duminică, 15 mai 2011

Reporterul PROTV Mihaela Dan, consilier cu ziua la PSD


Urmeaza o alta inregistrare audio facuta cu un telefon mobil, care demostreaza din nou ce se petrece la conferintele de presa ale PSD
Publicarea inregistrarii audio de la sezatoarea  PSD, unde ziaristii locali au fost demascati drept propagandisti politici, a produs un scandal de proportii. Acest scandal s-a desfasurat pe doua planuri, ambele punandu-l pe Gheorghe Bunea Stancu intr-o ipostaza umilitoare. Pe de o parte, impartirea procentelor intre PSD si PNL in sondajele de opinie, ca intre prieteni, cu ziaristii aflati sub control total a determinat o interventie ferma din partea conducerii centrale a USL. Ponta si Antonescu au spus clar ca nu admit fortari de nota pe aceasta tema. Ori Stancu, facand socoteli pe seama liberalilor si in defavoarea lor cu ziaristii care vehiculeza strict mesajele controlate de el, a incalcat in mod flagrant protocolul Uniunii, incercand minimizarea rolului PNL. Nu avem cunostinta de mesajul care i s-a transmis de la centru dar, judecand dupa virulenta indreptata impotriva blogului BrailaNews si a semnatarei articolului de aici, in plina conferinta de presa a PSD, putem presupune ca termenii nu au fost tocmai amiabili la adresa lui Voda. Evident, el nu citeste BrailaNews, dar stie ce se "latra" pe acest blog si tine sa ne dea replica, acompaniat de corul de bocitoare buimace, care nu inteleg ce li se intampla. Poate nu intamplator, la aceste facaturi de conferinte de presa ziarul Obiectiv nu mai participa de o perioada buna de timp.
Inregistrarea cu telefonul mobil ajunsa in posesia mea a fost motivul celui de-al doilea moment stanjenitor pentru intreaga organizatie a PSD Braila. In mod absolut uluitor, Stancu, Simionescu si Rotaru, in calitate de gazde, au parasit propria lor conferinta de presa, intrucat reporterul PROTV Mihaela Dan, ce cauta  "tradatorul" care a furnizat BrailaNews proba complicitatii dintre baronul Stancu si presa locala, a avut initiativa de a imparti ziaristii pro si contra PSD, propunand o solutie pentru a ramane "noi intre noi". "Raman aici doar cei care pun intrebari", a spus aceasta. Presedintele Ghe. Bunea Stancu, presedintele executiv Aurel Simionescu si senatorul Ion Rotaru ridicandu-se de la masa si plecand ca sa nu asiste la momentul cand reporterul PROTV a stabilit, in nu stim ce calitate, regulile de comunicare intre PSD si colegii ei de breasla! "O sa va explice Catalin (n.n- impostorul Stefan Catalin Iordache) cum faceti", a mai spus reporterul PROTV Mihaela Dan, ca un adevarat consilier de presa (n.n.-sa nu se mai confrunte si pe viitor cu situatia in care a ajuns la urechile publicului ceea ce trebuia sa ramana strict intre PSD si ziaristii de partid). Numai ca o noua inregistrare audio ajunsa in posesia mea prin intermediul unei persoane ingrozite de strategia paguboasa a lui Stancu va demonstra inca o data cum Voda se ascunde in spatele unei haite schelalaitoare la comanda. Daca PSD si i-a ales strategi de presa pe caraghiosii astia doi, atunci PNL are toate sansele sa urce mult peste procentele ghicite in bobi de Kati Ignat de la AGERPRES! Voi posta mai tarziu aceasta noua inregistrare si voi solicita un punct de vedere oficial la PROTV in legatura cu libertatile pe care si le asuma corespondenta acestui post de televiziune, care si-a facut un brand tocmai din detasarea fata de politica.
Recomandari:
http://www.youtube.com/watch?v=q7cCJYy4qq8&feature=player_embedded

3 comentarii:

  1. Iubirea dintre Stancu si Mihaela e veche, cred ca stii si tu asta. Interesant este ca in toata disputa aia de vineri dimineata presa "minunata" din oras s-a impartit in doua. Dan Munteanu aproape ca a fost dat afara de la conferinta de Mihaela si sleahta ei. Cei de la Expres la fel. Gasta Mihaelei e cam mare, poate nu strica daca tot vrei sa faci ceva sa ii demasti pe toti. Fiecare dintre cei ramasi la conferinta primesc bani pentru materiale gata facute de la cativa membrii marcanti de la PSD.

    RăspundețiȘtergere
  2. iata un "remember" PROTV pe care Mihaela Dan a incercat sa-l tina departe. Numai ca cei de la Bucuresti si-au dat seama de curvariseala si si-au trimis alt om la Braila sa-l infrunte pe GBS. E bine sa revedeti. Nu s-a mai schimbat nimic de atuinci. Ba, s-a acutizat. Cat privestye "gasca" Mihaelei Dan, atata vreme cat e sustinuta de Simi si Stancu nu aveti cum sa o contracarati. Si de unde jurnalisti care sa-i infrunte? Aura va putea singura? Ma indoiesc! Poate daca va fi ajutata de societatea braileana va reusi, daca oamenii vor sta impasibili si doar vor citi faara sa-si exprime parerile ....

    http://www.cjbraila.ro/Portal/Braila/CJBraila/portal.nsf/AllByUNID/0000BF86?OpenDocument

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa se intampla ca uneori,destul de des sau tot timpul,sa existe pe langa politicieni lichele,lingai si sugatori de…sange al poporului,vorba cuiva.Cate un Iuda se gaseste pe la fiecare colt de strada,de partid sau de asa-zisa presa.De ce sa nu traiasca si ei si politicienii de doi bani,caci pe doi bani se vand unii pe altii uitand fiecare de menirea ce o au?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.