duminică, 20 februarie 2011

Prefectul Popa are ordin sa contracareze propaganda USL

Premierul Emil Boc a cerut prefectilor, la videoconferinta de azi, sa  contracareze propaganda social-liberala in teritoriu: "Daca este sa vorbim despre salarii si pensii trebuie sa le explicati oamenilor exact asa cum stau lucrurile si sa incercati sa combateti diversiunile lansate de posturile de televiziune Realitatea TV si Antena 3", a declarat Emil Boc.
El a acuzat televiziunile ca nu au prezentat stirea despre marirea pensiilor pentru pensionarii cu grupele I si II. Cum prefectul Dumitru Popa doarme in post pentru ca PDL  Braila, sub comanda tripletei Balcan-Badalan-Dumitriu, nu are nimic sa-i reproseze lui Voda, este interesant de vazut pe ce canal se va exprima prefectul si in ce termeni. Dimpotriva,  daca as invoca articolul din ziarul local, in care deputatul Badalan isi ataca fara menajamente seful de partid, ne-am putea astepta ca prefectul insusi sa se alature corului de bocitoare social-liberale acompaniate de pseudo-presa locala care ii canta in struna lui Voda

9 comentarii:

  1. POPA ORICUM E PRIETEN BUN CU PRIMARII PSD,NU ARE CE SA CONTRACAREZE.

    RăspundețiȘtergere
  2. prefect trebuie sa fie un BARBAT cu sange in instalatie , unul care sa invinga CIUMA COMUNISTA si golania de la consiliul judetean , nu un PAPA LAPTE !!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ha, ha, haaa... Ce reactii sa astepti mai Aura de la o nulitate ca asta? El nici in visele lui cele mai frumoase nu credea ca va ajunge vreodata ceea ce este, sa fim seriosi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu mai astept nimic de la acest prefect si nici de la PDL Braila, doar sa le treaca timpul odata! Dar Boc asteapta, saracul!

    RăspundețiȘtergere
  5. IERI FACEAM TRIMITERE LA ASAINATUL ZIARISTULUI SI POETULUI MIHAI EMINESCU...

    Astazi...

    Pedelistul Boldea vrea să bage ziariştii la puşcărie

    Deputatul PDL Mihail Boldea a depus un proiect de modificare a legii accesului la informaţiile publice prin care jurnaliştii care publică informaţii fără acordul părţilor implicate în dosare penale aflate pe rol ar putea face închisoare de la 6 luni la 3 ani.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aura! prefectul Dumitru Popa nu doarme in post ... el face cartile lui Voda. Pai la o adica... nu se muta in barca lui Stancu? Si crezi ca are vreun interes sa-i faca rau lui Simionescu? Pai trebuie sa o puna la adapost si pe Daniela Vasioiu....ha, ha, ha. Popa nu-i prost , e doar xxxx!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si cine este Boldea? Un avocat rau famat de prin Galati, prieten bun cu Constantin Dumitriu, alt pedelist dubios! Daca presa nu avea si ea atatea bube in cap asa ceva nu era posibil. Cata vreme exista "ziaristi" care se folosesc de anumite date din dosare pentru a construi minciuni si pentru a distruge credibilitate unor persoane publice, astfel de initiative nu mai mira pe nimeni. Daca Boldea se teme de ceva si vrea sa bage ziaristii la puscarie e treaba lui sa iasa in fata ca paduchele. Pana la urma, eu vad in asta si o provocare adresata acestei bresle. Este momentul sa vedem daca exista cu adevarat o breasla a jurnalistilor sau presa nu mai e decat o adunatura de pitbuli asteptand comezile stapanilor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Constantin Cojocaru

    REVOLTĂ,

    1.Astăzi, 18.02.2011, am intrat in posesia datelor privind execuţia bugetului general consolidat al României, pe anul 2010. Oricine poate găsi aceste date pe http://www.mfinante.ro/.
    2. Sunt revoltat. Nu numai din cauza cifrelor pe care le voi comenta aici dar, mai ales din cauza faptului ca nimeni din clasa politica, şi nici din aşa zisa societate civilă, nu zice nimic.
    3. În anul 2010, România a realizat un PIB egal cu suma de 121,5 miliarde de euro. Veniturile bugetului general consolidat al României, în anul 2010, a fost de 40,0 miliarde de euro, adică 33% din PIB, faţă de 32%, în 2009.
    4. Salariile bugetare au fost egale cu 10,2 miliarde de euro, pensiile, 10,0 miliarde, ajutoarele (veniturile) sociale, 6,3 miliarde. În total, 26,5 miliarde de euro. Cu mult mai puţin decât totalul veniturilor bugetului(40,0 miliarde de euro).
    5. Totalul cheltuielilor bugetare a fost egal cu suma de 50,0 miliarde de euro, cu 10,0 miliarde mai mult decât totalul veniturilor. Asta înseamnă un deficit bugetar de 10,0 miliarde de euro, acoperit din noi împrumuturi.
    6. La cheltuielile cu salarii, pensii, ajutoare sociale, mai trebuie să adăugăm 2,5 miliarde de euro, pentru rambursări de împrumuturi şi dobânzile aferente. Ajungem la 29,0 miliarde de euro. Restul, până la 50 miliarde de euro, suma de 21,0 miliarde de euro, a fost cheltuită pentru achizitionarea de bunuri şi servicii, adică pentru…borduri.
    7. În anul 2010, România ar fi putut să aibă un buget echilibrat, de 40,0 miliarde de euro, şi la venituri, şi la cheltuieli. Guvernul a dispus de nu mai puţin de 11,0 miliarde pentru…borduri. Nu le-a ajuns. Au mai îndatorat statul român, adică, pe noi, cu încă 10,0 miliarde de euro. Au minţit poporul că se împrumută pentru salarii şi pensii, dar s-au împrumutat ca să umfle buzunarele clientelei politice. Ca şi în anul 2009.
    8. Până când îi lăsăm să-şi bată joc de noi?
    Cât mai aşteptăm până ne ridicăm la luptă?

    RăspundețiȘtergere
  9. Cum!!!!!!!!!!!!!!!!! avem prefect la Braila!!!!?
    Extraordinar!!!! Puteam sa jur ca postul este vacant.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.