marți, 7 iunie 2011

Apropiat al deputatului Eugen Badalan, rasplatit cu functie de conducere la Electrica

"Viata Brailei" scrie astazi ca pedelistul Claudiu Tudose, presedintele Comisiei de Etica a PDL, a fost numit in locul lui Renghea la conducerea Agenţiei de Întreţinere şi Servicii Energetice (AISE) Braila. Tudose este un mai vechi protejat al deputatului Eugen Badalan, iar in perioada in care acesta a fost presedinte interimar la PDL, a detinut si functia de director al Directiei judetene de Tineret. Ca deciziile la Electrica, sub coordonarea careia functioneaza AISE, se iau la partid este evident, din moment ce apropiatii conducerii PDL primesc posturi si isi rezolva situatia locativa (vezi cazul Nicoletei Dumitriu, cumnata presedintelui Constantin Dumitriu) cu ajutorul directorului Stefan Radulescu. N-ar fi de mirare daca si Tudose ar primi un apartament de serviciu, pe care sa-l "paseze" altui pedelist cu situatia locativa nerezolvata pana in prezent.

3 comentarii:

  1. Nu. Trebuie sa-si ia masina. Cica daca ar fi 10 lei de investit Tudose cere 5 pentru el. Ia sapati voi ca se vorbeste la electrica multe, mai ales ca a facut si baiaram ca nu iese Basescu, dar statea pe realitatea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foamea-i mare pentru toti si mai ales pentru Tudose, nu trebuie sa recupereze spaga si sa iasa si castig?1?
    La ce sa se priceapa la varsta lui? Sa-si traga banul si dupa el potopul. Meseria se termina la EL ca doar nu trebuie sa stii ceva, ELECTRICA-I VACA de muls.
    Abia se rezolvase situatia financiara la ELECTRICA si daca au vazut ca RENGHEA nu corespunde sau nu raspunde la solicitari(a se citi COMENZILE venite de la TITIU)da-l pe tobogan si sa vina TUDOSE care nu misca-n front si uite asa se duce dracu tot. HALAL DE MAMA LOR ! HOTIE LA VEDERE CU ACTE_N REGULA!

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnul Dumitriu pregateste numirea unei alte cumnate in functia de director economic la Termocentrala. Cumnnata care merita, doar a facut facultatea de pe strada Republicii(cea pitita printre buticuri)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.