vineri, 10 februarie 2012

Prefectul Dumitru Popa ar trebui să-și dea demisia, înainte să-l demită Ungureanu

Cu fiecare zi ce trece, prefectul Popa declara lucuri din ce în ce mai inacceptabile. Ceea ce a spus aici  a pus capacul: el spune textual că își vede de pătrățica lui,  în condițiile în care se confruntă cu o situație de urgență pe care, prin fișa postului, trebuie sa o gestioneze. Mentalitate de conțopist la Cucuieții din Deal, și nu de reprezentat al Guvernului în teritoriu. Sigur, eu îl pot înțelege, întrucât, obișnuit să ia Vodă decizii în locul lui, a avut ghinionul ca acesta să fie plecat din Brăila. Nu-mi imaginez că ar fi coordonat Stancu mai bine deszăpezirea, că nu are cu ce. După cum vedem, zăpada se dă la lopată, deși plătim facturi enorme firmelor abonate an de an la contractele de deszăpezire.
De ce cred ca Popa a dormit în bocanci:
1. Avea avertizarea meteo încă din 2 februarie
2.Stia sau ar fi trebuit sa stie din experienta anilor trecuți zonele unde apar mereu acealeasi probleme
3.Avea obligația să ceară autorităților locale sa raporteze prezenta sau absenta parazapezilor și să solicite măsuri în consecință
4. Zapada ajunge viscolita de pe camp pe drumuri si din lipsa perdelelor de protectie vegetale. S-au taiat in nestire copacii de pe marginea drumurilor locale fara ca vreun primar sa fie intrebat vreodata daca are de gând sa faca ceva. Si se intalneste cu primarii in fiecare luna.
Dar.... el își vede de pătrățica lui, că nu-mi mai trece.Pai poate îl trimite Ungureanu în pătrățica lui privată, că aia publică la care se referă el nu e chiar o pătrățică, e ditamai județul Brăila și el își ia salariu să fie autoritatea supremă pe aici. ADICĂ SĂ IA DECIZII ȘI SĂ-I PUNĂ PE CEILALȚI LA TREABĂ, NU SĂ STEA ÎN PĂTRĂȚICA LUI SĂ NU CUMVA SĂ DERANJEZE”

Nu-l văd deloc bine pe Popa la bilanțul care se va face în curând! Ungureanu are de demonstrat că nu e clona lui Boc.

Un comentariu:

  1. Excelenta observatie.Disinsul domn prefect nu are treaba cu zapada,el doarme.DEMISIA DOMNULE PREFECT HHAI CA HIBERNEZI CAM DE MULTISOR.BGS DA CU SUBSEMATUL LA DNA,DECI EXCLUS SA SE OCUPE DE DEZAPEZIRE.IN REST TRAI NENEACA TIMPUL TRECE LEAFA MERGE POPA IA MALAIUL DRUM INZAPEZIT SOMNORICI-POGONICI-MUSTICI.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.