sâmbătă, 7 mai 2011

Dumitriu pleaca la Conventia Nationala a PDL insotit de apropiati ai PSD, sa-l voteze pe Blaga

*Delegatia braileana a fost redusa la 20 de persoane (gasiti lista la finalul articolului)*

PDL Braila a stabilit componenta delegatiei brailene la alegerile din 14 mai. Dupa ce seful filialei, Constantin Dumitriu, s-a exprimat transant in favoarea lui Vasile Blaga, delegatii braileni au primit tema gata facuta. Numitorul comun al acestor oameni sunt relatiile mai mult sau mai putin intrepatrunse cu PSD. Este, poate, motivul pentru care numarul lor a fost redus de la 21 la 20. Sunt prezenti pe lista de delegati sefii de la judet si municipiu, primarii PDL (aflati in negoiceri cu PNL si PSD pentru alegerile de la anul), consilieri municipali. De remarcat, sotii Bogdan la pozitiile 5 si 6, sponsori ai campaniei lui Eugen Badalan si, anterior, apropiati ai PSD. La pozitia 7 apare Marian Fusea, fiul omului de afaceri a carui apropiere de PSD i-a adus contractele cu armata si cu Spitalul Judetean, fiind asociat al generalului la Titan Holding. Iata componenta nominala a delegatiei brailene, care va pleca saptamana viitoare la Bucuresti sa-l sustina pe Vasile Blaga:

3. BALCAN VIOREL
4. RADU SILVIU
5. BOGDAN RELIANA
6. BOGDAN EUGEN
7. FUSEA MARIAN
8. MITROFAN DANIEL
9. POPA IOAN
10. NITESCU NICOLAE
11. MALINCHE STAN
12. UNGUREANU IOAN
13. GHEORGHE IONEL
14. VASILE GEORGEL
15. STANCESCU VIRGINIA
16. MEIROSU IONEL
17. TUTULAN RICA
18. PINTILIE ADRIAN
19. FRIGIOIU ADELA

Recomandari:
http://brailanews.blogspot.com/2011/02/constantin-dumitriu-seful-pdl-ii-spala.html
http://brailanews.blogspot.com/2011/01/deputatul-eugen-badalan-ingroasa-aripa.html
http://brailanews.blogspot.com/2010/12/deputatul-pdl-eugen-badalan-face-jocul.html
http://brailanews.blogspot.com/2010/06/deputatii-badalan-si-balcan-pe-lista.html
http://brailanews.blogspot.com/2011/03/stimati-pdl-isti-sa-i-multumiti-lui.html
http://brailanews.blogspot.com/2010/12/deputatul-badalan-critica-guvernul-pdl.html
http://brailanews.blogspot.com/2011/04/sociologul-alin-teodorescu-i-refuzat-pe.html

13 comentarii:

  1. :)) ce haita de hiene!

    RăspundețiȘtergere
  2. hienele sunt animale cu personalitate. astia nu sunt decat un card de potarnichi. si nu sunt sigur daca nu cumva jignesc bietele pasari.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce soarta trista pt pd. are dea ales intre o sluga incompetenta si un mafiot sustinut de clica securisto- puscariabila centrata pe axa felix-vantu...

    RăspundețiȘtergere
  4. pe cei care au unde se caza pe timpul Congresului i-au obligat sa-si plateasca totusi cazarea la hotel. Pai nu trebuie sa-si scoata si omul lor banii. De unde? De la prostii din PDL ( cu precadere primarii de comune).

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne iarta-i ca astia nu stiu ce fac.Cum jocurile sun facute,din surse demne de incredere dela Modrogan,listacii au primit ceia ce merita adca plecarea din PDL.Punem ramasag?Cine seamana vant culege furtuna.Bani ochii necuratului.La cine este pusculita?Deci copii ai lui hristos ,cine scoate sabia de sabie va pieri ok?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Yury
    de ce esti tu asa sigur ca jocurile sant facute?Si daca sant lichelele astea nu pleaca nicaieri. Unde ar fi norocul sa plece sa faca un partidulet de tradatori si pesedisti vopsiti sa-i puna ponta la breloc? Nu vedem noi assa ceva

    RăspundețiȘtergere
  7. cheliegadilici@yahoo.com8 mai 2011 la 10:05

    Baietii de la clubul rotary, se joaca si ei de-a oamenii importanti, deh. Jenibil... Un cuib de turnatori activi cu fumuri de patrioti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Astia din lista sunt primii care vor pleca din PDL dupa alegerii,este posibil daca li se iveste ocazia sa plece inainte de alegeri,ORICUM BLAGA PIERDE,ar trebui cei care suntem pentru BOC sai maturam imediat dupa alegeri.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca sunteti pentru Boc, n-ar strica sa-i spuneti ca vrem si noi sa traim intr-o tara in care legile sunt pentru toata lumea. Credeti ca se poate?

    RăspundețiȘtergere
  10. Se poate dna COSTEA,traiti,munciti,profesati in acest oras murdar,suparat,tern,condus de mafia locala, bine organizata,protejata politic,sa va duceti va rog cu orice maxi taxi(GEB),la orice pravalie,nu primiti decat zambetul sardonic al patronului,marfa de calitate indoelnica,servicii mizerabile,si nu primiti,evident un bon de casa.Da afara 400 de muncitori de la Braicar ca asa vrea mafia transporurilor, in cardasie cu toti politicienii.Blaga doar ca nu a spus ca Romania sub cond.lui o sa devina RAIUL BORFASILOR.

    RăspundețiȘtergere
  11. Si caricatura de SILVIU RADU cu diploma falsa, priviti si mirativa, acesta este PDL Braila. S-au mai bine zis acesta a ramas PDL Braila. Nu este vina nimanui decat a noastra, cei care acceptam astfel de lucruri, astfel de caractere sa ne conduca...!

    RăspundețiȘtergere
  12. dar pe croitoras de ce l-ai scris cu rosu?

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru ca e link care te duce la un articol despre Staicu. Fa un click pe el si ai sa vezi despre ce e vorba!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.