joi, 17 februarie 2011

E oficial: decapitari la Interne; Braila, judet cu probleme

My Great Web page
Ministrul Traian Igas a anuntat ca vor urma restructurari masive la MAI. Previziunile BrailaNews cu privire la soarta lui Catalin Chivu au fost confirmate : „Se vor face evaluări pe departamente şi evaluări individuale şi cei care nu şi-au făcut datoria vor pleca", a declarat pentru Romania Libera de azi un oficial MAI, in contextul in care Braila este nominalizata la capitolul judete unde exista complicităţi intre şefii de inspectorate judeţene de poliţie şi lumea interlopă locală, "soldate uneori cu răfuieli sângeroase, cum s-a întâmplat în judeţele Neamţ, Dolj, Constanţa, Galaţi, Brăila".
Dupa rezultatele nefavorabile ale controalelor si problemele de sanatate survenite, inspectorul sef Catalin Chivu se afla acum in concediu medical. Ministrul Igas a precizat ca, in urma restructurarii, vor fi desfiintate pana la 9000 de posturi la interne.

17 comentarii:

  1. Aura, citind articolul din Romania Libera la care ai facut referire, constat ca nu numai inspectorul sef Chivu are probleme cu functia ci si seful de la SIPI (DGIPI - la nivel central) care nu a adus la cunostinta forului central anumite aspecte... si atunci celelalte institutii care se ocupa cu monitorizarea, informarea si transmiterea informatiilor ce au pazit in timpul acesta? Au fost muti, surzi, orbi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Au jucat in aceeasi hora si acum s-a oprit muzica.

    RăspundețiȘtergere
  3. propun inca un nume de politist care nu are ce cauta in politia romana: Petrache de la postul de politie Chiscani. toate cercetarile facute de acest politist in dosarele lui horez constau in declaratiile invinuitilor, a infractorului horez si a angajatilor lui, a veterinarilor care au lucrat cu horez.nu s-au adus probele solicitate in dosare, cerute de protectia animalelor, ba chiar probe depuse la dl petrache in timpul audierilor au disparut. au fost audiati martori care nu aveau calitatea de martori. toate dosarele lui petrache s-au 'cercetat' pe baza indicatiilor lui horez. adica, politistul cheama pe cel care a facut reclamatia, ii ia declaratie, dupa care il cheama pe invinuit si ii pune pe masa acuzatiile. da-mi ce ai ca sa inchid dosarul. astfel ca dosarele cercetate de petrache si de postul de la chiscani nu contin nici un fel de probe, desi au fost solicitate. toate plingerile au fost directionate la acelasi post - de ce oare? cind invinuitul are sediul in Braila. pentru ca ei fac parte din aceeasi gasca mafiota. dupa care vine procurorul, acelasi de fiecare data si da nupul in dosar. aceastia sint politistii si procurorii din Braila! acestia sint reprezentantii legii pe care ii platim ca sa-i apere si sa-i consilieze pe infractori. lasind la o parte ca un fost politist este 'consilierul juridic' lui horez, adica il pune in gratiile politiei si il sfatuieste cum sa acopere mai bine infractiunile. halal politisti, care dezonoreaza numele si al lor personal si al institutiei pe care o reprezinta. rusine mafiotilor din politie si parchet! horez a fost bagat la pirnaie de 3 ori pe vremea lui Ceausescu, iar actualii democrati politisti si procurori l-au pazit ca pe mostenitorul coroanei si i-au indesat peste juma de milion de euro in buzunare. o sa se schimbe ceva in bine vreodata in Romania? oare nu ne meritam soarta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma tem ca trebuie arestata juma' de tara ca sa progresam .

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca, daca am ajuns sa vorbim despre astfel de lucruri si sa asistam si la masuri, suntem pe un drum bun. E un semn ca devenim mai putin toleranti si ca ne pasa. Cei care n-au avut limita, n-au decat sa dea socoteala. In viata trebuie sa ne fie frica de ce facem, nu de ce nu facem.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu inca nu am ajuns sa cred asa ceva , ceea ce spui acum in Romania este de domeniul sci-fy , cum draq mai putin toleranti cand inernele sunt conduse de unul care abia a reusit sa isi ia bac-ul si pe deasupra mai este si depasit de situatie , raspunde cu ham ham la chemarea cotrocenilor etc . eram de acord cu tine numai daca in tara asta de struti aveau loc evenimente gen egipt sau "revolutia" de la noi din `89 .
    Cum naiba vreti voi dreptate cad suntem condusi de infractori si nebuni si mai spuneti ca suntem pe drumul cel bun :| , nu pot sa cred asa ceva nu este posibil . voi chiar nu vedeti ca toy ce urmaresc astia este sa ne faca sa ne uram unii pe altii in timp ce ei ne vand tara ? inainte era sultanul acum este fmi deci nici o scimbare .

    RăspundețiȘtergere
  7. de ce ma rog trebuie aprobare pentru coment-uri ? sa nu deranjam pe cineva ? este cumva si blogul asta aservit vreunui politician sau ce ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand vom sti in mod oficial care sunt rezultatele controlului de la centru la IPJ Braila? Au trecut cateva saptamani bune si nu s-a publicat nimic in sensul asta. Fie ele favorabile sau nefavorabile ar trebuie sa fie facute publice, doar sunt efectuate la o institutie publica nu la un S.R.L.

