miercuri, 16 noiembrie 2011

Gheorghe Chiru a plecat şi de la PPDD. Urmează Noua Republică



UPDATE, 17.11.2011, ora 10:30
In aceasta dupa amiaza, Sorin Ovidiu Balan a anuntat o conferinta de presa in care va aduce precizari cu privire la plecarea lui Chiru, dar si de natura organizatorica, in contextul in care mai multi politicieni locali  au intentionat, fara succes, sa preia controlul in PPDD. Balan confirma astfel ca nu va lasa filiala la cheremul slugilor lui Voda.


După ce săptămâna trecută, Viaţa Brăilei a publicat articolul în care S.O. Bălan, viitorul candidat la Senat al PPDD la Brăila, a confirmat faptul că mai mulţi politicieni locali au încercat să preia controlul în filială, dar că nu e loc pentru ei, Chiru şi-a prezentat demisia. El a fost luat prin surprindere încă de la apariţia articolului de informaţia că personaje precum Florin Cârligea şi interpuşi ai lui Stancu ar fi ajuns la conducerea centrală, făcând aranjamente peste capul său. Numai că Bălan a spus că fără să ştie el nu se face nicio schimbare la Brăila, suficient pentru Chiru ca să înţeleagă rolul pe care l-a avut, mai ales că nu el era cel care să se ocupe de organizarea Conferinţei Judeţene. Chiru nu a dorit să fie vioara a doua, după Bălan, şi a abandonat şi acest partid, afirmând că se va orienta către o altă formaţiune politică. Cum nici Boboc (PNL), nici Cibu (UNPR), nici Balcan (PDL) n-au negoiciat nimic cu Chiru, fiind chiar amuzaţi că a plecat şi de la PPDD singura variantă de refugiu ar rămâne Noua Republică, formaţiune politică de dată recentă, care nu are încă reprezentare la Brăila.

http://viatabrailei.ro/-sorin-ovidiu-balan-ppdd-vrea-organizatie-puternica-la-bralia-si-nu-negociaza-sefia-filialei-cu-pdl-isti_2093

5 comentarii:

  1. Ha ha ha, politician de meserie, traseist convins si terminat din toarte punctele de vedere, nenea asta chiar crede ca o sa mai ajunga si el ceva pe undeva. Chiar daca se va intampla asta, cine crede el ca il mai voteaza?

    RăspundețiȘtergere
  2. Afugit puiu cu ata Gigel.Capat de cariera politica rusinos dar inteligent facuta.Si uite asa se vor termina filmele cu politicieni expirati si toxici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aura, întâmplător îi cunosc pe cei din Noua Republică. Crede-mă individul nu are chip pentru copăcelul verde. Dincolo de asta organizația Brăila-Galați este printre primele constituite. Cât despre trasieriși, am fost de față când unii din această specie au făcut cale întoarsă. Noua Republică nu acordă vize pentru nesimțire.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aura, te așteptăm să ne cunoști mai de aproape, te sigur că vei vedea cu totul altceva decât ai văzut până acum în politica actuală.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.