miercuri, 10 octombrie 2012

De holocaustul românesc cui îi pasă?

Am toată aprecierea faţă de popoarele care îşi cunosc istoria şi îşi respectă înaintaşii. Evreii au tot dreptul să-şi comemoreze victimele holocaustului. În legătură cu holocaustul evreiesc am de spus doar că Şova nu a ştiu să explice ce a vrut să spună. Pe fond a avut dreptate. Românii nu se fac vinovaţi de masacrarea evreilor din spaţiul locuit de ei, ci trupele horthyste. Se stie ca singurii evrei din România care au suferit prigoana, suferintele si jertfele unui Holocaust, au fost cei din Nordul Ardealului, ajunsi în stapânirea Budapestei prin Diktatul de la Viena din august 1940. Au fost dusi în lagare cu acte în regula, cu toate dovezile necesare, cei din Basarabia, Bucovina si Transnistria, dar pe care Ucraina sau Rusia refuza sa-i contabilizeze. 
Nu o spunem noi, ci chiar reprezentanţi de marcă ai evreimii româneşti. Depune mărturie însuşi Wilhelm Filderman (om politic și jurist român, conducător laic de seamă al obștii evreiești în perioada de la sfârșitul primului război mondial până la sfărșitul celui de al doilea război mondial. Filderman a fost președintele Federației Uniunii Comunitaților din Romania (FUCE) și reprezentant al evreilor  în parlamentul român) şi este citat în lucrarea Populatia evreiasca în timpul celui de-al doilea razboi mondial, publicata la Iasi în 1994, editura Fundatiei Culturale Române, editie bilingva, scoasa de Gheorghe Buzatu.
În fine, nu despre holocaustul evreiesc vreau să vorbesc, acesta fiind recunoscut de toată lumea. Ci despre HOLOCAUSTUL ROMÂNESC din perioada 1947 -1954 despre care nu pomeneşte nicio carte de istorie.  În şapte ani, au trecut prin lagărele şi închisorile comuniste circa 600.000 de români (3,1 la sută din polulaţia ţării). Au murit împuşcaţi, schingiuţi, maltrataţi 200.000 de oameni, în general elita românească. Circa 1 la sută din populaţie! Acesta se numeşte HOLOCAUST.
Holocaustul românesc este înfiorător, cel mai cumplit mascaru din acest secol. Autorii: comuniştii, antinaţionaliştii, anticreştinii, iraţionalii şi inumanii, toţi formaţi, instruiţi şi plătiţi de BOLŞEVICI. Iniţiatorii acestui holocaust în ţara jertfiţilor sunt străini de ţară şi au urmaşi în politica zilelor noastre. Îi cunoaşteţi cu toţii şi luaţi aminte!
Şi încă ceva: gandiţi-vă la propria familie şi amintiţi-vă fiecare despre unchii  sau bunicii care au zăcut în  închisorile comuniste şi la ce s-a ales de copiii şi de averea lor !

RECOMANDARI
http://brailanews.blogspot.ro/2010/11/istoricii-romani-mai-au-constiinta.html 
http://brailanews.blogspot.ro/2012/05/primarul-brailei-radu-portocala-ofensat.html


2 comentarii:

  1. bre da' mata de Pascani, de Iasi, de Transnistria ai auzit? Asa este, demonii au fost initial ingeri, romanii au fost lunga perioada ca trestia in vint, bla,bla, bla.... Generatia Kogalniceanu avea dreptate. Trebuie demnitatea pentru a-ti asuma un rol, trebuie spirit de jertfa ...etc... Altfel vom vorbi la nesfarsit, suntem experti la vorbit nu e asa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana si evreii recunosc faptul ca progromurile de la Iasi si Pascani s-au petrecut din cauza soldatilor germani care actionau impreuna cu armata romana.Acolo s-a declansat o isterie antievreiasca pe fondul atacurilor rusesti. Inca o data: nu romanii se fac responsabili de holocaustul impotriva evreilor!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.