    RăspundețiȘtergere
  9. Probabil, cat de curand. Ele, oricum, nu sunt favorabile comenzii IPJ Braila.

    RăspundețiȘtergere
  10. "complicităţi intre şefii de inspectorate judeţene de poliţie şi lumea interlopă locală, "soldate uneori cu răfuieli sângeroase, cum s-a întâmplat în judeţele Neamţ, Dolj, Constanţa, Galaţi, Brăila"."...?!??!WTF?????de cand nu au mai fost rafuieli sangeroase la Braila???!pe bune..kre au fost ultimele rafuieli sangeroase?unii kre erau "smecheri" acu ceva timp si ii pupa toata mass-media braileana in cur si ii ridica in slavi sunt fugiti cu mandate de arestare p capu lor...altii sunt la puscarie..si care au ramas nu au mai facut atmosfera in oras....asa ca domana sau domnisoara ce esti aura costea....de ce nu incerci sa scrii despre gropile din asfalt..de ce nu incerci sa scrii despre cum au unii de la primarie diktai averile..sau de ce nu scrii despre cei de la fisc ,care au spatii inkiriate la preturi derizorii..va place sa improscati cu noroi oameni kre asa cum sunt cu bune cu rele au facut ceva pt orasul asta...kt despre ministrul LiNgas..mai bine il destituie pe vacaru` de liviu popa...kre are minte plecata...sau poate vrei sa scrii despre preotii kre au BMW-uri si si-au terminta vila inainte bisericii...dar astea se pare k nu atrag prostimea.....sau poate a devenit o obisnuinta sa aruncam in politisti cu noroi si sa ii judecam asa cum crede fiecare...90% din ce apare in media sunt povestile unor jurnalisti ratati kre nu au nicio o sursa informativa in afara tv-ului si banca de pe bulevard unde joaca varsta a 3 a table.si inca o intrebare..de unde stii tu ca rezultatele controlului sunt nefavorabile????daca esti o jurnalista adevarata te duci la ipj si intrebi te interesezi..nu dai raspunsuri din fata calculatorului gen"oricum, nu sunt favorabile comenzii IPJ Braila. "

    RăspundețiȘtergere
  11. WTF??!??!?!?din curiozitate..cine aproba comentariul???unde e libertatea de exprimare???:))))

    RăspundețiȘtergere
  12. @Anonim,
    nu va cenzureaza nimeni, doar ca nu pot sta lipita de laptop sa validez comentarii in momentul in care sunt postate. Validarea este necesara pentru a putea mentine acest blog la un anumit standard. Trebuie sa intelegeti ca nu toti care doresc sa posteze comentarii stiu sa vorbeasca omeneste.

    RăspundețiȘtergere
  13. sa il dea afara din politie ca este un scamator, cind isi plateste intretinerea la bloc o intreaba pe casiera cum vrea sa-i plateasca intretinerea, in lei, euro sau dolari,rusine sa-i fie.

    RăspundețiȘtergere
  14. :)))),f bine face k o intreaba....poi poate are preferinte casiera:)))...auzi...chiar crezi k asta e un motiv de dat afara???daca un om are simtul umorului e scamator???ce tara locuita de oameni tristi si inculti avem...plina de capatosi,solcani si naomi...si colo-colo cate un patron de shoamerie...cu 4 clase da lectii de viata..jurnalisti facuti in skimbu` 3 de parinti obositi si beti...si lista poate continua...doctori kre au sarit cursurile unde li s-a spus sa verifice de 876387 de ori sa nu uite vreun obiect in pacient....preoti kre joaca barbut,dau pe la curve....si tot asa...auzi..da de ce sa nu il dea afara k nu si-a spalat masina..ce zici???lol...ce oameni....OMG!!

    RăspundețiȘtergere
  15. STIMATA D-NA (D-RA) AURA COSTEA ,NU VA LASATI INTIMIDATA DE INFRACTORI SAU DE RAUVOITORI. FACETI FOARTE BINE CEEA CE FACETI. SUCCES IN CONTINUARE SI AR FI BINE SA-L CONTROLEZE CU ADEVARAT PE hOREZ,CARE A FOST SEFUL PRIMARULUI ANI DE ZILE. EL CEREA SI PRIMARUL II DADEA. PRIMARUL II CEREA LUI HOREZ PAREREA IN LEGATURA CU "ADAPOSTUL".

    RăspundețiȘtergere
  16. LISTA E DESCHISA-Tribunalul poporului Braila
    Chivu
    Petrache
    ...
    Probe in cele sustinute? Avem?
    NU...mergem pe incredere

    RăspundețiȘtergere
  17. ptr daniela dragomir & co
    mie mi se pare ca politaiu de la chiscani l-a trimis pe horez in judecata pt infractiuni economice, a inselat dagl braila.
    postacii sa se informeze si dupa aia sa faca restructurarile

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.