sâmbătă, 11 septembrie 2010

Vuvuzeaua lui Stancu calca in strachini si oficializeaza "plicu'" pentru presedintele CJ

In stradaniile lui de a sluji cat mai bine pe Voda, ziaristul impostor Catalin Iordache, pe care senatorul Constantin Cibu l-a aruncat ca pe o masea stricata dupa ce a inteles pe cine luase consilier, se intrece pe sine. Anume, calca, din ce in ce mai apasat, in strachini. Dorind sa-l taxeze pe Catalin Boboc, presedintele PNL Braila care, si el, l-a dat afara din partid, dupa ce, la randul sau, a beneficiat de "serviciile" impostorului, a ajuns sa dezvaluie cum ii numeste Gheorghe Bunea Stancu pe directorii institutiilor din subordinea sa: cu plicul!
"Doua lucruri l-au ajutat pe Boboc sa nu-si strice renumele de tepar: a) Stancu a zis ca e de acord (n.n- sa puna un director PNL la spitalul TBC), cu conditia esentiala ca liberalii sa-si asume in totalitate si public prestatia noului director de la TBC; b) Titi sa vina si el cu plicu."
Sincer, as vrea sa-i vad figura lui Stancu cand va citi ce scrie vuvuzeaua despre el, mai ales ca umbla vorba prin targ ca ar fi de acord sa finanteze fituica tiparita a impostorului. Domnule presedinte, cred ca sunteti la ananghie daca va ganditi ca un astfel de bolovan v-ar putea imbunatati imaginea!
                                        


Priviti si va minunati ce scrie impostorul cu manuta lui, aceeasi cu care duce paharul la gura. Probabil continutul paharului ii produce tulburari,  individul nereusind sa scrie decat calomnii,  chiar si atunci cand nu are intentia. Cum noi nu credem ca Voda s-ar preta la a numi directori pe baza de plic, ar fi o buna ocazie pentru Stancu sa-i faca o plangere penala. Avem dubii, insa, ca se va intampla  :))
(DEX/ IMPOSTÓR, -OÁRE, impostori, -oare, s. m. și f. Persoană care caută să înșele, profitând de necunoștința sau de buna-credință a oamenilor.

29 de comentarii:

  1. Ai grija ca poza il avantajeaza pe Iordache.
    Pare normal...

    RăspundețiȘtergere
  2. asta e vuvuzeaua sau o caricatura ca nu se intelege din poza

    RăspundețiȘtergere
  3. credeam ca glumesti dar ciordache canta pe bune la masa lu stancu
    superb superb superb

    RăspundețiȘtergere
  4. Canta, soarbe din pahare, apoi ii vine chef sa scrie. Dar cum inspiratia lui e limitata la subiecte legate de bani si de sex, si de data asta nu vorbea cu Draghinceasca, ci cu un presedinte de CJ, i-a cerut lui Stancu parerea ce sa scrie in ziar: O dedicatie. special pentru dumneavoastra, sefu :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Titiu nu te va scapa. De data asta ai pizdit-o! :))) Era si cazul s-o dai in bara...

    RăspundețiȘtergere
  6. Impostorule, nu trebuie sa ma scape nimeni! Nu inteleg ce spui tu acolo, ma ameninti cumva?
    Spre deosebire de tine care stii numai sa calomniezi, opiniile mele - retine OPINII- sunt argumentate. Daca faptele tale te recomanda a fi un impostor sinistru nu am ce sa-ti fac. Constitutia Romaniei imi da dreptul sa exprim aceasta opinie. Tu nu ai decat sa continui sa faci ceea ce stii. Te afunzi din ce in ce mai tare! Succes!

    RăspundețiȘtergere
  7. esti tare de tot aurica. bravo tie. astfel de poze trebuiau publicate mai de mult. dar cum niciodata nu este prea tarziu este bine si acum. o astfel de poza cu scursura a societatii petrecand cot la cot cu vanzatorul de borcane... este cea mai tare pe care am vazuto anul acesta. eu sunt convins ca nenea stancutu nici nu stie ce lichea ordinara are langa el. un alcolist, o pramatie, un mincinos si as mai putea continua. apropo daca mai ai poze publicale ca sa stie toata braila cei poate capul acestui depravat

    RăspundețiȘtergere
  8. De exceptie poza! Doi pitecantropi, unul mai impostor ca altul! :)) Scirbosi indivizi!

