joi, 17 februarie 2011

Catalin Chivu a dat ochii cu oamenii lui Igas

Cativa ofiteri din Corpul de Control al MAI au fost azi la Braila. Ei au avut o intrevedere de cateva ore cu Catalin Chivu, inspectorul sef al IPJ, caruia i-au adus la cunostinta rezultatul evaluarii la care Chivu a fost supus. In paralel, tot azi, o echipa de la IGPR, a fost prezenta la sediul IPJ cu misiune specifica.

17 comentarii:

  1. Rezultatul evaluarii fiind bun! Sa dai o bere pentru pont. Pune-l pe raduda sa dea un mail repede cu sumarul...

    RăspundețiȘtergere
  2. corpul de control a stat cateva ore la ipj. au plecat pe la 4 cu microbuzul. au vorbit doar cu chivu

    RăspundețiȘtergere
  3. si in urma rezultatului, chivu va fi avansat
    o sa vezi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Chivu va fi trimis acasa,se merita corect?A fraternizat cu interlopii o stie toata lumea si atunci?

    RăspundețiȘtergere
  5. Si ce au discutat se stie? Nu cred ca au venit de la Bucuresti numai ca sa stea de vorba...inseamna ca isi bat joc de banii publici! Puteau sa stea de vorba la telefon...sau pe statii ca e gratis...Nu au lasat niciun act pentru a fi inregistrat? Si mai am o nedumerire: daca Chivu este in concediu medical cine le-a semnat ordinele de deplasare? Vreun adjunct? Cum a semnat acesta daca nu a fost de fata? Mi se pare ciudat tot ce se intampla...atata mister, atata lipsa de transparenta...parca Chivu ar fi atentat la siguranta nationala a Romaniei, o fi gresit pe undeva pt ca a gresi e omeneste, daca nu e multumit de rezultatele controlului are posibilitatea sa le conteste. Insa repet, atata lipsa de transparenta nu am vazut la nicio institutie publica; de regula, atunci cand se vorbeste pe la colturi, lucruri se si adeveresc atunci mocneste ceva...iar daca ministerul se reorganizeaza, atunci toate posturile se scot la concurs si pana la concurs sunt numiti altii sa asigure interimatul, deci oricum schimbari se vor face, poate majore, poate minore cu cat sunt mai "ascunse" cu atat dau mai mult de banuit!

    RăspundețiȘtergere
  6. Discutia au purtat-o doar cu Chivu, potrivit surselor mele. Eu nu vad in asta o lipsa de transparenta. Pana la urma, e normal si corect sa i se aduca omului la cunostinta concluziile evaluarii, inainte ca ele sa fie facute publice.

    RăspundețiȘtergere
  7. CUM AU REZOLVAT GEORGIENII CORUPTIA DIN POLITIE:

    "Poliţia rutieră a fost foarte coruptă în Georgia. Relativ recent, preşedintele Mihail Saakaşvili i-a concediat pe toţi poliţiştii odată. A fost vorba despre 18.000 de oameni. Timp de trei luni nu a existat Poliţie rutieră. Prin urmare, întreaga Poliţie rutieră a fost reconstruită, bucată cu bucată. Au venit oameni noi care au fost plătiţi bine şi care au beneficiat de un capital uriaş de încredere în rândul populaţiei. Acum este cea mai credibilă instituţie din Georgia, depăşind chiar şi Biserica, cu un procent de încredere de 82%. În ceea ce priveşte fenomenul corupţiei, nu este nimic particular sau specific Georgiei. Peste tot în lume se întâmplă astfel de lucruri. Dacă nu se acţionează în această direcţie, statul nu funcţionează. Preşedintele Georgiei nu a luat o decizie simplă în legătură cu o asemenea reformă. În toate domeniile este necesară implementarea unor astfel de reforme, concomitent. Asta a şi generat aşa-zisul „miracol economic" din Georgia, cu opt până la zece procente creştere economică. Spre exemplu, dacă iei Codul muncii şi te chinuieşti doi ani să-l modifici, după care mai pierzi doi ani cu reformarea regimului vamal şi cu mai ştiu eu ce, nu poţi avea pretenţia ca lucrurile să funcţioneze. Trebuie să faci toate aceste reforme concomitent şi atunci populaţia va observa diferenţele".
    Lado Gurgenidze, fost prim-ministru al Georgiei

    RăspundețiȘtergere
  8. Corpul de control al MAI,dupa ce inchid actul de control,au obligatia sa aduca la cunostinta conducatorului institutiei rezultatele asupra obiectivelor controlate,in special a deficien-telor.Actul de control nu este un document public.El se inainteaza celor care au ordonat analiza/ancheta propunand masuri de inlaturare a deficientelor,iar sanctiunile intra in competenta comandantului IPJ Braila pentru personalul din structurile subordonate si a ministerului pentru abaterile Comandantului IPJ.

    RăspundețiȘtergere
  9. E lesne de inteles: a avut niste obiective stabilite pentru anul 2010, acum se stabileste gradul de indeplinire al acestora si functie de acesta Chivu primeste calificativ. Dar eu as ridica alta problema - subordonatii sai au primit calificativ "f. bine" ceea ce inseamna ca si-au indeplinit corect si eficient sarcinile de serviciu si obiectivele profesionale; atunci cum ar putea Chivu sa aiba un calificativ inferior subordonatilor sai, in conditiile in care i-a coordonat, acestia au indeplinit obiectivele si au fost evaluati cu "f. bn"?

    RăspundețiȘtergere
  10. http://roxanaiordache.wordpress.com/2011/02/17/basescu-ia-ti-o-de-la-marica-suspendati-l-si-gata/

    POZA E BESTIALA SI...poate se apropie de realitate. Mai incap vreo doi-trei in cadru. Catalin ( la alegere care dintre ei doi vizati de A Costea, pentru ca amandoi intrunesc conditiile pt zeghe) , Stancu si Caruz

    RăspundețiȘtergere
  11. Interesant. chiar si comentariiile , daca le cititi cu atentie.
    Pana la urma, cine suntem noi , romanii, cine ne conduce si cine ne fura?
    http://filmeromanesti.wordpress.com/miscarea-legionara/

    RăspundețiȘtergere
  12. http://mucenicul.wordpress.com/2011/02/05/exista-sau-nu-exista-un-proiect-%E2%80%9Cisrael-in-romania%E2%80%9D-vii/

    RăspundețiȘtergere
  13. Primul jurnalist roman asasinat la comanda politica

    http://filmeromanesti.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc pentru link. Eminescu merita mai mult decat un film de 8 minute, pe care l-au facut -cumlmea!- moldovenii.

    RăspundețiȘtergere
  15. Dragă Aura,
    Înaintea alegerii libertății de opinie a postacilor acestui blog se impune prioritar o cenzură pentru binefacerea creierului uman, eliminarea disertațiilor neprobate și răuvoitoare. Un blog cu coloraturaă mai sus citat de sub semnătura unei dudui cu apartenență politică nu corespunde atmosferei de dezbatere de aici. Reclama se plătește.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu cred in libertatea de exprimare si diferenta de opinie. Abia modul in care ne exprimam fiecare ne face sau nu credibili. Daca doar aceste argumente de prost gust le-au mai ramas, e bine sa stie lumea si asta.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.