joi, 3 februarie 2011

Constantin Dumitriu recita poezii invatate la centru, dar danseaza in hora locala

Constantin Dumitriu, seful galatean al PDL Braila, a deschis din nou gura in public. Nu va asteptati sa fi vorbit despre felul in care prefectul PDL Dan Popa isi va exercita atributiile de reprezentare in teritoriu a guvernului "reformist" si "incoruptibil". Nu! El a spus ceea ce vedem cu totii: ca PSD-PNL-PC se solidarizeaza impotriva Justitiei. A evitat insa sa spuna cum se solidarizeaza el insusi cu galatenii carora CJ Braila, aflat sub controlul pesedistului Stancu, le atribuie toate lucrarile publice (vezi Tancrad si , mai nou, falimentara Carroponte, pe care generozitatea lui Stancu o scapa de insolventa dandu-i de lucru la Spitalul Judetean, unde liberalul Catalin Boboc conduce Consiliul de Adimistratie). Iata cum la Braila, "alianta socialista" anti-justitie PSD-PNL-PC se transforma in alianta comunista PSD-PDL-PNL-PC, care isi imparte frateste prada: bugetul public.

8 comentarii:

  1. mai aura la ce sa te astepti la acest individ?
    el e produsul standard al unui sistem care a impanzit tara cu nonvalori. daca te uiti in cv-ul lui ai sa vezi ca a terminat faimoasa facultate biotera acum 5 ani (!?) care colcaie de cadre universitare de sorginte criptocomunista care vad lucraile de licenta studentilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca si titiu este unul din soarecii grasi din silozul la care se referea silvica tavernica la ziar azi. aici trebuie sa fiu de acord cu el cand spune ca pdl este un mare buboi cu infectie puturoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://romaniainterbelica.memoria.ro/judete/braila/index.html#poze


    Portretul ROMANIEI Interbelice.
    Deschideti linkul de mai jos si dati clik pe judetul care va intereseaza! E aici o munca de Sisif...

    http://romaniainterbelica.memoria.ro/index.html

    RăspundețiȘtergere
  4. titiu este terminat ca politician ca si pd-l ca partid . a plecat de la galati unde nu mai are un dram de credibilitate si a ajuns la braila unde face ce stie el mai bine. escrocii sunt tot escroci oriunde se duc.

    RăspundețiȘtergere
  5. super tare articolul!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Incep să cedeze! Petrom a ieftinit benzina, la pompă, cu 0,03 bani! Marele lor boss a spus că e destul pentru "nespălaţii ăştia". Când i s-a replicat că protestul ar putea dura, dându-le peste cap afacerile, a răspuns: "ROMÂNII NICIODATĂ N-AU TERMINAT UN LUCRU PE CARE L-AU ÎNCEPUT!"
    Continuaţi boicotul! NU MAI CUMPĂRAŢI DE LA PETROM ŞI OMV până nu ajung la 4,20 - 4,30 lei / litru benzină 95!!!
    Dacă nu vând, li se blochează stocurile, transporturile de alimentare fac cale întoarsă...
    FRANCEZII AU FĂCUT LA FEL ŞI, DUPĂ 5 ZILE, CEI DE LA SHELL AU CEDAT.
    NU STAŢI CU MÂINILE-N.... BUZUNAR!!! STOCURILE ÎI OMOARĂ: COSTURI DE DEPOZITARE , DE ANULARE A COMENZILOR AFLATE DEJA PE DRUM = PIERD ZECI DE MILIOANE DE DOLARI ÎNTR-O LUNĂ ŞI SE VOR ÎNVĂŢA MINTE.DAŢI SFOARĂ-N ŢARĂ, SĂ NU SE MAI CUMPERE DE LA PETROM!!! VOR PRICEPE ŞI CEILALŢI CĂ NU-I DE GLUMĂ!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.