luni, 20 iunie 2011

Tăcerea complice a PDL Brăila

Deși a primit două uriașe mingi la fileu -scandalurile de corupție în care sunt implicați Vodă și Rizea- PDL, partidul care în planul discursului public și-a asumat toată nebunia cu care se confruntă românii azi, a amuțit subit. Unde este președintele Constantin Dumitriu, cel care după emisiunea de la OTV  a făcut o criză de nervi că a apărut și el în desenul caracatiței locale, trimis lui Dan Diaconescu? Unde sunt deputații Eugen Bădălan și Viorel Balcan, cei care au fost de acord cu alungarea din partid a vechii gărzi pe motiv de complicitate cu PSD și cu Vodă?  De ce tac cu toții, deși au două ocazii nesperate de a profita politic de pe urma acestei situații?

3 comentarii:

  1. Pai absolut toti sunt sub comanda lui Stancu. Titiu si Piticu cu constructiile iar Cauciuc cu masa la spitale (sa-i manince tot neamul ce mincare fac ei acolo)

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e dovada cea mai buna ca mafia transpartinica prezentata este adevarata. La viitoarele alegeri cred ca voi vota cu PNTcd, partid care este mic si nu are sanse de reusita, decat sa votez cu vreun uslas sau democrat liberal autohton.

    RăspundețiȘtergere
  3. Inca o data sa dovedit curvasareala din poltichia braileana.Distinsii actori politici au dat care au pierdut notiunea de respect,au dat cartile pe fata.Cu ce tupeu mai iesiti gasca de neispraviti PDL sa comunicati cu poulatia?La baie ciudatilor sa mai ramaneti cati va chemat electoratul real nu cel fictiv la care faceti voi referire.Caimpenu securistul de serviciu se ocupa cu dezinformarea si manipularea,hai trageti apa si stingeti lumina.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.