sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Dumitriu și Bădălan au dispărut din peisaj și îl obligă pe Balcan să mintă

La începutul lunii noiembrie, urma să aibă loc la Brăila o ședință extinsă a BPJ al PDL, de evaluare a prestației conducerii politice la nivel local. Erau așteptați Gh. Flutur, Ioan Oltean, Anca Boagiu, Valeriu Tabără și Elena Udrea. Pentru că președintele Traian Băsescu a ținut să-i invite, de ziua sa, la Vila Lac 2 pe demnitarii acestui partid, ședința a fost amânată, iar gălățeanul Dumitriu a dispărut subit din peisaj.
Ieri, deputatul Viorel Balcan a ținut singur conferința de presă la sediul PDL. Întrebat de ziariști unde sunt ceilalți doi- Dumitriu și Bădălan- Balcan a răspuns că primul e ”undeva prin vestul țării, într-o delegație” iar cel de-al doilea, la o întâlnire cu producătorii agricoli. Adevărul este ca-n bancurile cu Radio Erevan: Dumitriu nu este în delegație, ci la Bușteni, iar Bădălan o fi sau n-o fi la întâlnire cu agricultorii din satul natal, numai că și-a luat autosuspendarea atât de în serios încât amenință cu votul în Parlament dacă nu primește un post de secretar de stat pentru Fusea Jr.
În aceste condiții, singurul care a rămas să vorbească alegătorilor despre bugetul pe 2012 si să facă față problemelor  cu presa este Viorel Balcan, nevoit să mintă pentru a-și apăra coechipierii, la fel de șobolani ca si  Stancu pe corăbiile lor aflate în derivă.

2 comentarii:

  1. SECRETUL LUI POLICHINELE....BADALAN CERE UN POST PTR FUSEA MARIAN....GUESS WHY??

    RăspundețiȘtergere
  2. DRAGA AURA,ai vrut sau nu ai deconspirat PITICUL(cartita )din ORGANIZATIE . DACA A FOST O NADA ???!!!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.