilizate în două rânduri de alegeri- locale și parlamentare- , se pregătește o nouă epurare. Potrivit surselor din PDL, a fost întocmită o listă neagră, destul de consistentă, cu membri ai BPJ care ar trebui excluși. Lista ar fi fost făcută de Sergiu Diacomatu, care a așteptat această ocazie pentru a se răfui cu pedeliștii pe care el îi conideră responsabili de eșecul înregistrat astă vară, când a candidat la CJ. Pentru că în ultimele zile s-a afișat frecvent cu Alexandru Nazare, printre democrat -liberali circulă informația că președintele interimar, devenit deputat între timp, va merge mâine la şedinţa Colegiului Director Naţional al PDL cu lista lui Diacomatu.

Deoarece pare iminentă demisia lui Vasile Blaga de la şefia partidului, cei doi speră să profite de influența grupării Falcă- Udrea pentru a-și duce la bun sfârșit planul de epurare politică, așa cum a procedat și Dumitriu la rândul său, ajungând să-și îngroape cariera politică la Brăila.
Nu cunoaștem motivele pentru care Nazare pare să-i facă jocul distructiv al lui Diacomatu, deși este conștient că măsurile de forță nu aduc rezultatele scontate.
Avizații spun că miza nu este obținerea unor rezultate pentru PDL, ci recuperarea unor sume investite în campania ce tocmai s-a încheiat.
În ceea ce-l privește pe Diacomatu, nici acum nu pare să fi înțeles că cei care l-au vândut la locale sunt chiar interlopii și securiștii cu care se afișează și în prezent.

4 comentarii:

  1. mai auras, epurarile din pdl chiar nu ma mai excita deloc
    vino si to cu o noutate:
    - epurari din psd,
    - demisii din pnl,
    - sinucideri in unpr,
    - demiteri ale directorilor din primarie,
    - lista cu noii directori de deconcentrate...
    astea senzatii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna, ce se intampla? Ati schimbat macazul?

    RăspundețiȘtergere
  3. Au castigat cei de la usl,brusc unii observa ca le cresc conturile bancare si schimba tonul,sa nu zic macazul.
    Ce este scris mai sus este ceeaca am spus in comentariu.
    Va urez sa aveti o viata frumoasa dna COSTEA.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.