vineri, 3 iunie 2011

Gheorghe Bunea Stancu, șeful PSD Brăila, violent si mitocan cu jurnaliștii care nu-i cântă osanale VIDEO

Pentru că a fost obligat de lege să-mi răspundă la două întrebări de interes public, răspunsuri ce dovedesc că strategia județeană în domeniul sănătății este improvizația sa sută la sută, Vodă s-a lansat într-un atac mitocănesc la adresa mea și a colegilor mei de la Viața Brăilei. Urmăriți-l în toată splendoarea sa: 
http://turnumagurele.blogspot.com/2011/06/voievoade-bunea-stancu-lasa-gluma-lasa.html

16 comentarii:

  1. prin postarea filmuletului ai lasat ca noi sa ne dam seama singuri de faptul ca acest personaj este : mincinos, mitocan, prost crescut, paranoic, plin de el, arogant, dictator,etc. Cand este incoltit devine mai rau decat o jivina ! Despre spitale, numirile in functii ale conducerilor lor, clasificare, strategie ..etc. sa nu intrebe cineva ca imediat i-a foc! Sanatatea din Braila este mosia lui si face ce vrea, nu da nimanui socoteala. AJUTATI BRAILA SA VADA ADEVARATA FATA A ACESTUI PERSONAJ. SUCCES !

    RăspundețiȘtergere
  2. Pacat, dle Presedinte ca nu ati invatat in atatia ani ca functia publica va obliga la un limbaj civilizat...nu la mahalagisme.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vizionand filmuletul ne-am dat seama de "micimea"personajului de lipsa de cultura,si incapacitaea acestuia de a respecta presa ultimul dar nu cel din urma aparator al democratiei.Ecelenta idee de a posta filmuletul proba care nu poate fi contestata.Tienti-0 tot asa succes.

    RăspundețiȘtergere
  4. in ultimul filmulet jivina pare in pragul nebuniei. nu-mi dau seama daca doar din cauza ta dar iti urla numele. nu crezi ca e destul? ai reusit sa arati cine este el de fapt pentru cei mai multi care nu isi imaginau nici cea mai mica parte. tu ce fel de specie esti? l-ai inhatat si nu-i mai dai drumul. nu e ok.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta se crede pe mosia lui.Urla ca a facut.De parca a facut din banii lui.probabil urla ca sa nu fie intrebat cati bani a alocat si unde s-au dus.de ce Concivia castiga tot ce misca in tara asta,adica Braila.De ce drumurile se strica in cateva luni.De ce cad tavanele cladirilor abia renovate.De ce Braila nu are stadionul de atletism.De ce nu are aeroportul promis.De ce nu are podul.De ce se construieste debarcader particular cu piatra cubica a orasului.De ce..de ce...De obicei cand cineva urla inseamna ca simte ca se apropie...Cine se lasa impresionat de urletele lui Bunea Stancu?Eu nu.Si daca ar fi sa apreciem un om dupa figura...cred ca are multe de pierdut...

    RăspundețiȘtergere
  6. un neispravit !! o lichea care devine un pupincurist cand vrea sa linguseasca pe cineva !!
    cand si-a rezolvat interesul devine o JIGODIE !! UN CARACTER INFECT , DE CARE TOTI TREBUIE SA SE PAZEASCA ! Va imaginati relatiile lui viitoare cu ceilalti care ii canta in struna acum ?? stati ca nu s-a sfarsit pamantul , eu cel putin am RABDARE si astept clipa cand isi va sfarsitul !

    RăspundețiȘtergere
  7. Mare om ,mare caracter...

    RăspundețiȘtergere
  8. Atenție,individului îi este frică....... de ce oare?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe tine cand te salta DNA-ul ?

    RăspundețiȘtergere
  10. Trebuie sa scapam de individul asta cat mai repede. A nenorocit Braila!

    RăspundețiȘtergere
  11. ai nenorocit toata braila de cind ai venit tu ma taran basit ce esti...cu ce sa imbunatatit spitalele???cu morti??jeg penal ce esti..am lucrat la CONCIVIA pe cind erai tu patron si dadeai niste salarii mizere mafiot imputit..femeia aia tia pus doua intrebari si daca erai curat raspundeai...mie scirba de voi

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu poti sa deti o asemnea functie si sa folosesti un astfel de limbaj. E inadmisibil!

    RăspundețiȘtergere
  13. ce cretin sa fii sa jignesti o femeie :-j moldoveni prosti

    RăspundețiȘtergere
  14. Rusine,... dar PSD-ul greseste f mult. Dumnealui trebuie sa plece acasa,...sau la pascut oile, pe malul Dunarii,. Dar tousi nu inteleg de ce nu-l concediaza, exista inca optiune de concediere cu litera I aplicata la contractul de munca,.. sau ma insel.
    Sunt braileanca plecata de 7 ani din Romania. Si eu care speram ca se va schimba ceva in bietul meu oras natal. ... Cu asemenea oameni,..
    Daniela Turturro - Milano

    RăspundețiȘtergere
  15. Ii doresc Aurei Costea sa fie tare caci amenintarile unui interlop politic pot fi destabilizatoare pentru psihicul unei femei

    RăspundețiȘtergere
  16. Nici chiar asa. Daca stateam prost cu nervii nu as fi abordat problemele astea.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.