duminică, 20 noiembrie 2011

Ioan Oltean și Gheorghe Flutur au lăsat PSD Brăila fără opoziție

Autosuspendatul Eugen Bădălan a reușit să determine conducerea centrală a PDL să nu se implice în cârdășiile locale. Ședința CDJ de astăzi s-a încheiat după patru ore de dezbateri, în care democrat-liberalii au reușit să prezinte secretarului general Ioan Oltean și prim-vicepreședintelui Gh. Flutur modul în care Dumitriu distruge sistematic organizația județeană, prin blatul pe față cu PSD și prin exlcuderi, suspendări și alte bazaconii mai mult sau mai puțin statutare împotriva acelor membri care nu admit non-combatul administrativ și politic. De data acesta, liderii de la centru chiar știu ce se petrece în filială, numai că au abandonat-o, neputându-se lipsi de votul unui deputat care și-a permis să-i persifleze și să-i amenințe cu demisia dacă intervin cumva în treburile  locale. Singura recomandare făcută lui Dumitriu&co a fost să revină asupra multiplelor sancțiuni. După ziua de azi, PDL Brăila se află oficial, cu voie de la centru, în plasa PSD. Concluzia: PSD, Aurel Simionescu și Gheorghe Bunea Stancu nu au opoziție!

4 comentarii:

  1. Cind vor veni la anul sa il demita pe titiu vor avea surpriza ca cei ce l au aparat au plecat din pdl......
    vom vedea cine a avut dreptate,,,,,
    va pupa JEAN

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai... Geoana a vorbit cu Boc si cu Gheorghe Stancu Bunea , au aranjat aceasta intalnire si ... a iesit asa cum s-a stabilit anterior. Geona si Stancu la PDL pentru alegerile urmatoare. Banu' vorbeste!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Aura, ce mai stiti de site-ul BRAILACURATA.RO? Se mai face vrea actiune sau a fost doar un biet fas de ametit elctoratul brailean?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.