duminică, 5 februarie 2012

Balcan, huiduit la PNL, care a primit o țeapă de la șeful PSD

Candidatul PDL la primărie, deputatul Viorel Balcan, a fost primit cu ostilitate de liberalii brăileni,la Adunarea Generală de ieri, când au avut loc alegerile pentru organzația municipală. Balcan a dat curs invitației, obișnuită în astfel de momente, din partea PSD fiind prezent Sorin Boșneag. Când i s-a dat cuvântul, câțiva membri ai PNL au început să huiduie, punându-l pe invitatul democrat-liberal într-o situație stânjenitoare. Cătălin Boboc, președintele PNL, a prezentat scuze în numele conducerii partidului, însă Balcan a înțeles la ce să se aștepte de la cel care i-a fost aliat până să treacă în tabăra portocalie, considerat a fi adevăratul decident în PNL, și împreună cu care a pus la punct diverse alte combinații politice pe vremea când era lider la PSD. Și îl numim aici pe notarul Vasile Varga.
Cu ocazia alegerilor unde a fost invitat și la care a avut neinspirația să își facă apariția, Balcan a fost averizat de caracatița locală că nu  se află în tabara potrivită.
Ar mai fi de remarcat, cu ocazia acestor alegeri ale PNL, locul în care s-au ținut acestea: restaurantul de nunți și botezuri amenajat în incinta fostului cinema Republica, la care au avut loc și alegerile PDL, întrucât circulă zvonul că Gheorghe Bunea Stancu, în calitatea sa de președinte al CJ, a refuzat să le dea liberalilor Sala Polivalentă, după ce a fost ajutat de PNL să preia de la municipiu administrarea acesteia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.