sâmbătă, 12 februarie 2011

Nesimtirea nu are limite la Braila: 60 de miliarde de lei facturile pentru deszapezire

My Great Web pageDirectia de Gospodarire Locala, organism creat special pentru a stoarce bugetul public, o comite din nou, facandu-ne sa ne intrebam unde mama naibii traieste Simionescu de nu vede cum golanii astia isi bat joc si de noi, si de el. Refuz sa cred ca e partas la toate astea!
Desi brailenii au trecut, ca si iarna precedenta, printr-un cosmar identic, nesimtitii de la DAGL au avut tupeul sa prezinte Primariei facturi pentru deszapezire in valoare de 60 de miliarde de lei. Aceasta, in conditiile in care mormanele de zapada troneaza si azi in tot orasul, ca nicaieri in tara asta ( au trimis un tractor sa ridice strict mormanele prezentate de BrailaNews aici), iar gheata s-a asternut in straturi "geologice". Ca DAGL face ce stie iar primarul inghite pe nemestecate tot ce ii ofera mafiotii din subordine nu ne mai mira. Dar pana cand bugetul local se va scurge in conturile clientilor politici fara ca acestia sa mimeze macar ca-si fac treaba? Nu reusesc sa inteleg in ruptul capului ce intentii are totusi Aurel Simionescu. Cum e posibil sa admiti, ca primar, sa te ingroape zapada, gunoaiele (de caini nu mai spun) si sa nu trantesti pe niciunul de la DAGL, constient fiind ca vei deconta toate aceste nenorociri? Domnule primar, dvs va place ce vede un om sosit pentru prima data in gara Braila?
PS: Potrivit unor informatii de ultima ora, din cele 60 de miliarde de lei, Simionescu ar fi acceptat la plata doar 30 de miliarde, de teama controalelor. Ii dam un sfat dezinteresat: mai bine i-ar da afara pe hotii care i-au discreditat in aceeasi maniera, inaintea sa, pe Anton Lungu si pe Constantin Cibu.


6 comentarii:

  1. Niste putori de ultima speta. Acum 3 ani am avut ocazia sa cunosc un angajat al DGAL. Pot sa va zic ca era caracterizat de jigodism si perfidie. Am facut o vizita si la sediul DGAL, pe strada Bateriei. Arata jalnic, neingrijit si inauntru domnea o "mancatorie de fund" totala intre angajati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu va inteleg d-na Aura Costea .Ce aveti cu "primarele" nostru drag si scump,a primit si el o biata factura de 6.000.000 lei Ron si ati sarit cu gura pe el.A decontat doar 3.000.000 lei Ron,diferenta o va face pe sest,stie el cum.Pai alti au vami si au de unde scoate bani albi pentru zile negre ale viitoarelor alegeri.El nu are nimic ,iat Bunea Stancu ,trebuie ajutat,ca n-o sa palteasca DGAD sa care zapada de pe camp,bate la ochi.Vinovat este tot Basescu,auzi domnule, sa finanteze partidele parlamentare cu suma fixa,pai de unde bani de o gainusa,un kil de ulei ,unul de zahar si atunci ca niste oameni gospodari cum sunt PSD-sti ,nu-i iau in calcul pe PNl-isti ei nu stiu pe ce lume traesc,isi fac de acum sanie pentru vara anului 2012.Hai sa scapam de ciuma rosie care de 20 de ani conduce Braila si judetul Braila ,de-am ajuns in sapa de lemn.

    RăspundețiȘtergere
  3. poate sa spuna cineva unde se duc banii de la: dezapezirea municipiului si al judetului, din asa zise-le reparatii de gradinite, scoli si spitale, din contractele incheiate cu fonduri europene, in special pentru spitale ? Firmele castigatoare la licitatii ale cui or fi (??!!) Simionescu ca si seful sau de partid, de la etajul 1 nu sunt straini de aceste afaceri ! Se misca si ei cum pot,ca doar vine "25 martie" !

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna sfat! Numai ca va uita de el imediat ce-l va citi.
    Dan Apostol , director DAGL sa fie demis? El finu lui Dumitru Hahui, director Politie locala? Pai atunci de unde bani pentru "sponsorisarea" PSD si a politiei ?
    Poate cei de la DNA si Curtea de Conturi vor face grabnic o verificare la DAGL , Politie lOcala si Primarie... cat e calda situuatia

    RăspundețiȘtergere
  5. POATE SA INCEAPA CU MINICNOASA SI HOTOMANCA MARIOARA. AIA E DRACU DRACILOR LA DAGL SI LE INVARTE PE TOATE. DE LA TATAIA LUNGU NIMENI NU S-A ATINS DE PREFACUTA ASTA SI EA A SCHIMBAT TOTI DIRECTORII.

    RăspundețiȘtergere
  6. si stii de ce nu o schimba?
    SANTAJ LA PRIMAR si la director ec. STOICA ANGHELESCU...ala cu banu' public

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.