luni, 16 mai 2011

Dumitriu, taiat in ultimul moment de pe lista, la Conventia Nationala a PDL

Delegatia braileana la Conventia Nationala a PDL a fost umilita. Constantin Dumitriu, semnatar al motiunii lui Vasile Blaga, a avut iluzia pana aseara ca va fi ales secretar executiv. Surpriza insa, in ultimul moment a fost scos de pe lista si inlocuit cu Gheorghe Albu, fost trezorier al PD. Dupa acest esec anticipat, Dumitriu s-a refugiat pana in toiul noptii intr-o sticla.Potrivit unor surse avizate, eliminarea lui Dumitriu s-ar datora aceluiasi personaj originar din Braila, cu influenta la nivel central, responsabil si de clarificarea situatiei lui Catalin Chivu. Aceleasi surse sustin ca persoana a declansat o serie de actiuni care vizeaza insanatosirea mediului politico-administrativ local.

10 comentarii:

  1. Au fost delegatii si delegatii,s-a aratat mai cu mot dereglatia de la Braila.Pana seara s-a adeverit ca a fost intr-adevar grav dereglata!Delegatia de la Braila,una umilita national,s-a recunoscut invinsa...de ea insasi.S-au inlocuit unii pe altii precum isi schimba unii altora...sconcsii din picioare.In locul dezamagirii profunde si-a reincarcat bateriile cu...cateva baterii bahice.Saparea intre ei e una de traditie in randurile politicienilor de pe meleagurile mioritice. ,,Insanatosirea mediului administrativ-politic local se face prin deratizarea interna si externa de paraziti sub toate formele.Totusi,e bine cand totul se termina cu bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. cheliegadilici@yahoo.com16 mai 2011 la 15:20

    Ce-am putea face si noi pentru a ajuta la insanatosirea societatii brailene? Cum putem sprijini intentiile acelui om? Nu e cinstit sa asteptam doar de la o persoana rezolvarea unor probleme care ne privesc pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Aura cunosc la cine faceti referire. Este baiat tinar cu o forta extraordinara si cred ca chiar are intentii serioase pentru orasul nostru ! Ce ziceti! Va doresc numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai daca i-a facut jocurile lui Stancu si primarilor PSD, trebuia ca Boc s-l confirme in coducerea PDL sau sa-l trimita la PSD? Cati primari PDL l-au insotit pe baitasul asta brunet galateano- brailean la Bucuresti? Pentru cati pdl-isti "a varsat sange" Titiu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Numai duhurile rele se refugiaza in sticla, dar micutul tuciuriu este PIAZA REA pentru Braila si ar trebui sa piara adica sa dispara din scena politica. Cine oare poate sa-l combata pe acest pigmeu mincinos si prefacut ?!?

    RăspundețiȘtergere
  6. sigur GLUMESTI, Aura !
    albu a fost dintotdeauna in carti,pe dumitriu nu-l vota nici dracu'.
    e adevarat k de suparare s-a refugiat, ca deobicei, printre sticle, dar, pe acest subiect cel putin, influenta acelui personaj misterios pe care tu vrei sa il faci super potent este o aberatie mare cat "casa poporului"

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu cred in "omul providential"din interiorul PDL,care s-a aiba puterea de insanatosire a mediului politic din interiorul acestei organizatii.Sunt prea mari complicitatile si interesele, intre cei care au grije de propriilor buzunare,bosi,si mai putin de afirmarea PDL pe plan local si judetean Cei mici fac politica "la cafea" fara efecte,se bucura si ei de drepturile si libertatile PDL-iste,de a vorbi intre ei,in spatiu limitat si controlat de "bosi".De si la Galati primarul este PSD-ist,organizatia judeteana a PDL este puternica iar prezenta lui Emil Boc si a Elenei Udrea a ajutat orasul Galati cu cateva miliarde de lei-ron.La noi nu se poate,cine sa-i bage-n seama!

    RăspundețiȘtergere
  8. Scris de Emil... POC !! , 2011-05-13 08:10:24
    Deci, vasazica piticul Boc, i-a dat teapa , MARELUI BLOND".. tot piticu', pai foarte bine ... a luat-o in freza, ca asa face mereu " marele. pitic, blond" de dumitriu, se baga in seama, ca face si drege, si este stiut ca este ... unul din complotistii si lui Toader deputatul de Galati, ca d'aia a plecat de la Galati, se vedea primar si facea tot felul de intalniri cu bietii oameni si ce era la gura lui la adresa lui Necula, nominalizatul la Primarieeee.... ca la usa cortului... nu se dezicea de radacinile cica indiene -...romano- rromi, .. in final tigani.. Si daca a vazut ca este marginalizat se-a luat talpasita la Braila, cica-c caini cu colaci in coada, si sa stiti ca nu degeaba... are planuri mari, cred ca presimte ceva de se gandeste la un viitor carciumar sa ajunga... sa ia de pomana , cu japka, adica prin furaciune si alte smecherii... HOTELUL SI RESTAURANTUL SPORT, DIN BRAILA, BAZE SPORTIBE ALE SPORTULUI BRAILEAN.Pacat, mare pacat, dupa ce nimeni nu face mare lucru ptr. sport, uite ca Titi Dumitriu acest presedinte parat, vrea sa-si insuseasca baza, ca tot se da mare sportiv ( poate la furat) s-o fi infiintat o alta si noua ramura sportiva..!!??Dumitriule, lase-ne in pace cu figurile tale, esti un papagal mincinos... nu ne lua si putinul care a mai ramas din sportul brailean
    ps:Un punct de vedere interesant.Merita analizat

    RăspundețiȘtergere
  9. Aura,incerci descifrarea informatiei lui Theophilos?.Iti este teama de un eventual esec?,sau Dumitru este o nuca prea tare?.Succes!.

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca ai vorbi cu toti dintii poate ai primi si un raspuns.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.