vineri, 12 octombrie 2012

Bunea Stancu îşi inventează adversari: rămas fără opozanţi reali, i-a căşunat pe Felix Tătaru ca să nu spună Băsescu

Gheorghe Bunea Stancu nu ratează nicio ocazie să se plângă de faptul că în campania electorală s-a "bătut" cu Felix Tătaru, despre care spune că e specializat în atacuri la persoană. Nu înţeleg de ce, după atâtea luni de când a câştigat alegerile locale, încă mai vorbeşte despre acestea. A făcut-o şi aseară pe postul de televiziune controlat de un gălăţean pe care-l ajută să obţină un post de senator la Brăila, sacrificându-şi ca de obicei colegii de partid. Că vorbeşte, n-ar fi mare lucru, dar spune numai prostii de prostit proştii, ca să cităm din clasici în viaţă.
Nu cu Felix Tătaru te-ai bătut, domnule Stancu, ci cu un candidat real iar atacurile la persoană le-ai practicat chiar dumneata. Nici Viata Brailei, nici Obiectiv, singurele publicaţii ce ţi-au reamintit despre banii publici pe care i-ai cheltuit cum ai crezut de cuviinta,  nu au vorbit despre amante, beţii, cheltuieli de lux prin hoteluri bucureştene, excursii prin Austria etc sau alte lucruri pe care le-ai folosit din plin in campania DUMITALE împotriva lui Diacomatu!
Stancu s-a plâns, de asemenea, că a fost singur împotriva tuturor. Din nou, fals! Ai avut televiziunile de partea dumitale si o liotă de subalterni care ţi-au ţinut isonul şi cu care ai umplut peste tot spaţiile de emisie.
Opreşte-te cu minciunile! Ai câştigat, doar dumneata ştii cum, nu ai niciun motiv să te faci de râs spunând minciuni atât de sfruntate.
Ziariştii oligofreni, imbecili şi panarame care au îndrăznit să te întrebe despre BANII PUBLICI si AFACERILE PRIVATE există, sunt mai mulţi şi nu îi cheamă pe toţi Felix Tătaru sau Traian Băsescu, ca să traduc eu ce transmiţi de fapt, dar nu ai curajul să spui explicit pentru că eşti conştient cât e de ridicol ceea ce pretinzi!

Recomandare
http://brailanews.blogspot.ro/2012/10/votand-ppdd-braila-veti-face-senator-un.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.