sâmbătă, 8 decembrie 2012

Fluturasii, bata-i vina!

Cu o zi inaintea alegerilor parlamentare, liberalii braileni sunt cuprinsi de panica iar sustinatorii lor sunt bulversati total. Pe de o parte Catalin Boboc si-a facut campania doar cu pesedistii Cristian Rizea si Marian Dragomir, iar pe de alta parte s-au intetit zvonurile ca este inevitabila o ruptura in filiala din cauza scorului dezastruos previzibil pentru liderul local.
In acest sens, compania lui Rizea, care vaneaza impreuna cu Diacomatu functiile lui Bunea Stancu, il face pe Boboc suspectabil de a fi si el parte in acest joc. Scenariul vehiculat in mediul politic este urmatorul, pornind de la iminentele ciocniri dintre liberali: Boboc pierde alegerile parlamentare, se rupe de PNL si impreuna cu Diacomatu pune bazele unui partid liberal nou. Si astfel, se poate petrece prima parte a planului de schimbare a garniturii de lideri, cu Diacomatu legitimat in fruntea PNL.
Cum a ajuns Boboc sa-i faca jocul lui Diacomatu, care acum cauta cu disperare legitimare politica? Simplu: Diacomatu l-a convis ca are materiale compromitatoare la adresa sa si chiar au fost distribuiti niste fluturasi in acest sens, astfel incat Boboc a luat in serios "santajul" care se refera nu numai la chestiunile din fluturasi ci si la teme de cancan. Acum ca Diacomatu s-a imprietenit cu Boboc, au fost distribuiti fluturasi vizandu-i pe contracandidatii lui Boboc. Unul dintre acesta este Danut Cristian Mihai, despre care aflam ca Diaconescu nu a putut sa spuna la televiziunea sa ce-i reproseaza si a ales sa-i retraga sprijinul tot prin fluturasi lasati prin scari de blocuri pe timp de noapte, ca sa nu mai vada politia locala ziua in amiaza mare prin sistemul de supraveghere video ai cui oameni imprastie acesti fluturasi. Pacat ca prostia nu le baga unora capul in ghips, sa vada toata lumea cu cine are de-a face!

Recomandari:

http://viatabrailei.ro/silviu-radu-pdl-diacomatu-si-rizea-vaneaza-impreuna-functiile-lui-bunea-stancu_6150

http://brailanews.blogspot.ro/2012/12/mesajul-catre-braileni-al-lui-bunea.html 

http://viatabrailei.ro/scandal-aplanat-de-mascati-la-sediul-pdl-diacomatu-si-draghincescu-au-trecut-la-intimidari_6168

5 comentarii:

  1. cand or afla ca si la pdl se practica acelasi joc dezbina si condu o sa iasa circ si panarama. aseara cine credeti ca-i organiza campania lui nazare? ati ghicit: diacomatu plus danut lungu, omul lui varga. si cu asta am spus tot. succesuri!

    RăspundețiȘtergere
  2. pentru Aura Costea
    bine ai revenit la joaca. aud din nou din ce in ce mai des "intra pe braila news" sa-ti tina dumnezeu bunul obicei. unde nu stii suna un prieten

    RăspundețiȘtergere
  3. boboc mai dute dreaq cu potlogariile tele! nu te va urma nici nicusor din piata mare. cu diacomatu ti-ai gasit sa faci golanii? asta nici nu stie pe ce lume merge crede ce zice taticu ca danut se spovedeste bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Stau si ma intreb, dintr-o curiozitate ce isvoraste din analiza obiectiva si la rece, oare ce s-a intamplat intre dvs., d-na Costea si d-nul Diacomatu? Ma refer la aceasta schimbare brusca de opinie fata de persoana dumnealui. De ce nu l-ati vazut inca de la inceput? Venea din cel mai corupt colt al administratiei publice: ANRP, cu foarte multi bani la el. Cu toate acestea ati fost foarte entuziasmata de "potentialul" sau ca si pol al opozitiei. Nu va fac un proces de afiliatie sau de opinie, doamne fereste, insa o schimbare atat de brusca de la alegerile locale pana la cele parlamentare denota altceva decat o convingere pur politica, generata de interesul public si local.
    "Parerea mea" ca sa il citez pe Nicu Vacaroiu.
    P.S. Nu ma supar daca nu imi postati comentariul si nu imi raspundeti! Considerati doar ca "cititorii dvs. sunt mai inteligenti decat ai lor" - parafraza la Academia Catavencu de pe vremuri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am sprijint cu toate fortele mele pe Diacomatu la locale pentru ca atunci era UNICA alternativa la CJ. Eu nu stiu cat de corupt este Diacomatu si nici dvs nu cred ca aveti dovezi in acest sens. Stiu doar ca, dupa alegerile locale, tradat din toate partile, si-a pierdut pur si simplu busola si s-a compromis negociind inclusiv cu cel impotriva caruia a luptat, din pacate doar el. Echipa politica pe care si-a facut-o a fost un dezastru si l-a dus la ruina, drum pe care se afla si acum. Nu regret ca l-am sustinut, imi pare rau doar ca nu a confirmat. Nu e un partener de cursa lunga, este usor influentabil de profitori de joasa speta si nu stie sa-si tina oamenii aproape. Cam acestea sunt motivele pentru care eu nu am mai putut ramane alaturi de el.

      Ștergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.