    RăspundețiȘtergere
  9. @ everybody
    Am si poze, am si flime. Spre deosebire de impostor, care a fost dat afara de peste tot pe unde a lucrat de mincinos si intrigant ce e, eu am lucrat atatia ani in televiziune. Dar toate la timpul lor :))

    RăspundețiȘtergere
  10. In sfirsit te-ai hotarit si tu sa iesi la atac. Trebuia sa il pui la punct mai de mult ca si-a luat nasul la purtare si isi permite cam multe. El si vuvuzeaua ailanta care an campania electorala din 2004 a cerut pana si un televizor sh ca nu avea in casa nici macar un tv. Si tot asa a produs si o masina de spalat. Astia sant ziaristi? Se vand pentru un tc si o sticla de vin? Rusine sa le fie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am iesit la atac. Impostorul m-a calomniat si continua sa o faca, desi este cercetat penal. Nu vrea si pace sa ma ignore si imi trimite constant mesaje ofensatoare si amenintari, de parca impresioneaza pe cineva impostorul asta. Cred ca i s-a urat in libertate. Dupa ce a scris tampeniile pe care le-a scris depre mine, "curajosul" a declarat la politie ca nu este adevararat nimic din ce a publicat pe mizeria lui de site si de fituica, numai ca sa scape. Voi publica si declaratia pe care a dat-o la politie, asta asa de amuzament.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bine-i faci. S-a saturat lumea de el ca de mere acre si chiar nu se astepta nimeni ca tu sa-l pocnesi asa. Pe langa el si-o ia si Mihaea, nu inteleg de ce s-a inhaitat fata asta cu el. FELICITARI!

    RăspundețiȘtergere
  13. La cat de "talentat" e, nu ma indoiesc ca el a vrut sa spuna ca ala trebuia sa se duca la Boboc cu plicu. Dar ai dreptate, dupa modul in care a formulat, se intelege ca la Stancu trebuia sa ajunga plicu. Cat de dobitoc trebuie sa fie?
    Si-a dat cu tesla in bobite singurel si tu l-ai executat pe materialul lui. Bravo tie, ai devenit surprinzator de subtila si, din acest motiv, plina de surprize! Placute pentru unii, neplacute pentru altii.

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Iordache, IP 86.107.21.193

    Te rog din suflet, ignora-ma! Nu mai intra pe blogul meu. Nu imi mai lasa mesaje. Nu-mi mai adresa injurii si calomnii. Iti agravezi situatia. Eu nu sunt singura pe lume ca sa ma intimideze amenintarile tale.

    RăspundețiȘtergere
  15. Bravo, Aura, felicitari ca iti strangi probe si le si faci publice! Daca in aceste vremuri, unde criza face ravagii la Braila, poate mai mult decat in alte orase mai dezvoltate, "ziaristi" ca Iordache isi permit sa calomnieze oameni din presa, ca nu pot sa-i asociez ca fiind colegi cu el, in loc sa incerce sa faca meserie de gazetar, caci pretinde ca activeaza la o publicatie on line in aceasta calitate, si, dupacum spui, vrea sa mai faca si o gazeta,atunci vorbim de o situatie cu adevarat dramatica. Ca acest iordache e un ins care a santajat si a aruncat cu noroi pe unde a trecut in chiar cei care l-au facut, chiar daca temporal, vedeta, cand locul si imaginea lui ar trebui sa insemne ipocrizie si mizerie umana este dovada credulitatii politicienilor si nu numai... Trist insa este faptul ca in aceste vremuri grele, in care multi ziaristi din acest oras nu intrevad posibilitatea de a se angaja in domeniu, pentru ca nimic pare sa nu se intample in Braila care sa sensibilizeze cu adevarat pe oamenii adevarati care au posibilitatea si puterea, si vocatia, sa puna umarul la aparitia unei publicatii care sa fie tot a acestui oras. Ar fi o rasplata pentru iamginea acestui oras si a oamenilor sai, pentru ca exista un cotidian, si un post de radio, dar nimeni nu vede ca incet, dar sigur, spiritul competitivitatii incepe sa paleasca incet doar pentru ca nu prea exista concurenta adevarata. In aceasta situatie, apar "elucubratii" cu pretentii de ziar, pe care le conduc oameni ca Iordache, in aceasta situatie oameni precum Mihaela Dan, un ziarist de mare valoare si forta in meserie, si nu numai, ajung sa accepte umilinta de a colabora la astfel de publicatii, ca cea a lui Iordache. Sa dea Domnul ca niciodata Mihaela sa nu aiba parte de vreun santaj sau de vreo "facatura" regizata de Iordache. Nu merita! De vina e doar acest context social si politic in care ne taram sa supravietuim. Sa auzim de bine, iar tu, Aura, continua demersurile, macar sa inceteze cu grosolaniile. Amadeo

    RăspundețiȘtergere
  16. ar trebui ca nebunia asta sa inceteze... poate ca si tu ar trebui sa scoti textele alea calomnioase care apar pe prima pagina... e un razboi f dur, care loveste in amandoi, in egala masura...

