miercuri, 8 iunie 2011

Pentru ca a acceptat sa-l consilieze un psihopat, Stancu a ajuns de rasul țarii

Incredibil cum a evoluat scandalul in mijlocul căruia ma aflu pentru ca Voda, in loc sa justifice deciziile pe care le ia, s-a lansat intr-un atac mojicesc, sfatuit probabil de licheaua psihopata care se autoproclamă jurnalist,  caraghios și  mitoman. Colegii din presa centrala, carora le multumesc pentru solidaritate, au incercat sa-l determine pe presedintele CJ si al PSDBraila sa-si ceara scuze. Nu astept scuze din partea acestui om pentru ca înaintea mea sunt alți colegi, Costel Filip și Cristian Robu-Corcan, pe care i-a jignit si i-a amenintat, până să ajună la mine. Atitudinea sa tine de educatie, in primul rând, de comportament responsabil si nu e cazul sa-l suspectam ca le poseda. Nu pot decat sa trag nadejde ca niciun partid politic nu va mai promova asemenea specimene neevoluate carora sa le permita sa ia decizii in numele lor si pe seama unor comunitati intregi iar pseudo-jurnaliștii care se aciueaza pe langa astfel de personaje să-și asume partizanatul, de cele mai multe ori extrem de interesat.Vodă a avut aceasta reacție întrucat este modul lui de a se adresa, de a-i umili pe cei care accepta, și pentru că îi este imposibil să justifice cum toate lucrările finanțate din bugetul public ajung la firmele sale și ale acolitilor săi.

11 comentarii:

  1. Aura de ce nu platesti cu aceeasi moneda si lu'Cibu care , tot intro conferinta de presa dar la sediul primariei , s-a adrsat unei jurnaliste cu "o lae"?
    Stiu ca esti o partizana a pedeleilor dar fii si tu cinstita cum iti cere profesia. Toaca-l si pe Balcan si pe Titiu, si pe Cibu . Nu fii partinitoare!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. tu nu citesti blogul?
    uita-te si la atricolele publicate zile trecute ca ai sa gasesti si de Dumitriu si de Balcan!
    Despre Cibu ce sa scriu, ca nu face nimie? Scriu de cei aflati la putere in plan local care fac numai prostii. Nu Cibu are acces la banii publici ca sa merite atata consum de energie.

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine ca avem si jurnalisti incisivi, capabili sa provoace si sa scoata la suprafata ce e ...mai bun in om. Asta e pres.CJ Braila, devenit vedeta nationala ...
    Aura Costea, nu-l slabi deloc pe acest mitocan ! Poate se trezesc si votantii lui si constientizeaza ce monstru au ales , ca sa nu mai greseasca data viitoare...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai ce credeti ca DUMITRIU TITI este mai breaz, cred ca-i mai rau decat BUNEA, pentru ca se foloseste de functie si cere bani de la obraz.
    Foame mare are arpagonul asta de DUMITRIU, cred ca si pe mama lui ar vindeo pentru bani.

    RăspundețiȘtergere
  5. Rectificare. Nu e unul singur, ci doi consilieri Mihaela Dan si Catalin Iordache.

    RăspundețiȘtergere
  6. Indiferent de subiectul discutat - festival sau strategie judeteana in domeniul sanatatii - limbajul adresat junalistilor este condamnabil. E inadmisibil ca sa fii intrebat despre aspecte publice iar raspunsul sa fie un atac furibund plin de venin si de injurii. Aspectul nu trebuie tratat ca un razboi intre 2 persoane ci ca o relatie nefunctionabila intre administratia publica locala si mass-media braileana. Ar trebui ca presa sa se solidarizeze si sa participe numai la conferintele de presa ale reprezentilor institutiilor publice care dau dovada de respect fata de orice cetatean brailean...poate ar trebui sa faceti public modul comportamental al alesilor, in cazul in care mai sunt si altii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru ceea ce ati reusit sa faceti aseara la OTV. Chiar daca televizunea amintita nu este poate una de genul Antenelor sau Pro TV-ului, este in realitate una dintre cele mai puternice din tara. Mafia aceea transpartinica a sugrumat Braila de tot. Parerea mea este ca ar trebui sa publicati pe blogul dvs acea caracatita si eventual sa postati si emisiunea.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ecelenta prestatia ta de aesar de la otv.Pacat ca sa bagat ziristul lui peste"tineti aproape"Balan Sorin.Nu ar fi rau sa postezi schema cu caracatita sunt multi amatori.Inca o data felicitari si tine-o tot asa .SUCCES.

    RăspundețiȘtergere
  9. felicitari pentru eleganta. ai avut o ocazie uriasa sa spui tot despre ei si totusi ai preferat sa nu aplelezi la mijloacele lor ridicole si la atacul la persoana. ce mai deliciu ar fi fost sa spui adevarul despre stancu si simona basuc despre mihalcea si cleo despre closca si panfiloaica sau despre cameila si simisau satncu sau cine mai doreste liviu de la teleorman.
    esti o femeie curajoasa si de toata isprava. i-ai umilit pe multi. braila e cu tine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bravo,felicitari d-na Aura pentru modul in care a-ti abordat subiectele la OTV dar ,consider ca pentru impostorul Catalin Iordache a fost pre putin .Acest nesimtit care-si permite sa jicneasca pe toata lumea dupa bunul plac si sa transmita brailenilor stiri care de cele mai multe ori nu are nici o treaba cu realitatea . Asteapta de la diverse persoane unele informatii si fara sa faca investigatii dupa cum ar fi normal le expune cititorilor cu titluri de senzatie !Daca doresti sa nu se mai scrie despre tine trebuie sa te duci sa il premiezi daca nu ,scrie in continuare. Multi dintre cititori posteaza comentarii pe care nu le lasa sa fie citite.

    RăspundețiȘtergere
  11. bravo, d-na Ziarista!singura adevarata a Brailei!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.