duminică, 15 mai 2011

Audio: Reporterul PROTV Mihaela Dan coordoneaza comunicarea cu presa a PSD



Zece minute care va vor edifica asupra naturii relatiilor de slugarnicie ale unor ziaristi braileni fata de baronul PSD

4 comentarii:

  1. Mamaaa, da' rau au mai ajuns ziaristii din Braila. Ma refer la cei independenti, cu independeti, cu un acut simt al dreptatii. :)) Ma umfla rasul cand aud comentariile de la acea conferinta de presa. Unii poate isi merita soarta, stiu doar sa arunce cu c_c_t in tot ceea ce ei nu ar putea ajunge vreodata in viata. Frustrarile sunt mari, orgoliile si imgamfarea pe masura. In limbaj popular, ei sunt doar niste "figuranti".

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru tine - Inainte de toata nebunia asta, dar si dupa, Mihaela l-a dracuit pe Nicu Stupariu ca este prieten cu tine si ca poate el ti-a dat inregistrarile. Ba mai mult, a sustinut sus si tare in fata tuturor ca mai bine ramane ea la Pro TV ca stie sa si filmeze decat sa mai ramana cu Nicu. Nicu a tacut de fiecare data si a incercat sa fie impaciuitor. Unul dintre cei prezenti are si aceasta inregistrare, ar fi interesant sa o asculti. Si, de ce nu, vorbeste cu Nicu iti va confirma asta. Sper sincer sa reusesti in demersul tau de a o demasca pe aceasta Mihaela Dan care nu s-a remarcat niciodata decat prin scandal si mita. Nu merita sa ocupe functia pe care o are.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu va fie cu suparare, vocea aceia careie i se spunea catalin e tipul cel cu ochii imprastiati care a fost consilierul lui cibu?
    acum e si el psd?
    stancu asta de unde are bani sa plateasca toate scursurile?
    cine erau cei 2 ziaristi "non grata"? daca tot stii de ce nu spui "oficial" care sunt pseudo ziaristii brailei si carui partid sunt aserviti

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai clar decat atat, cum sa spun cine sunt slugile lui Stancu din presa?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.