luni, 8 octombrie 2012

De râsul lumii: politicienii compromişi la Galaţi, buni pentru Brăila.Pleacă Dumitriu, vine Necula!

Surse din PDL dau  ca sigură plecarea definitivă a lui Dumitriu la Galaţi şi nu datorită ofertei făcute de prietenul său de la organizaţia judeţeană GL, Răsmeriţă, ci pentru că aşa a decis conducerea centrală, mai exact Vasile Blaga.
Conştienţi că pe mâna lui Dumitriu au pierdut încrederea brăilenilor şi, nedorind să obţină un rezultat catastrofal la alegerile parlamentare, liderii democrat-liberali l-au trimis pe Titi înapoi la Galaţi.  Răsmeriţă îi va repartiza colegiul controlat de finul lui Dumitriu, nr. 7. Aşa poate fi interpretată declaraţia preşedintelui filialei gălăţene a PDL făcută pentru viaţabrailei.ro („El are potențial să câștige în municipiu" ). Cu alte cuvinte, potenţialul lui Dumitriu este finul, care se va asigura de voturi în colegiul unde naşul candidează.
În ceea ce-i priveşte pe gălăţenii care nu au loc să candideze la ei acasă, fiind trimişi la Brăila, unde eşuează lamentabil, aceştia nu se învaţă minte. Presa din Galaţi speculează că senatorul PDL Marius Necula, aflat în spatele postului Realitatea TV, post care a făcut o campanie electorală făţişă USL şi lui Gheorghe Bunea Stancu personal, e pe punctul de a-şi abandona partidul pentru a candida la senat în unul din cele 2 colegii de la Brăila. Dezertor din PDL, La Galaţi, era în negocieri cu PP-DD, însă nu se ştie deocamdată dacă acesta este partidul care îl va adopta şi la Brăila.
De ce nu vrea Necula să candideze în judeţul lui? Pentru că la noi mizează pe ajutorul liderului PSD, cu care are în comun proiectul drumului expres Brăila-Galaţi. Şi mai are probleme serioase la el acasă.
Senatorul PD-L Marius Gerard Necula este acuzat de furtul unui brevet, folosit ulterior pentru accesarea unor fonduri europene.Potrivit unei scrisori adresate cotidianului Jurnalul National de catre Ecaterina Nicolau, sotia medicului curant al lui Marius Necula, dr Alexe Corneliu Goarza, este vorba despre brevetul Instalatie pentru obtinerea si studiul metalelor pure.


http://viatabrailei.ro/doru-rasmerita-pdl-galati-dumitriu-are-potential-sa-castige-in-municipiu-nu-e-obligatoriu-sa-plece-de-la-sefia-pdl-braila_5981
http://www.ziare.com/politica/senat/senatorul-pd-l-marius-necula-acuzat-ca-a-furat-un-brevet-de-inventie-1022661
http://www.antidotul.ro/82267/realitatea-tv-lisinschi-vs-realitatea-tv-necula.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.