joi, 2 iunie 2011

Constantin Dumitriu cauta vinovati iar Stancu a cedat nervos

Colegii de la Viata Brăilei au scris în numărul de debut al publicației că șeful PDL, Constantin Dumitriu, are o relație specială de prietenie cu șeful Electrica. Atât de specială, încât Ștefan Rădulescu a trecut peste toate regulile instituției și a angajat-o pe cumnata prietenului său, Nicoleta Dumitriu, căreia i-a și repartizat rapid o locuință de serviciu. De altfel, aflăm că nu e singura persoană careia seful PDL i-a rezolvat situația locativă în acest fel, directorul Electrica având și alți ”clienți” cu recomandare de la partid pe lista de așteptare. Informația devenind publică, Dumitriu a văzut roșu în fața ochilor și caută vinovații, dar și metode de presiune pentru a descuraja revista pe care o conduc să mai publice astfel de lucruri. Imi permit sa-i atrag atenția pe acest blog ca eforturile sale sunt inutile. Cum inutile sunt și ieșirile absolut mitocănești și ale celulilalt personaj care crede că e stăpânul absolut al Brăilei și care își permite ca, în calitate de șef de partid și președinte al CJ, să mă denigreze în conferințe de presă și pe holurile Consiliului Județean, zbierând ca un apucat la colegii mei.

7 comentarii:

  1. Mitocanii de genul pe care le mentionati sau facut si se vor mai face este o traditie in politica mare si politica localaDespre personaje care demult nu mai au decenta si respect si fara frica de bunul Dumnezeu.Cum presa a apus demult la Braila,este normal caun "taran" de Tichilesti care a ajuns jupan de judet sa faca ce vrea muschiul lui.Are cineva ac de cojocul lui?Iar "pacaliciul" dela Galati,urmeaza decapitarea ,si a tuturor"mstracucelor"si vuvuzeilor care se cred politicieni aida de...de hartie igenica.

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar asa? cum sa cedeze nervos? ramanem fara presedinte la CJ? eu propun sa-l ajutam, sa faca o cererevreo fundatie umanitarai sa il ajute cu ceva bani de medicamente!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Salariatii de la revista au norma de comentarii si la blog? Sau e doar coincidenta de nume?! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabi comenteaza pe BrailaNews si pe pagina mea de FB cu mult timp inainte de a deveni COLABORATOARE a VBR.
    Stii si tu asta, dar nu-ti poti ascunde frustrarea sub nicio forma.

    RăspundețiȘtergere
  5. Care frustrare ?! Cine esti tu ?

    RăspundețiȘtergere
  6. Bravo de trei ori pentru cei care mai au ceva curaj sa spuna ADEVARUL. Pacat ca nimeni nu face nimic pentru ca aceste specimene sa nu mai stea in functii de conducere.

    RăspundețiȘtergere
  7. E bine ca avem si jurnalisti incisivi, capabili sa provoace si sa scoata la suprafata ce e ...mai bun in om. Asta e pres.CJ Braila, devenit vedeta nationala ...
    Aura Costea, nu-l slabi deloc pe acest mitocan ! Poate se trezesc si votantii lui si constientizeaza ce monstru au ales , ca sa nu mai greseasca data viitoare...

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.