luni, 9 mai 2011

PDL Braila a dat liber la huiduieli impotriva lui Boc

UP DATE, marti, 10 mai: Constantin Dumitriu a tinut secreta vizita lui Blaga, pe care il sprijina, dar a anuntat-o in presa de azi pe cea a lui Emil Boc* In contextul declinului de incredere si de popularitate ale premierului, aceasta inseamna ca filiala din Braila a PDL a dat liber la huiduieli impotriva propriului presedinte*

Emil Boc este asteptat la Braila in dupa-amiza zilei de marti, 10 mai. Pedelistii braileni au fost convocati la intalnirea cu presedintele in exercitiu, care isi va prezenta motiunea "Romania Dreapta, Romania Puternica", programul cu care doreste sa mai obtina un mandat de presedinte al PDL la alegerile din 14 mai. Reamintesc ca, prin vocea galateanului Constantin Dumitriu, organizatia judeteana Braila a anuntat deja sustinerea candidaturii lui Vasile Blaga.
Constantin Dumitriu, presedintele filialei brailene a PDL, nu a anuntat vizita lui Vasile Blaga.  In schimb, a anuntat-o pe cea a lui Emil Boc, indicand si ora la care va veni acesta (18.30), si locul (salonul de nunti si botezuri din incinta fostului cinematograf Republica). Pentru o opozitie hotarata (avem totusi ceva rezerve ca vataful PSD ar putea arata un spirit intreprinzator in  acest sens- stie el de ce; mai degraba e posbila o mobilizare zgomotoasa chiar din partea PDL, ca in cazul vizitei Elenei Udrea), este o ocazie nesperata de a organiza ce ne arata de dimineata pana seara televiziunile lui Felix- senatorul devenit incompatibil odata ce instanta i-a dovedit trecutul de securist.
Recomandari:
 http://brailanews.blogspot.com/2011/05/dumitriu-pleaca-la-convenitia-nationala.html
http://brailanews.blogspot.com/2011/04/blaga-vine-la-braila-sa-i-convinga-pe.html
http://brailanews.blogspot.com/2011/04/blaga-la-braila-motiunea-mea-aduce.html
http://brailanews.blogspot.com/2011/04/fostul-psd-ist-george-dragu-catre-blaga.html
http://brailanews.blogspot.com/2011/01/pdl-istii-braileni-au-lasat-o-pe-elena.html

10 comentarii:

  1. la ce ora vine la braila ,ca sa ne umplem niste sacosi cu pietre, poate pleaca cu capul spart,pentru ca ne-a facut numai rau .

    RăspundețiȘtergere
  2. Care este Romania puternica,in care mor oamenii de foame,rusine sa-i fie cu tot partidul lui de excroci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Privații n-au timp să posteze îmbuibaților !

    RăspundețiȘtergere
  4. mor de foame puturosii. voi la braila sunteti colorati mai ceva ca ouale de paste. nu numai ca va vaitati ca sunteti saraci mai sunteti si prosti pe deasupra. de 20 de ani va fura aceiasi mafiotii raspanditi in toate partidele si voi il injurati pe boc. mare ti-e gradina doamne.....

    RăspundețiȘtergere
  5. asta-i acuma, vreti sa spargeti ferestrele circiumii de serviciu a pedeleului?! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. NU STIU DACA STII DAR MAI NOU TITI SE SEMNEAZA PE FELICITARI DUMITRU, UN BRAILEAN VERITABIL SI ISI PUNE SECRETARELE SA II SUNE PE BRAILENI DE ZIUA LOR SAU DE ZIUA NUMELUI, ATAT IN NUMELE LUI CONSTANTIN DUMITRU PRESEDINTE PDL BRAILA, CAT SI CA PRESEDINTE AL CLUBULUI DE SAH SI II INVITA SA SE INSCRIE LA SAH MACAR.

    RăspundețiȘtergere
  7. PDL BRAILA VA VOTA CU BOC!
    Combinatia gandita de tradatorii pedelisti braileni este urmatoarea. Il adorm pe Blaga ca il vor vota, dar la Conventie ei vor merge toti pe mana lui Boc (ganditi-va ca piticul nu venea el la Braila daca nu avea ceva de ranjat, nu-si pierdea vremea pe aici daca stia ca brailenii merg cu Blaga).
    Dupa aceasta manevra Dumitriu va fi mazilit de Boc, iar Balcan-Badalan-Silviu Radu vor conduce partidul cum stiu ei. Toti cei trei amintiti sunt tradatori cu acte in regula in ale politicii.
    Cam asta este combinatia gandita de mintile luminate ale pd braila.
    sunt curios daca le va iesi si de data aceasta. pana acum le-a reusit totul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cei 4 amintiti in comentariul de mai sus vor vota cu Blaga la vedere. Problema e sa nu-i puna pe toti ceilalti 16 sa voteze la fel. Daca votul va fi secret BOC va avea vreo 5-6 voturi de la Braila, dar in nici un caz e la Dumitriu, Badalan, Balcan, Radu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cei patru pitici mici care fac si plici,vor zbura de la carma PDL dupa Congres sau cum ii va zice.Cine seaman vant culege furtuna ok?Radu datornicul de serviciu,Eugen penalul omul lui Fusea,Balcan piticul spagar trasiest,si nu in ultmul rand celebrul sahist care este in MAT-PAT Dumitriu fost partidul umanist Felix Mircea turnator,cu escala temporara in Braila vor lua drumul bajeniei la UNPR alaturi de Cibanu,Arama si celebrul piticot rupe tot Visinel-pisinel,urmeazaChiru.Spectacol de spectacol intraea libera iesirea pe branci SUCCESURI.

    RăspundețiȘtergere
  10. As vrea sa fie adevarat,sa dea dzeu sa fie cum spune anonomul din comentariul din al carui continut nu lipseste faimoasele pseudonime FELIX si MIRCEA,nu este nici o paguba, scapa de ei PDL,si asa procentul de duplicitate in echipa amintita mai sus este de 70%.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.