miercuri, 23 februarie 2011

Braila coloreaza harta judetelor in care politistii sunt complici cu grupurile infractionale

My Great Web page
*Braila pe harta infractionala, alaturi de Constanta, Galati, Suceava, Iasi, Arad si altele

Curios lucru, presedintele a cerut evaluarea individuala a politistilor si a sefilor lor, dar aceasta s-a intamplat deja, cel mai probabil nu doar la  IPJ Braila. Deci, Basescu a stiut exact ce vorbeste si cui se adreseaza in interventia sa la bilantul MAI. Braila apare si ea pe harta judetelor in care infractionalitatea este strans legata de complicitatile dintre interlopi si politisti. In acest context, discursul imperativ al lui Traian Basescu ar putea fi explicat in doua moduri: 1.fie Igas va merge pana la capat cu reforma in MAI, si astfel cercul in jurul lui Catalin Chivu se inchide, fie 2.se incearca supunerea inspectorilor sefi din judetele vizate, situatie in care vom asista la o spoiala de masuri si o rotire a cadrelor.

7 comentarii:

  1. fie 2.se incearca supunerea inspectorilor sefi din judetele vizate, situatie in care vom asista la ... actiuni de politie politica intensificate la maximum!

    RăspundețiȘtergere
  2. Haideti sa nu jignim victimele politiei politice! Aceia au fost oameni urmariti si persecutati pentru convingerile lor. Astia care zbiara cat ii tin rarunchii, ca si Vantu, nu sunt nici pe departe ingerasi. A spune ca e politie poltica atunci cand justitia isi exercita rolul de a treia putere in stat este exagerat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mare lucru mare ieri la bilantul M.A.I.sUNTEM CONVINSI CA SE VA MERGE PANA LA CAPAT.DECE?DE 21 DE ANI NU SA FACUT NIMIC .SAU O FI PRINS CINEVA CUMVA "REGINA"D-UL BLAGA CA PREA TACESI CEILALTI DOI VIDEANU SI BERGOVICI.

    RăspundețiȘtergere
  4. prea multa lume ar fi dezamagita daca nu se intampla ceva. masuri se vor lua cu siguranta. problema e ce va fi dupa....

    RăspundețiȘtergere
  5. ce sa fie? o sa fie mai rau. titiu a i nceput sa bage toate neamurile lui peste tot. sa le dea salarii pe nemuncite la ciorile lui. asta se intampla. chiar credeti ca va fi altfel?
    basescu asta trebuie sa le taie capetele la ai lui daca vrea sa faca ordine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Va rog sa-mi trimiteti pe e-mail mai multe amanunte despre angajarile acestea: aura_costea@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. sunteti niste basiti infecti,sa va ia mama lu base cu fecioru-su cu tot acolo la ea!!!meritati ce vi se intampla,ar trebui sa nu mai aveti drept de vot niciodata!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.