joi, 5 mai 2011

Gheorghe Bunea Stancu, seful de facto al PNL Braila

In tara, tot mai multe filiale ale PSD manifesta nervozitate, in conditiile in care, potrivit protocolului USL, trebuie sa imparta cu liberalii locurile eligibile. Este si motivul convocarii de urgenta a CEx al PSD pentru lunea viitoare. Aflate in cadere libera in sondajele de opinie, filialele PNL, ingrijorate de rolul de vioara a treia (Partidul lui Felix intrecandu-le), isi anunta propriii candidati, inainte de a fi negociate locurile cu pesedistii. Sunt probleme mari in USL la Galati, Vrancea, Iasi, Calarasi, Bacau si Valcea. Nu este cazul la Braila, unde Ghe. Bunea Stancu tine conservate in borcane toate cele trei componente ale USL, etichetate pe afinitati.

3 comentarii:

  1. Ce ti-a mai facut, mai, bietul bobocel? BeSeGheorghe e clar ca nu-i pe placul tau, desi iti aratai ingrijorarea ca s-a aliat cu incrucisatorul pinochio.

    RăspundețiȘtergere
  2. VREM SA FIE PUS IN PRACTICA PROGRAMUL DE STERILIZARE/EUTANASIERE!

    Halci din bugetele locale sunt pentru toti,nu inteleg de ce aceasta nervozitate!Trecand in fiecare zi prin minunatul oras Braila,am sesizat cum haitele de maidanezi isi controleaza si impart teritoriile.Cand un patruped urias,si bine crescut,incalca teritoriul altuia intai e marait balos apoi e luat cu blana cu tot daca totusi nu se retraga.Am mai observat ca chiar daca exista o intelegere tacita intre sefii de haite,cum unul jinduieste la halca ce nu-i a sa risca sa fie executat pe loc si intr-un hal de nedescris.Nimeni nu da nimanui ce-i al sau!Dar mai exista si ,,institutia''negocierii si a compromisului.Fiecare arata fiecaruia coltii,iar unii pastreaza are asul in maneca(in pernuta!), tinand la boacane(cutii de carton)avortoni si alte oseminte din luptele anterioare.De,fiecare dupa afinitati!

    RăspundețiȘtergere
  3. ERATA

    VREM SA FIE PUS IN PRACTICA PROGRAMUL DE STERILIZARE/EUTANASIERE!
    Halci din bugetele locale sunt pentru toti,nu inteleg de ce aceasta nervozitate!Trecand in fiecare zi prin minunatul oras Braila,am sesizat cum haitele de maidanezi isi controleaza si impart teritoriile.Cand un patruped urias,si bine crescut,incalca teritoriul altuia intai e marait balos apoi e luat cu blana cu tot daca totusi nu se retrage.Am mai observat ca chiar daca exista o intelegere tacita intre sefii de haite,cum unul jinduieste la halca ce nu-i a sa risca sa fie executat pe loc si intr-un hal de nedescris.Nimeni nu da nimanui ce-i al sau!Dar mai exista si ,,institutia''negocierii si a compromisului.Fiecare arata fiecaruia coltii,iar unii pastreaza asul in maneca(in pernuta!), tinand la boacane(cutii de carton)avortoni si alte oseminte din luptele anterioare.De,fiecare dupa afinitati!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.