sâmbătă, 8 decembrie 2012

Vreau să votez, dar n-am cu cine!

În colegiul 1 constat că partidele au îngrămădit cei mai mediocri candidaţi din toate timpurile. Când spun "mediocri", mă exprim eufemistic pentru cu unii dintre ei sunt de-a dreptul catastrofe! Rebuturi politice, fără doctrină, fără principii, fără onoare, doar dorinţa disperată de a fi şi ei cineva. Un cititor îmi scria pe pagina de Facebook că e la fel de dezamăgit de calitatea celor care aspiră la statutul de parlamenatar, dar că-l va vota totuşi pe Fusea jr. pentru că măcar vorbeşte corect şi frumos. Sunt de acord cu acest punct de vedere, că Marian Fusea este un tânăr civilizat, şcolit şi, poate, bine intenţionat, dar când ştiu că vine în politică pe filiera generalului infractor Bădălan am rezerve serioase. Nu despre Fusea voiam să vă spun, ci despre catastrofa de Musceleanu care, cu câteva zile înainte de campanie, a decis el că-i bine să mai iasă din anonimat lasând în cutiile poştale un fluturaş în care ne explică de ce să îl votăm: pentru că promovează produsele "tradiţionale brăilene" în hypermarket-uri (poate ne spune şi nouă care sunt alea), pentru că vrea să amenajeze spaţii de recreere pentru pensionari şi tineri în zona Pistruiatul, la E-uri, şi transport public gratuit pentru pensionari, elevi şi şomeri (s-o simţi ameninţat Simionescu?).
Nu cred că Monu Musceleanu, "fost sportiv de performaţă care a jucat fotbal la Dacia Unirea", cum se recomandă, care vrea acum să ajungă deputat,  ne consideră pe toţi dobitoci. Pur şi simplu, pe el atât îl duce capul. Vrea în Parlamentul României, dar crede că un parlamentar face băncuţe în parc şi ne lasă să zburdăm liberi prin mijloacele de transport ale primăriei. Sub deviza "Ciocoii sunt problema, noi suntem soluţia", cam asta e tot ce poate Musceleanu: să alunge ciocoii cu scândurile de la băncuţe şi să-i urmărească gratuit cu Braicarul!
Dacă ăsta şi prietenul gălăţean Necula Marius-Gerard, împinşi de SOB şi ajutaţi de Stancu să candideze din partea PPDD în colegiul meu ajung în parlament, stimaţi brăileni înseamnă că avem noi însine o mare problemă şi nu trebuie în veci să mai dăm vina pe alţii pentru ce ni se întâmplă!

recomandari:
http://brailanews.blogspot.ro/2012/11/curiozitati-de-campanie-in-colegiul-1.html
http://viatabrailei.ro/senatorul-pdl-marius-necula-candideaza-la-braila-dar-doreste-sa-imbunatateasca-viata-galatenilor_6138

3 comentarii:

  1. Vezi ca il ai pe "anonimul" Dorin Petrea... un baiat de isprava, stie ce inseamna sa conduca o colectivitate, are simtul nevoilor oamenilor... deci ai pe cine vota ! Treci peste faptul ca a "colaborat" cu Diacomatu o perioada...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sergiu nu a putut candida el însuşi din partea USL şi l-a scos in faţa pe Dorin. Mi-a făcut impresia unui tânăr care PROMITE, dar s-a comPROMIS prea repede. A schimbat macazul uluitor de repede si asta indica o flexibilitate inadminisbila de principii.

    RăspundețiȘtergere
  3. macar incepi sa iti speli pacatele. numai tu esti vinovata pentru ca derbedeul de sergiu si-a facut aparitia pe aici. era un nimeni. acum se vede cu adevarat cine este acest baietas manevrat de interlopii din braila cu care nu a avut jena sa apara nici in campania electorala. si inca ceva. ar fi bine sa spui tot adevarul in legatura cu el ca tot tu trebuie sa repari ce ai facut.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.