marți, 15 noiembrie 2011

Stancu a prins ocazia in BPN sa-l apostrofeze pe Victor Ponta că ia decizii fără să-l întrebe şi pe el

Dupa ce Ponta i-a dat de înţeles că PSD nu-l va sprijini pe Gh. Bunea Stancu  în problemele pe care la are cu ANI şi DNA, baronul de Brăila s-a alăturat şi el corului de bocitoare pesediste, care îi reproşează lui Victor Ponta că ia decizii fără să-i consulte pe toţi clienţii DNA cu privire la excluderea lui Geoană, creaţia baronilor şi omul pe mâna căruia social-democraţii stau în opoziţie de opt ani. De altfel, Stancu are un motiv în plus să se solidarizeze cu Geoană, că doar cu el e partener în dosarul referitor la finanţarea campaniilor electorale din 2008 şi 2009 şi la intenţia de traficare a unor funcţii ministeriale pentru alt cilent DNA- deputatul PSD de Brăila, Cristian Rizea.
De pe această poziţie, preşedintele PSD şi al CJ Brăila, şi-a permis să-i reproşeze preşedintelui Ponta faptul că deciziile se iau în cerc restrâns şi restul din conducere află din presă, de parcă el, la Brăila, ar conduce doar  prin democraţie şi transparenţă ."Cred, domnule preşedinte, că toţi din jurul mesei suntem aleşi de congres, că toţi vrem să tragem la acelaşi plug. Nu e normal ce a fost ieri când Geoană a fost chemat şi nu a fost lăsat să vorbească. Ar trebui să ne adunăm cu toţii şi să vorbim, să discutăm care e cea mai bună cale de urmat. Dar ce se întâmplă, domnul preşedinte? Dumneavoastră vă întâlniţi cu 2-3, luaţi hotărâri şi pe noi ne puneţi în faţa faptelor împlinite", s-a plâns Bunea Stancu care dă de înţeles pe aici că ar pleca din PSD oriunde ar vedea cu ochii.
Măcar Ponta se mai întâlneşte cu 2-3 să hotărască, dar el la Brăila face doar ce-l taie capul, după ce şi-l limpezeşte bine la Continental. Acuma capul lui de ciocoi parvenit îi spune s-o cotească spre noua stângă ca să se compromită definitiv. Mi-l şi imaginez pe cel mai bogat om al judeţului plângând de mila celor cărora le-a luat dreptul la muncă ca să menţină el monopolul firmelor sale.
Ştiu ca ia foc ori de câte ori citeşte ce scriu şi de aceea îi mai spun şi de data asta ce cred: este timpul să te retragi, domnule Stancu. Ai făcut atâta rău şi ai fost atât de lacom şi nedrept, încât oricine face parteneriat cu dumneata se compromite. Politica este pentru oameni mai flexibili, iar dumneata ai înţepenit pe soclul ridicat de aplaudacii dumitale.
http://viatabrailei.ro/deputatul-de-braila-cristian-rizea-isi-fura-si-propriul-frate_2245
http://viatabrailei.ro/presedintele-cj-braila-gheorghe-bunea-stancu-cercetat-de-dna-alaturi-de-geoana-si-cristian-rizea_2151

5 comentarii:

  1. Poate il zboara si pe Stancu din PSD.

    RăspundețiȘtergere
  2. La ştirile de la ora 14, postul Realitatea a anunţat că Stancu alături de preş. de la Buzău şi de alţii, il sustine pe Geoana pt a infiinta un nou partid si că va pleca cu org. de la Braila la acest partid.

    RăspundețiȘtergere
  3. este adevarat,Geona este sustinut de 4 pres. de CJ,Braila,Buzau,si alti 2.
    Stancu este sigur.
    Partidul se va numi "Noua Stanga",fondator Mircea Geoana.

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasa-ne Baroane! scuteste-ne si nu ne mai obliga sa-ti mai vedem mutra prin politica....mai lasa si pe altii mai tineri, mai capabili care gandesc cu capul si sufletul nu cu ...buzunarul ca tine!Pleaca, du-te cat mai departe si mai lasa-i si pe altii sa munceasca cinstit in orasul asta! Nu mai are loc nimeni de afacerile tale murdare.Ti-e frica ca nu cumva sa te intreaca cineva in afaceri sau in "desteptaciune". In mintea ta bolnava de a acapara tot ce misca in orasul asta ti-a scapat cea mai tare si "profitabila" afacere care iti lipseste din palmaresul de paranoia: achizitia "publica" (daca se poate pe SEAP)a CIMITIRULUI SF. STANCU unde sa-ti faci tu si acolitiii tai locuri de veci! Ce zici? iti surade afacerea?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.