marți, 10 mai 2011

BrailaNews i-a schimbat programul lui Emil Boc (VIDEO)

*Balcan si Badalan vor sa-l trimita pe Dumitriu secretar executiv la organizatia centrala a PDL si mai vor si un post de secretar de stat* Evident ca nu au fost luati in serios, cata vreme filiala braileana este printre cele mai slabe organizatii* 

Staff-ul de campanie al lui Emil Boc a anulat vizita la Braila, dupa ce BrailaNews a publicat articolul pe care il gasiti urmand acest link. Seful galatean al filialei PDL a facut publica, in ziarul de azi, informatia ca premierul urma sa ajunga in aceasta dupa-amiaza la localul de nunti si botezuri din incinta fostului cinematograf Republica, pentru a-si prezenta motiunea cu care candideaza pentru un nou mandat de sef al partidului. Emil Boc a fost expus astfel, de catre propriii coechipieri politici, riscului de a fi huiduit intr-un oras cunoscut ca fief PSD. BrailaNews a interpretat corect motivul care l-a determinat pe Dumitriu sa anunte, prin intermediul presei, ora si locul unde Emil Boc ar fi trebuit sa-si prezinte motiunea, presedintele PDL Braila fiind pus intr-o situatie cat se poate de penibila. La ora redactarii acestui articol, pedelistii braileni au iesit pe furis dintr-o sedinta furtunoasa, 'sabotajul' evident al vizitei fiind o rusine pentru intreaga organizatie de partid. Dumitriu nu numai ca a anuntat o vizita care nu a mai avut loc tocmai din acest considerent, dar a si izolat filiala, in conditiile in care nu a fost in stare sa organizeze o primire civilizata pentru conducerea propriului partid, asa cum s-a intampat cu cateva ore mai devreme la Galati. In locul lui Boc, s-au oprit la Braila Gheorghe Falca si Ioan Oltean, carora Dumitriu nu a fost in stare sa le ofere nici macar un pahar cu apa. Ulterior, Stefan Radulescu de la Risk a trimis o masina cu cateva baxuri cu apa minerala.Potrivit unor surse din interior, au fost si voci care au contestat delegatia braileana desemnata sa participe in acest weekend la Conventia Nationala. Si, lucrul cel mai important a fost solicitarea  deputatilor Badalan si Balcan de a obtine un post de secretar executiv in conducerea centrala pentru Constantin Dumitriu si un post de secretar de stat pentru o persoana sustinuta de ei. Evident ca cererea celor doi a fost sortita esecului, intrucat filiala PDL Braila este una dintre cele mai slabe organizatii de partid.

5 comentarii:

  1. Cata dreptate ai Aura Costea cand afirmi cinstit ca Dumitriu sa compromis definitiv si irevocabil,alturi de alti doi Balcan si Badalan.De la bun inceput atmosfera era una de tensiune care prevestea ceea ce urma sa nu se mai intample.Rusine de trei ori rusinecelor trei crai de la rasarit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cei patru pitici mici care fac si plici,vor zbura de la carma PDL dupa Congres sau cum ii va zice.Cine seaman vant culege furtuna ok?Radu datornicul de serviciu,Eugen penalul omul lui Fusea,Balcan piticul spagar trasiest,si nu in ultmul rand celebrul sahist care este in MAT-PAT Dumitriu fost partidul umanist Felix Mircea turnator,cu escala temporara in Braila vor lua drumul bajeniei la UNPR alaturi de Cibanu,Arama si celebrul piticot rupe tot Visinel-pisinel,urmeazaChiru.Spectacol de spectacol intraea libera iesirea pe branci SUCCESURI.

    RăspundețiȘtergere
  3. ORAS DE TOATA JENA CONDUCATORI DE TOATA JENA. INCA O OCAZIE SA VEDEM CUM NE FACEM DE CACAO. DE AIA NU VREA SA AUDA NIMENI DE ORICE VINE DE LA BRAILA. SCAPATI FRATILOR DE ACESTI IMBECILI FARA EDUCATIE SI FARA CREIERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    TOATE ORASELE IN JURUL NOSTRU SUNT PLINE DE VIATA LA NOI ZICI CA E PUSTIU. CE VA MAI ASTEPTATI DE LA EXPIRATII BADALAN - BALCAN- STANCU -SIMIONESCU- CIBU- TUSOSE-ROTARU SI TOTI PAPAGALII GEN CRIZEA SI TITIU???????????
    ASTIA NU REPREZINTA PE NIMENI. VOR DOAR SA-SI CAPATUIASCA CLANURILE. NU LE PASA DE BRAILA SAU DE BRAILENI. LA GARA CU EI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. bascalie trancanici11 mai 2011 la 15:10

    Pentru X-man de la 09:52 un sincer si puternic BRAVO!

    RăspundețiȘtergere
  5. 15 parlamentari portocalii ar putea parasi partidul daca Blaga - previzibil de altfel - ar pierde competitia pentru sefia PD-L, am citit pe un site de stiri. oare balcan si badalan se afla printre ei? si daca pleaca cine i-ar mai primi...Partidul Alba ca Zapada a lui Dan Diaconescu?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.