joi, 9 februarie 2012

Gheorghe Bunea Stancu, în delir pe un post local

Revenit de la Bucuresti, unde are treabă cam toată săptămâna întrucât are multe de scris, ipochimenul șef de județ are nesmițirea să apară la un post local să bată câmpii cu asa-zisele lui investiții la Spitalul județean. Eu îl cred ca o face din reflex, probabil asta o fi tema nouă la DNA, dar este inadmisibil  sa-si bata joc de brailenii troieniți care așteaptă să le spună când îi va scoate TANCRADUL din nămeți.

Nu ma pot abține să nu-i adresez un mesaj direct, ca de la ”panarama imbecila” la ciocoi îmbuibat:

ALOOOOO, mai omule, tu ai habar cu ce se confrunta de atatea zile politistii, jandarmii, pompierii, cei de la ambulanta, militarii si alti câțiva insi epuizati pentru ca TU si incapabilii pe care i-ai bagat pe gat brailenilor nu sunteti in stare sa deszăpeziti mai repede drumurile!??????

Sunt oameni care nu mai fac fata interventiilor prin nametii pe care TANCRAD trebuia sa-i curete pana acum, sunt nedormiti si infrigurati pentru ca utilajele pe care TANCRAD trebuia sa le aiba nu fac fata. Ai distrus Drumuri si Poduri pentru ca ai avut polite sa-i platesti lui Balcan,
Mor oamenii in case, n-au alimente, nu mai au apa, pentru ca TANCRAD si  celelalte firme carora le bagi in cont banii nostri sunt depasite de situatie. Unde sunt utilajele acestor firme, ce caiete de sarcini ai facut de au castigat licitatiile? Poate ne spune Moisiu pe care l-ai adus in pragul disperarii, de a luat 60 de pastile sa scape de povara! Ce ai in capatana aia, câlți? Cum  apari tu în fața brăilenilor si te lasi pupat în fund in direct la postul ala unde apari doar tu si acolitii tai sa ne prostiti in fata?
Du-te omule, odihneste-te, poate oi fi tracasat, iti joci viitorul, dar lasa-ne! Cand pana si magazinele din oras s-au golit pentru ca suntem IZOLATI de o săptămână, tu ți-ai găsit să te lauzi cu spitalul unde ai calcat in picioare tot personalul, de sunt si oamenii aia cu nervii la pamant?????? Tu chiar nu mai ai nicio limită? Nu mai ai niciun prieten care sa-ti recomande cinstit un sanatoriu?

4 comentarii:

  1. Inttrebare: Prefectul il poate revoca din functie pe sarsaila asta ? daca da... ce dracu mai asteapta? Nu vede ca a adus la disperare tot judetul? Pana si primarii psd sunt ingroziti de atitudinea lui... Mai Popa , da-l afara mai ca oricum nu-ti va asigura un post la firmele lui dupa ce pleci si tu din functiile date de pdl...

    RăspundețiȘtergere
  2. pt drumurile nationale nu este stancu de vina ci pdlistii numiti de dumitriu la cnadr local.masinile pt supermarketuri pe drumurile nationale trebuiau sa vina.semnat octavian banica

    RăspundețiȘtergere
  3. Octavian Banica,
    drumurile din județ sunt la fel de înzăpezite sau poate mai rău decat drumurile nationale. Eu la județ m-am referit ca Tancrad cu judetul are contracte, ca sa nu mai vorbesc si de municipiu, ca ma lasă nervii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu guvernul este responsabil pentru aceste decese, ci autoritatile locale. Acum cativa ani de zile, in Franta au murit mii de oameni din cauza caniculei si nimeni n-a dat vina pe guvern. Repet, esti un penibil tovarase Stancu. Si, asa e, cum a spus-o noul premier: localnicii stau la caldurica asteptand sa fie asistati de guvern si presedinte. Ei iaca, asta nu mai e posibil. Oamenii trebuie sa se mai ajute si singuri iar autoritatile locale sunt cele care trebuie sa intervina in caz de nevoie. Guvernul este dator s-o faca doar in situatii de urgenta, extreme. Mai lasa demagogia asta ieftina cu iz de socialism expirat mai tovarase Stancu!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.