luni, 14 noiembrie 2011

Culiță Tărâță i-a trântit ușa UNPR lui Stancu

Trebuie să recunosc faptul că Vodă era mai interesant când se simțea mai sigur pe forțele lui. Agresivitatea primitivă îl făcea uneori comic. Acum, gata! S-a terminat. Este deja un om învins. Abandonat de  PSD în brațele procurorilor DNA care-l alintă cu șase cântece de leagăn puse pe partitură, baronul nu-și găsește liniștea. A încercat manevra cu presupusele negocieri la UNPR care i-a adus blagoslovirea lui Cibu (”sobolan cu bube în cap”), dar si-a dat pe față cacealmaua într-un scurt interviu la Antena 3, unde nici măcar nu a avut curajul să spună până la capăt ce are de împărțit cu deputatul UNPR de Neamț Culiță Tărâță, cel care a deținut în adrendă până anul acesta Insula Mare a Brăilei, un teritoriu unde Stancu nu a putut pătrunde cu prăduiala așa cum a făcut în tot județul.
Cam atât s-a ales de negocierile lui cu UNPR: o ridicare din umăr în emisiunea ”În premieră”, realizată de Carmen Avram, unde la întrebarea reporterului despre controalele statului privind datoriile arendașului, abia a reușit să îngaime ceva de genul ”haideți, domnișoară, ce controale? Cine să vină în control?”
Halal curaj pe ditamai baronul în căutare de adversar politic; nici măcar nu îndrăznește să-i aducă acuzații în mod direct sau să îi spună numele, dar se arată foarte viteaz în ”lupta” sa cu ziariștii care nu pun umărul la cultul personalității unui individ paranoic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.