miercuri, 10 octombrie 2012

Scandal monstruos în USL Galaţi din cauza lui Dumitriu

Până la urmă, Constantin Dumitriu s-a dat pe faţă, confirmând ceea ce BrailaNews a susţinut încă de la sosirea sa la şefia PDL Brăila: anume că gălățeanul nu are nicio treabă cu PDL, el făcând parte din cu totul și cu totul alt film. Citiţi cu atenţie ce scrie site-ul nepasadegalati.ro:

"USL-iştii Marius Stan şi Radu Cosca au făcut-o de „ren” la o partidă de vânătoare în Suedia, împreună cu PDL-istul Constantin Dumitriu. Cei trei vânători din politica gălăţeană şi-au făcut de cap şi au petrecut mai multe zile de neuitat în Suedia, acolo unde au sacrificat mai mulţi prieteni de nădejde de-ai lui Moş Crăciun. Problema pentru primarul Marius Stan şi pentru viceprimarul Radu Cosca nu o constituie, însă, faptul că Moşul îi va tăia la porţie, în luna decembrie, ci că plimbarea acestora în Suedia împreună cu prietenul de la PDL a stârnit un scandal monstru în Uniunea Social Liberală. Cele mai mari nemulţumiri sunt în rândul social-democraţilor, care au sărit ca arşi atunci când au aflat de isprava liberalului şi a conservatorului. PSD-iştii acuză de trădare, în condiţiile în care conservatorul Radu Cosca este asociat cu democrat-liberalul Constantin Dumitriu, în proiectul „Antena 1 Galaţi-Brăila”. Prin urmare, viceprimarul va fi aliat şi în campania electorală cu PDL-istul, care va candida chiar în Colegiul 7 pentru Camera Deputaţilor, împotriva social-democratei Lucreţia Roşca.

   Radu Cosca şi-ar putea pierde mandatul de viceprimar
   Social-democraţii sunt atât de supăraţi pe cei doi rebeli din USL încât Radu Cosca şi-ar putea pierde mandatul de viceprimar, la solicitarea ministrului Dan Nica, preşedintele PSD. Surse din mediul politic ne-au spus că şefii social-democraţi i-au făcut o serie de reproşuri lui Eugen Durbacă – preşedintele PC – din cauză că nu îl ţine în frâu pe Radu Cosca. Ba mai mult, social-democraţii i-ar fi impus liderului conservator să îi retragă sprijinul politic lui Radu Cosca, dacă nu se debarasează de democrat-liberalul Constantin Dumitriu. Surse din interiorul USL susţin că viceprimarul Radu Cosca ar putea fi „faultat” politic chiar în prima şedinţă a Consiliului Local, din această lună, vorbindu-se despre faptul că proiectul privind noua organigramă a Primăriei, în care conservatorul are interese, nu va fi aprobat.
   Acţiunea celor trei politicieni a încins spiritele între şefii celor trei partide, atât liberalii, social-democraţii, cât şi conservatorii spunând că vânătoarea de reni în Suedia împreună cu Titi Dumitriu, în prag de campanie electorală, destabilizează USL. Mai mulţi membri importanţi din cadrul USL au vorbit chiar despre o suspendare a primarului Marius Stan. Până şi cei mai optimişti USL-işti gălăţeni dau şanse de supravieţuire Uniunii până, cel târziu, în prag de An Nou."
   Corina Dobre

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.