luni, 1 octombrie 2012

Primarul l-a tinut incompatibil pe Anghelescu la Administratia Pietelor pana au venit controalele peste ei

Stoica Anghelescu, directorul economic al Primariei si-a dat demisia din Consiliul de Administratie al SC APT. Aflat de ani buni intr-o incompatibilitate flagranta, fara sa-l fi preocupat catusi de putin aspectul legal si moral al calitatii sale, Anghelescu a luat decizia de a renunta la una din sursele de venit in urma cu cateva zile.
Surse din Primarie spun ca directorul economic n-ar fi plecat de bunavoie din CA, ci din cauza unor iminente controale.

5 comentarii:

  1. curvoiul asta batran, papa bani de peste tot
    ia verificati cate ZECI de surse de venit are atat el cat si silfida aia de nevasta-sa. macar uita-ti-va ce masina are acasa, verificati de unde a avut bani sa-si cumpere doctoratul
    de ce oare nici un primar nu a fost in stare sa-l decapiteze? e frate cu dracu?
    asteptam cu interes urticole pertinente cu slugoiul anghelescu

    RăspundețiȘtergere
  2. primarul si toti trantorii din primarie trebuie sa dispara. au mancat si vor mai manca banii nostri daca noi vom mai sta mult cu mainile in san rusine hooooooooooooooooooooo

    RăspundețiȘtergere
  3. control de unde? la primarie cine sa faca control? ori MAI, ori curte de conturi. insa niciuna dintre aceste institutii nu au treaba cu numirile de prin consiliul de administratie, aga sau altele de acest gen. doar ani. numai ca ma mir sa fie astia de la ani. cred ca pe anghelescu l-a luat durerea de cap din cauza simonei draghincescu care i-a prins cu actionariat unic la piata si le-a trantit-o in nas ca ii da in judecata. Bine le face!

    RăspundețiȘtergere
  4. UN IDIOT CARE NU RESPECTA LEGEA SI PE CARE AR TREBUI SA IL DAM JOS IN SUTURI... ASTA TREBUIA DISECAT CA O BROASCA !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Paun mai este in CA-ul pietelor?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.