duminică, 17 aprilie 2011

Fostul PSD-ist George Dragu catre Blaga: "sa iesim cu mesajul ca vrem sa dam jos baronul!"

Blaga: o relatie de "parteneriat si  respect reciproc" cu Stancu
In cele peste trei ore de discutii pe care PDL-istii braileni le-au avut cu echipa lui Vasile Blaga, sosita dupa vizitele de la Constanta si Galati pentru a-si prezenta motiunea si a cauta sustinere, a existat si un moment in care a fost abordata relatia dintre PDL si asa-zisa opozitie care conduce Braila de 20 de ani. BrailaNews se afla in posesia unei inregistrari din care reiese ca Vasile Blaga, in ciuda manipularilor grosolane ale PSD, se pronunta "pentru o relatie de parteneriat cu opozitia, de respect reciproc, nu de decimare". Acest lucru l-a facut pe fostul social-democrat George Dragu sa spuna lucrurilor pe nume, fiind de altfel singurul din toata adunarea care a subliniat ca mesajul electoral al PDL Braila trebuie sa fie explicit impotriva baronului Gheorghe Bunea Stancu, cata vreme Ponta se straduieste sa demonsterze ca baronii sunt ai PDL, PSD-ul fiind un partid de sfinti cardiaci numai cand ii cauta justitia: "Trebuie sa iesim cu un mesaj foarte clar ca vrem sa-l dam jos pe baronul Stancu. Noi de aici stim cum sta treaba ca si noi avem baron. Cine vrea sa-l vada pe baron, il vede trecand cu masina strada cand se duce la carciuma lui si mananca si tot cu masina traverseaza strada inapoi...Sa fie foarte clar."
Cum vor transmite portocaliii braileni acest mesaj "foarte clar" ramane de vazut pentru ca, in afara de fostul deputat PSD Dragu, actualii deputati PDL, prezenti si ei in sala, nu au avut nimic de spus impotriva baronului. Nici n-ar fi fost credibili, am adauga noi, cata vreme cel putin unul dintre ei nu are niciun interes sa-l "dea jos",  iar celalat se face vinovat ca l-a adus in politica, i-a cedat functia de presedinte la PSD si l-a transformat in ceea ce este astazi Gheorghe Bunea Stancu.

Alte detalii despre vizita lui Blaga:
http://turnumagurele.blogspot.com/2011/04/film-cu-final-asteptat-coltii.html

10 comentarii:

  1. vai vai vai un partid de zdrente pesediste asta a ajuns PD-L br. cum sa spun ei ceva contra taticutzului stancutzu ca doar taticutzu -cutzu le da de mancare.
    astai sunt ferictiti sa-i conduca taticutzu inca cinshpe ani de aici incolo le place sa il stearga cu limbile lor lungi la kr ce cate ori se kk pe ei. PD-L PNL primar prefect toti stau la krul lui si se bat care sa prinda primul. cine sa vrea sa-l schimbe? un dragu care nu a prins si el un loc. nu e nici o problema poate nu s-a gandit sa treaca in fata ca acolo nu-i asa multa lume poa' sa imparta cu o amanta si 2-3 ziaristi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Blaga are niste probleme. Nu a cistigat niciodata alegeri (orice am spune de Boc el a cistigat totul pina acum), a fost sef la vama (bancul cu ziua de nastete a sefului de vama, il stiti, nu?)si crede ca partidul politic e unitate recruti.
    In plus, Blaga este si prieten cu Magureanu, fostul sef al S.R.I. cu care are afaceri prin regiunea Bihorului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Basescu are din nou! dreptate : Boc este de departe cel mai bun. Este un om cinstit, extrem de muncitor si devotat Romaniei ; a primit o sumedenie de lovituri si "zoaie' aruncate in cap, si-a ridicat impotriva toti nataraii pentru a scoate Romania din colaps si a o reforma, moderniza si europeniza. Blaga este un om asupra caruia planeaza mai multe suspiciuni (poate eronate, dar..), un om mult prea dur, prea rigid, prea inflexibil, fara "priza la public", si care nu a castigat nicio alegere la care s-a prezentat . Si, lucru forte suspect, un om niciodata criticat de telviziunile "mogulilor"si sprijinit de zvonuri lansate in presa (precum cel dezmintit acum : "Basescu nu il mai sustine pe Boc").

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari ca ai facut efortul sa afli ce s-a intamplat acolo. pe blogul tau am gasit ceea ce ar fi trebuit sa scrie si in obiectiv. brailenii au dreptul sa stie ca se intampla astfel de lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari!!!
    De ce oare trebuie sa gasim pe blog-ul acesta ce nu gasim in media locala?
    Inca o data, FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru apreciere. Daca gasiti interesante articolele mele este pentru ca, la fel ca si dvs, imi pasa in ce oras traiesc si in mainile cui se afla deciziile comunitatii. De modul in care ne implicam depid conditiile noastre de trai.

    RăspundețiȘtergere
  7. Blaga a fost rasplatit de presa cu indiferenta dupa ce a asteptat aproape o ora sa-si termine discursul , asa ca a plecat . Singura televiziune care a filmat , este platita de pdl.
    Ziaristii nu au vrut sa se injoseasca asteptand vorbele lui Blaga, unul dintre cei care alaturi de colegii de partid a inghenunchiat poporul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ziaristii au obligatia sa informeze. Asa se intampla peste tot in lume. Asta e menirea lor si aici nu e vorba de orgolii. Daca cei de la PDL si-au prelungit discutiile, asta e! Ziaristii au libertatea sa critice modul de organizare, tonul discutiilor, temele dezbatute, coruptia, complicitatea etc, dar NU AU DREPTUL SA-SI PRIVEZE cititorii de informatii pe care acestia le asteapta pentru ca nu au chef sa stea pana mai tarziu si sa pretinda, ipocrit, ca sunt injositi. Cat despre echipa de televiziune, si cine o plateste, e mai putin important. Poate ar fi cazul sa enumerati si echipele platite de PSD si PNL ca sa lamurim cu e partea cu injosirea.

    RăspundețiȘtergere
  9. cine este dragu?
    un betiv care isi batea nevestele pana se urcau pa perete. a nu stiati ca avut patru neveste? nu stiti ca acum traieste ci fina lui? il mai urmareste curtea de conturi pentru golaneala si jaful de la eco?

    RăspundețiȘtergere
  10. Blaga a ajuns la carma pdl in aceiasi maniera pe care o practica si astazi,vizite de sustinere in tara ca si atunci cand cerea in vizite capul lui Boc.
    Aceiasi "oameni il insotesc si astazi,aceiasi perdanti,Cezarica Preda,la noi Dumitriu si Badalan.
    Blaga este "Calul Troian" in PDL,cine va fi ULISSE din PDL ?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.