miercuri, 9 martie 2011

Stimati PDL-isti, sa-i multumiti lui Staicu pentru supriza pregatita de BrailaNews!

Adrian Staicu, purtatorul de cuvant al PDL 
UP-DATE: Propunerile PDL pentru functiile de directori de deconcentrate si sumele existente in dreptul fiecarei persoane nu corespund cu donatiile publicate in MO

PDL filiala Braila si-a ales gresit comunicatorii. Dovada a oferit-o ieri neexperimetatul politician Adrian Staicu, ajuns purtator de cuvant al filialei dintr-o eroare, pe care partidul trebuie sa si-o asume. Postand, mai intai sub anonimat, un comentariu  cu continut discutabil la articolul "Lista lui Dumitriu anunta marea epurare a directorilor", el a fost obligat de presedintele Constantin Dumitriu,  sa-si asume mizeriile. Pentru ca o asemenea atitudine este de neiertat unui politician care reprezita la acest nivel un partid politic, am decis sa-i arat tanarului cu educatie precara, dar si celor care l-au sustinut in aceasta functie, ce inseamna sa nu ai proprietatea termenilor atunci cand, in loc de argumente, recurgi la atacuri mizerabile impotriva unui jurnalist care a scris un articol critic. Mai exact, articolul care face referire la existenta unei liste cu directorii aflati in dizgratie, intocmita de sefii PDL, a fost interpretat, in mod confuz, de Staicu drept un atac al meu asupra organizatiei politice. Si, de curajos si responsabil ce e, a crezut ca ma intimideaza daca posteaza mojicii pe blogul meu. Pentru a intelege pana si Staicu ce inseamna un articol nefavorabil unei organizatii intregi, BrailaNews va publica lista cu persoanele care au contribuit la campania PDL, sumele aferente, incepand de la 15 pana la 30.000 de euro, dar si posturile vizate. In felul acesta, poate invata si pseudo-purtatorul de cuvant Staicu sa faca diferenta dintre critica la adresa conducerii partidului si "atacurile" la adresa organizatiei. Si, in plus, daca nu a invatat pana la aceasta varsta sa respecte pe cei din jurul sau, inclusiv pe ziaristi, macar sa-i fie rusine de colegii care nu au nicio vina sa fie tarati dupa el in conflictele pe care le amplifica, in loc sa le aplaneze.

12 comentarii:

  1. mai Aura tu glumesti? cine e idiotul care voia post cu 15 euro?

    RăspundețiȘtergere
  2. Publica lista!
    Sa vedem daca pentru banii astia au chitante eliberate de PDL Braila si daca nu au sa aflam cine a bagat banii in buzunar!
    DNA - ST Galati oare are curajul sa ii ia la intrebari?

    RăspundețiȘtergere
  3. O voi publica. Deocamdata verific la Comisia Electorala ce s-a declarat.

    RăspundețiȘtergere
  4. esti culmea, unde naiba ai gasit lista cu pricina?!numai ca, trebuie sa o dezvalui cu mare atentie ca nu stii niciodata unde dai si unde crapa...Daca Staicu te-a determinat sa faci asta stunci toata stima pentru el

    RăspundețiȘtergere
  5. I-l cunosc personal de Adrian.Tu nici macar nu ai avut curiozitatea sa te informezi putin.sigur si-a asumat si actiunile altora. arunca cu noroi , ce altceva poti face?

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce "i-l"? Acesta este un promune personal in cazul acuzativ, iar cratima este o greseala cat capul tau de mare. Pe la scoala ai dat?

