marți, 21 februarie 2012

Gheorghe Bunea Stancu, cu 10 procente mai puţin decât partidul; Simionescu e şi el în cădere liberă

Pe un post central de televiziune au apărut informaţii potrivit cărora candidatul PSD/ USL la CJ Brăila a scăzut dramatic în sondajele de opinie. Gheorghe Bunea Stancu ar mai fi creditat cu doar 36 la sută, iar Simionescu ar fi scăzut şi el la 39 la sută. Dacă ţinem cont de cifrele vehiculate chiar de ei, în vara anului 2011, când spuneau că au aproape 70 la sută din intenţia de vot, aceasta ar fi o adevărată lovitură în sânul USL, liberalii având în acest contex dreptul să solicite o reîmpărţire a posturilor eligibile.
Această scădere dramatică în sondaje ar putea fi explicaţia zvonurilor potrivit cărora conducerea centrală a PSD insistă pentru desemnarea altui candidat la CJ Brăila, Stancu însuşi având atitudinea unui om  pe cale să renunţe: nu mai e prezent în viaţa publică iar USL pare că nici nu există la Brăila.

16 comentarii:

  1. cred ca ar fi prea ireal ca sa fie adevarat sa nu mai candideze gbs. Poate nu din partea usl dar se va lipi la altii gen unpr?! Oricum, daca sondajul este credibil, trebuie deja sa apara alte figuri cu intentia de a candida pt ca mai sunt 4 luni pana la alegeri si deocamdata acelasi fete in clasa politica de Braila. Care pot fi acelea?

    RăspundețiȘtergere
  2. După părerea mea, Stancu, fără PSD, nu mai obţine voturi. Orice partid l-ar desemna candidat şi-ar asuma un mare risc.

    RăspundețiȘtergere
  3. USL Braila= Varga si Stancu... 2 personaje de care partidele lor nu pot scapa in veci, decat daca pleaca de buna voie! GBS nu mai pupa la butoane, voturi o sa mai ia doar de la pupincuristi si ciolanari (36%).
    Daca centru va merge pe mana lui Simi si a lui GBS... PA, PA, USL la Braila.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. perpetuarea acestor personaje sinistre in diferite functii de conducere e rodul indobitocirii sistematice a acestui popor sedat cu manele si telenovele...realitatea e crunta ,un popor prost are conducatori prosti...diferenta consta in faptul ca cei din urma prospera financiar ,speculand credulitatea celor dintai...

      Ștergere
  4. Nu cred ca va fi PA, USL la Braila, chiar daca au avut grija sa nu se evidentieze altii in afara de cei doi. Brailenii nu vor alege PDL sau UNPR, cu Dumitriu&Balcan&Cibu la butoane, iar PPDD nu va creste suficient incat sa contracareze USL. Cel mult, USL poate fi ponderata in noua configurare a CLM si CJ de aceasta formatiune nou politica.
    Doar daca....vor aparea alte surprize, in sensul ca anchetele sa se extinda si asupra altora.

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce nu tineti cont si de partidul lui GEOANA,este un actor politic important,BGS si SIMI sunt deja baza acestui partid la bRAILA.
    Prin aparitia pe acena a PPDDsi FR partidul lui Geoana painea nu se mai taie in 4 felii ci in 6 felii.
    Aceste 2 formatii ia de la toti,dar mai mult de la PSD si tiganimea PDL.
    Sondajele sunt cam asa;orhestra canta pentru cine o plateste.
    Pentru a va informa cu probleme interesante din pdl,vizitati blogul,
    cruciadapdl.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  6. Bunea Stancu este mort fratilor nu mai mizati pe el va scadea in sondaje si mai rau conducerea centrala nu-l mai sustine.Cat are ma 36% pana la vara o sa aiba 10%,Dumitriu este salvarea Brailei, nicidecum Sergilica ala cu fundatia lui.Dumitriu va lua Cj-ul,este un lider european care poate schimba multe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dute ma cu romulanu tau cu tot. i a tras o sergiulica de nu s=a vazut la lasat sa vorbeasca despre cat de candidat e la cj si ia pus o in mana in seara asta cand a recunoascut ca no sa fie el candidatul pdl ci cine vrea alianta anti uls.

      Ștergere
  7. Domnule Lepadatu lasati mancatorismele ca nu tine nu mai este randul dumneavoastra ati fost dat afara din partid.

    RăspundețiȘtergere
  8. Politica, politica jos,
    Caci sistemul e corupt si jegos!
    Varga, Stancu, Simi abia asteapta sa mai fure timp de inca un mandat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. lasa-i sa astepte... noi trebuie sa fim atenti pe cine vom vota!!

      Ștergere
  9. Ascultati ce spun:Sergiu Diacomatu a batut palma cu BGS de unde a cumparat spatiul de la Romarta?Dela Bgs in plus este mana in mana cu Dan Lungu care a avut puternice afinitati cu psd-ul.Pentrucei care vor vota in cunostinta de cauza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. minciuni... manipulare grosolana! Proprietarul spatiului de la Romarta nu este GBS....lasa-te de vrajeli din astea ieftine

      Ștergere
    2. manînci borș su polonicul. stancu nu a avut niciodata spatii la romarta. alea sunt ale fostei cristal, azi metex.

      Ștergere
  10. ok, sa zicem, dar nu prea cred, ca Stancu a scazut pina la 36 %, pina la 100 % mai sunt 64 procente, cine le acopera...Titiu - PDL, Sterian - UNPR, Diacomatu, candidatii PPDD, PRM...ma indoiesc. nu ma intereseaza de Stancu, sunt de acord sa socotim dar ca sa fie exacta adunarea trebuie sa avem rezultat 100...si, pe bune, Aura, nu iese...
    La Primarie socoteala iese cu marja de eroare, ptr ca Balcan, Danut Mihai si Cibu sunt cunoscuti, PRMul si posibilii candidati independenti mai pot rupe citeva procente, dar degeaba cita vreme se organizeaza un singur tur si cistiga cel care ia cele mai multe voturi, iar Simionescu sta, deocamdata, cel mai bine.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.