    RăspundețiȘtergere
  17. Textele mele nu sunt calomnioase.Nici macar insultatoare. Razboiul este dur, dar nu l-am inceput eu, ci Iordache cu facatura aceea de articol, cu Cibu. Imaginati-va ca el a facut pozele, stia exact despre ce era vorba dar a inventat, in ticalosenia lui, o poveste calomnioasa. Nu s-a oprit aici, ci a mai scris o serie de articole, in care ma denigreaza intr-un mod ordinar. Am un copil si un sot care nu merita sa fie tarati intr-o asemenea mizerie doar pentru ca un individ ca Iordache are polite de platit. Nu si-a retras niciodata abjectiile, prin urmare este greu de crezut ca armele vor fi ingropate.

    RăspundețiȘtergere
  18. @Amadeo
    Sunt de acord. In ceea ce o priveste pe Mihaela, ea este un jurnalist bun, dar a decis singura cu cine colaboreaza. Avea libertatea sa refuze, asa cum am refuzat si eu, dar nu a facut-o si nu cred ca nu a avut incotro.
    Nu ma mai felicitati pentru ca nu-mi face nicio placere sa fiu in situatia de a purta acest razboi pentru a-mi apara demnitatea si imaginea publica.

    RăspundețiȘtergere
  19. Felicitarile nu vi le-am adresat pt. ca purtati un razboi, asa cum spuneti, ci pentru ca demonstrati ca aveti deschiderea necesara pt. a spune lucrurilor pe nume si,mai mult, pt. a-l face pe acest om sa inteleaga ca e mai bine sa-si vada de viata lui, sa inceteze cu calomniile si rautatile. Daca totusi considerati ca va aflati intr-un razboi, probabil ca e mai bine sa nu-i mai dati replici la comentarii, absolut deloc, aceasta insemnand sa-l ignorati, in schimb sa postati materialele despre acest subiect, pt. ca aveti argumente si este normal. Asadar, imi permit sa va doresc izbanda, nu dupa un razboi, ci dupa demascarea unor fapte. Amadeo

    RăspundețiȘtergere
  20. @Amadeo
    Multumesc pentru sfat. Voi incerca sa tin cont de el.

    RăspundețiȘtergere
  21. D-alde Iordachisme :

    Perseverez cu trimiterea urmatorui mesaj pe inxxxbraila.ro, dupa rezistenta acestuia vreme de circa 15 min. este sters fara nici o remuscare:

    "Maine apare GBS (Gheorghe Bunea Stancu) triumfator si impaciuitor cu decizia demiterii lui Sin (si Rodica) si cu retragerea de fapt a propriilor decizii, acelea de taierea altor sporuri.

    Stimata redactie, bani sunt pentru actuala organigrama si fara sa se umble la alte taieri salariale, a incercat si el sa obtina bani in plus pentru C.J., Concivia (propria firma, adica PSD) si Tancrad (aliatii de la P.D.L., ca sa fie ciorba mai buna) trebuie sa aiba lucrari din care sa traiasca, iar astea se fac doar din bugetul Consiliului Judetean.
    Trebuie sa intelegeti ca de data asta acest conflict nu ajunge la Boc, asa cum v-ar place, orice decizie in S.J.U. Braila ii apartine acestui “harciog” . Pentru o pozitionare corecta a refularii angajatilor din Braila ar trebui sa se mute in piata din fata C.J., altfel isi pierd vremea cerand demisia unui manager marioneta.

    Romania Libera a luat act deja de faradelegile acestui impostor, un PSD-ist pentru care culoarea politica nu are nici o relevanta, o atentie a presei, ca sa nu mai amintim a D.N.A.-ului, ar scoate multe la iveala depsre acest oportunist care se afla intre pasivitatea centrului P.S.D. si oportunismul celui P.D.L..

    Martor Ocular S.J.U. si C.J."

    Mai grav, nimic nou, este atitudinea Realitatea TV si Antena 3 de a directiona vina a ceea ce se petrece la S.J.U. Braila catre guvernul Boc sarind astfel peste abuzurile unui baron local. Unul de culoarea nici unui partid, ci de cea a banilor.

    RăspundețiȘtergere
  22. nu te potolesti... treaba ta

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu te cenzurez doar pe tine cand esti mijic! De ce nu i-ai publicat comentariul omului? Ca nu mai scria la mine!

    RăspundețiȘtergere
  24. dacă tot corectaţi comentariile dvs. ar trebui să corectaţi şi postarea ca atare pentru că nu văd cum de se pune cratimă în exprimări de genul: "la rândul său"... rândul e cumva verb la modul perfect compus?

    RăspundețiȘtergere
  25. pardon timpul perfect compus... modul era indicativ... :)

    RăspundețiȘtergere
  26. @Golan Trevize
    Multam, am facut corectura.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.