vineri, 27 mai 2011

www.viatabrailei.ro: o premiera în peisajul presei locale

O publicație nouă și-a făcut apariția la Brăila. Este un produs inedit, o revistă săptămânală de 32 de pagini full color, tipărită pe hârtie de cea mai bună calitate și cu o ținută grafică de excepție. Revista este suportul tipărit al site-ului www.viatabrailei.ro, ceea ce reprezintă o noutate absolută la Brăila.
Revista „Viața Brăilei” a fost lansată la Restaurantul „Iris”, iar la manifestare au participat reprezentanți ai ONG-urilor active și persoane apropiate redacției.
Echipa redacțională este formată din jurnaliști și fotoreporteri cu experiență în domeniul presei, dar și tineri aflați la început de carieră. Pentru că sunt implicată personal în acest proiect, în calitate de editor, precizez ca ne-am propus cu toții să facem din această revistă un fel de oglindă, în care să ne vedem așa cum suntem, cu rele, dar mai ales cu bunele noastre. Considerăm că a sosit momentul ca presa să se întoarcă înspre valori, performanță, să renunțăm la exagerările care ne-au obosit îndeajuns, doar în scopul comercial al spectacolului.

5 comentarii:

  1. Felicitari pentru aparitia unei noi publicatii brailene...sa speram ca ea va reflecta cu adevarat viata Brailei..la cat mai multi cititori...

    RăspundețiȘtergere
  2. felicitari! sper ca va fi orevista interesanta, frumoasa si mai ales obiectiva!!! nu ne mai trebuiesc in braila reviste tip "vuvuzela" ale lui stancu si acolitii sai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut noua aparitie editoriala din presa locala, dar rasfoind-o am observat ca nu se pot posta comentarii la articolele sale. Nu ar fi mai bine ca articolele sa poata fi comentate?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu pot sa nu-mi exprim dezamagirea privind lansarea invitatiilor pe care noua publicatie a facut-o unor ONG-uri.Daca nu ati dorit sa participe la lansarea dvs., de ce oare ati mai facut invitatii?

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesanta publicatie ,de calitate am citit-o intimplator si as intreba : se pot face si abonament ? Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.