marți, 3 mai 2011

Ce parere or avea cuscrii din Slovacia despre primarul unui oras in care parcul arata asa, in ziua nuntii fiicei sale?

Asa arata Parcul Monument in ziua in care primarul Simionescu era socru mic si ii avea oaspeti pe cuscrii din Slovacia: gunoaiele nestranse de zile intregi, copaci cazuti din timpul iernii, ambalaje luate de vant de la chioscurile carora le-a dat autorizatie pe ochi frumosi, coji de seminte de la conationalii, pe care politistii comunitari din parc nu-i observa ce vand, in sacosile puse direct pe joc etc.

11 comentarii:

  1. Simionescu este un primar mult prea neinsemnat peste un oras de neghiobi imputiti. La asa primar asa oras.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aici chiar esti rautacioasa. Pana si in cele mai mari orase ale lumii gasesti un ambalaj ratacit. Ai fost a doua zi sa vezi cum arata locul? Eu am fost si pot sa iti spun ca e curat. Daca vrei sa te legi de primar pentru orice treaba ta. Nu el poarta vina ca brailenii nu sunt civilizati.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata, cetatenii Brailei, sunt niste nesimtiti, si in special tineretul,duminica dimineata cei de la Braicata au maturat b-dul karol de la calarasi pina in scolilor, era frumos si seara cind am iesit pe bulevar tot din calarasi si pina in scolilor, erau gramezi de seminte in dreptul bancilor plus, pahare de plastic cum au baut cafea,nu se putea sta pe nici o banca,asa si in parcul monument la fel am intimpinat.RUSINE TINERETULUI.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din cate cunosc exista o directie in cadrul Primariei care gestioneaza direct problemele carte tin de salubrizarea orasului si un viceprimar in subordinea caruia se afla aceasta directie.
    De ce nu le mentionati numele ca sa stie toti brailenii cine gestioneaza in mod direct activitatea de salubrizare a orasului.
    Referitor la politistii comunitari si acestia au sefi directi.
    Politistii comunitari, cei care ar trebui sa ia atitudine in parc, nu sunt coordonati in mod direct de catre primar, au si ei un sef care este obligat sa ii coordoneze si sa le verifice activitatea desfasurata.
    Eu cred ca acesti sefi nu isi justifica activitatea. Primarul cu siguranta ca le atrage atentia permamnent, dar se pare ca fara succes sau partial cu succes.
    Daca intr-adevar vrem ca lucrurile sa evolueze spre bine, acesti sefi directi trebuie "sensibilizati" de contribuabili si de catre mass-media (noi cetatenii sa ii bombardam cu reclamatii iar dumneavoastra, mass-media cu articole referitoare la activitatea directiei coordonate).
    Daca mai procedam in maniera de mai sus, acesti sefi vor ramana intotdeauna niste anonimi, in umbra Primarului Simionescu sau oricare ar fi acesta (am vazut cu totii "apa trece bolovanii raman" ca sa ne impiedicam de ei, probabil pana cand o sa ne vina mintea la cap).
    Realizati un sondaj sa vedeti cati braileni cunosc numele directorilor care conduc directiile din Primaria Braila.
    Sper sa postati acest comentariu cam lung, e drept, dar motivat de gravitatea situatiei existente cauzata si de toleranta de care dau dovada contribuabilii onesti din acest oras.
    Va multumesc si va doresc numai bine

    RăspundețiȘtergere
  5. nu msi dsti vina pe tineri. sunt strazi care de la un cap la altul nu gasesti un cos de gunoi. daca simiuonescu aurel gabriel nu a aflat ca e primar inca aura are dreptaate sa scrie ca el e vinovat.
    sa-i dea afara pe jipa si pe hahui de la politia comunitara ca sunt niste militieni care nu au evoluat in douaj'de ani si pe marioara barbu care s-a inhaitat cu ciocanita si fac amandoua numai prostii de iit sta mintea in loc. adica tu primar vezi ca astia isi bat joc de tine si mai stai de vorba cu ei?
    deci SIMIONESCU este fara autoritate pentru ca stie toata lumea ca nu-l asculta nimeni. iar stancu ii tine partea lui hahui pentru ca hahui toarna la el tot ce misca in primarie.

    RăspundețiȘtergere
  6. mai, tovarse cu cojile de seminte si paharele de plastic. ..
    daca onor primarele simionescu care e el primar ar interzice sa se mai vanda suc cafea sau mai stiu eu ce in pahare de plastic la chioscurile de pe bulevar si semninte nu ar mai fi nici pahare nici coji. si daca politistii comunitari care umbla ei in doi de zici ca sant perechi de indragostiti sár uita la ce face lumea pe strada si le-ar atrage atentia celor care arunca pe jos si nu si-ar povesti visele parca alta ar fi atitudinea celor tentati cu bunul simt. dar simi nu gandeste cu capul lui ala sec si nimanui nu-i pasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. socrii sunt din slovacia, da'ce mai conteaza pentru tine ca slovacia nu e slovenia; inca un post anti-simionescu sa apara. si ce conteaza daca stim geografie doar cind alegem destinatii exotice de vacanta...

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, sa o facem pe AURA Primar, pe bune , in doua zile face curatenie luna ....din furat

    RăspundețiȘtergere
  9. Te doare rau prostia? Numai la furat iti este gandul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Te doare rau prostia? Numai la furat iti este gandul. In alta ordine de idei, daca cuscrii sunt din Slovenia sau Slovacia mai putin conteaza in logica articolului meu. Si nu despre geografie este vorba, originea mirelui neinteresandu-ma catusi de putin. Probabil ca tu, in calitate de lingau internaut, ai interesul sa fii extrem de precis in elogierea primarului Simionescu.

    RăspundețiȘtergere
  11. auzi, de ce il alinti? "lingau internaut"?

    auzi la el "superba fiica a primarului..." mai avea putin si zicea ca-i miros ciorapii a iasomie
    iti trebuie kilograme de lamaie sa-i citesti bazaconiile

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.