    RăspundețiȘtergere
  7. la aceasta adresa (http://www.dsclex.ro/legislatie/2010/martie2010/mo2010_203.htm )
    gasiti in Monitorul Oficial Anul XXII - Nr. 203/ Miercuri, 31 martie 2010
    Partea I
    CUANTUMUL TOTAL al sumelor provenite din finantările private ale partidelor politice în anul 2009, conform Legii nr. 334/2006 privind finantarea activitătii partidelor politice si a campaniilor electorale
    care prezinta donatiile catre PDL, persoane din Braila am gasit la pagina 42 ( http://www.dsclex.ro/legislatie/2010/martie2010/imagini/203/203_42.jpg )si pagina 43 (http://www.dsclex.ro/legislatie/2010/martie2010/imagini/203/203_43.jpg).
    Este important sa deschidem ochii si sa fim convinsi ca nimic nu este intamplator.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stimata doamna, credibilitatea dvs. este invers proportionala cu caracterul tendentios ce transpare din fiecare articol. In primul rand, daca pretindeti decenta la comentariile aduse post-urilor dvs., ar trebui sa stiti ca termenul "mojicii" are caracter cel putin suburban.
    La pretentiile de conduita si exprimare expuse mai sus in articol, ma uimeste ca un astfel de termen se preteaza unei doamne, sau cel putin unui pretins jurnalist.
    Blogul reprezinta libertate de exprimare de aceea aveti deplin drept sa moderati activitate de pe blogul dvs. Desigur, daca doar urmariti sa agitati anevoios si la nivel de mahala apele, decizia va apartine.
    Totodata, ma gandesc ca este o dovada de lipsa de decenta faptul ca ati preluat poza de pe un cont personal de social networking al domnului Staicu, aleasa in mod vadit spre a acorda o alta nota de culoare unui articol deja prea incarcat. Daca preluati, ca un jurnalist cu etica in sange si profesionalism, ar trebui sa indicati sursa, ca sa nu mai spun sa cereti acordul prealabil al titularului de drept.
    Desigur, sunt convins ca sunteti la curent cu Protocoalele CEDO si dreptul la intimitate, proaspat violat.

    Epurare e un termen folosit metaforic care surprinde clar tocmai procesul de "purificare" a institutiilor. Desigur, lipsa timpului ma face sa va acord cu alta ocazie o lectie de hermeneutica.

    Va urez succes si sper sa gasiti constructive referirile facute mai sus in speranta redactarii, in cele din urma, a unui articol care sa starneasca si reactii mai presus de hilar. Sau macar sa invatati sa dati crop la poze intr-un mod cat de mai putin stangaci.

    RăspundețiȘtergere
  9. Administratorul financiar al campaniei electorale,a prezentat situatia financiara la Curtea de conturi, care a verificat-o in urma careia a intocmit actul de control de validau invalidare privind legalitatea operatiunilor.Fiecare suma depusa,donatie,este inregistrata si se elibereaza chitanta sau se regaseste in extrasul de cont pentru cele depuse prin unitatile bancare.E simplu de procurat.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mojicie inseamna grosolanie, obraznicie, mitocanie.
    Cand spui unei ziariste ca isi face ducumentarea in buduaruri, e un limbaj civilizat, nicidecum o mojicie, nu-i asa? Ei, uite, lista asta, cu siguranta, nu provinde din buduaruri.
    Apropo, daca tot ai folosit termenul insidios, iti recomand sa consulti DEX-ul, sa vezi si tu ce inseamna de fapt, si cu ce scop l-ai folosit.
    Cat despre poza, nu inteleg de ce ti-e rusine cu ea. Eu nu am facut niciun fel de comentariu. Si,da, am luat-o de pe o retea de socializare, iar daca ea exista acolo e o ipocrizie sa te plangi ca cineva ti-a violat..intimitatea. Eu doar am fost curioasa sa vad cine isi permite sa-mi vorbeasca la modul asta doar ca nu-i place ce scriu sau nu e de acord cu opiniile mele. Presupun ca nu esti totusi un derbedeu misogin. Referitor la restul comentariului, ma abtin sa polemizez cu tine. Iti recomand insa ca inainte de a da lectii de "hermeneutica" sa verifici macar ce inseamna aia.

    RăspundețiȘtergere
  11. mai aura, tu nu ai etica in sange mai! ca s-o ai trebuie sa scrii dupa dictarea lor. daca faci asta si le mai dai si clipuri pe youtube o sa te recunoasca drept cea mai valabila ziarista. daca spui ca au dat bani niste bani si au declarat altceva esti tendentioasa. rusine, dinu patriciu!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ala din poza este Staicu? Ce fata de interlop are:)))

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.