marți, 1 noiembrie 2011

Conducerea centrală a PDL vine la Brăila; acum 2 săptămâni președintele gălățean și deputatul autosuspendat făceau glume proaste pe seama partidului

Joi, la PDL Brăila va avea loc o ședință extinsă a BPJ, la care vor participa prim-vicepreședintele Gheorghe Flutur, secretarul general al partidului Ioan Oltean și alți membri ai BPN.  Dintre aceștia au mai primit invitații ministrul Agriculturii Valeriu Tabără, ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului Elena Udrea și ministrul Transporturilor Anca Boagiu. Nu am reușit să aflu ordinea de zi, întrucât Dumitriu a dat explicit dispoziții ca niciun membru PDL să nu mai aibă dialog cu mine și cu publicația pe care o conduc. Numai în mintea lui necoaptă își poate imagina că un ziarist poate fi ținut astfel departe de informațiile care îl interesează. Efectul garantat este o și mai mare atenție.
Astfel, punând situația în context, echipa de la centru sosește exact la timp, mai mulți membri ai PDL, nemulțumiți de ipocrizia gălățeanului Titi Dumitriu și modul arbitrar în care conduce filiala, fiind pregătiți să migreze la partidul lui Dan Diaconescu, sub îndrumarea unui fost lider democrat.
Mai mult decât atât, membrii BPN au de lămurit multe ieșiri publice ale gălățeanului, dar și ale deputatului autosuspendat Eugen Bădălan, ambii făcând glume proaste pe seama conducerii centrale, dar și a membrilor PDL Brăila într-o conferință de presă.

RECOMANDARI:
http://viatabrailei.ro/sotia-sefului-pdl-braila-platita-din-fonduri-europene_1535
http://viatabrailei.ro/video-autosuspendatul-badalan-balcan-si-dumitriu-fac-glume-pe-seama-bpn-si-bpj-al-pdl-aratand-ruptura-dintre-ei-si-partid_1798 
http://brailanews.blogspot.com/search?updated-max=2011-10-23T21%3A32%3A00%2B03%3A00&max-results=7
aici este inregistrarea video în care cei doi fac glume pe seama BPN și BPJ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bkEozgAyo2E

5 comentarii:

  1. Oare dc??sa il felicite pe titiu??/

    RăspundețiȘtergere
  2. Toamna se numara bobocii,iar polticienii de doi bani insuccesele.Fartatilor va astepta o mare surpiza spre informarea tov colonel securist Marcel Campeanuomul care trudeste pe lovele grase de la tov GeneralBadalan.O data in viata o sa va faceti de cacao.Dumnezeu sa va ierte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Informatiile de ultima ora, cele mai importante din activitatea PDL braila ajung imediat la dna COSTEA,nu vad nimic rau in asta,fiecare ziarist care se respecta are surse de informatie sigure.
    In aceasta iarna se iscase din senin o furtuna,tuna si fulgera dl Silviu Radu,sunt scurgeri de informatii serioase,cuiburile vorbeau prin colturi,se aruncau fulgere pe diversi oameni care nu erau in gratiile dsale,pana la urma dl general a concluzionat ca informatorul este din ograda dsale,cine este va las pe dvs sa ghiciti.

    RăspundețiȘtergere
  4. bine ar fi ca sa nu mai avem parte de dumitriu, badalan si balcan pe scena politica din Braila. vom avea sansa asta dupa sedinta de joi?

    RăspundețiȘtergere
  5. OCHIUL SI TIMPANUL,
    Se pare ca cei 3 muschetari mai au zile,,,,,cite?? cine stie ,,,,
    sunt 2 variante ,1 sa fie schimbat TITIUL si sa fie numit altcineva 2 sa ramina asa si sa ne rupem gitul la alegeri,,

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.