miercuri, 15 iunie 2011

Stancu zbiara ca un apucat ca ”o distruge pe Aura Costea”

In timp ce Agentia Nationala de Integritate i-a luat averea la puricat,după cum scrie azi Viata Brăilei, iar DNA-ul vine din urmă, Vodă e din ce în ce mai nervos. Ceea ce ați auzit în înregistrările devenite publice pare o glumă față de ceea ce se întâmplă pe holurile CJ de câteva zile, mai exact de la emisiunea de la OTV.  Omul și-a ieșit complet din minți, se răstește la toată lumea și îmi transmite mesaje de amenințare. Nici muncitorii de la firmele lui nu stau mai bine cu nervii, unul dintre cei care pun piatra cubică la debarcaderul particular alergand cu o bâtă un reporter de la un ziar local. Chiar și Vodă a spus că a ajuns să nu mai doarmă noaptea, deși cu câteva luni în urmă le spunea celor de la PROTV că îl doare în .... și că el doarme noaptea foarte liniștit. Dacă nu mai are somn de când s-a luat după psihopatul care l-a dus de râpă și pe Cibu și l-a mâncat limba, denigrându-mă, eu îi recomand puțin Xanax sau Rudotel, că se dă compensat.

10 comentarii:

  1. Nu-i de mirare ca dementul si-a iesit din fire.Asa face mereu si cu angajatii din CJ.Cine nu ii face pe plac sau nu i se supune este executat la propriu ....bineinteles dupa ce i se administreaza o serie intreaga de invective cu regurgitatii acide. Ce mai! este clar, diagnosticul este : schizofrenie cronica( numa' bun de pus in camasa de forta). Ne punem intrebarea : nu este normal ca celor care ocupa functii publice sa li se ceara un control psihologic si psihiatric? Nu de alta, dar riscam sa fim condusi in continuare de astfel de specimene bolnave, scursuri ale societatii care intr-o tara civilizata, asa cum ne dorim sa devenim (…in cel putin 50 de ani) nu trebuie sa defileze pe banii publici ca fiind "mari vedete" de mass-media.

    RăspundețiȘtergere
  2. La cum se comporta cu cei din jur ii recomandam sa isi incerce abilitatile de orator ilustru si iubitor de semeni , prin includerea in palmaresul afacerilor sale a unei “scoli de vara”, preferabil la Lacu Sarat (unde are deja “cuibusorul de nebunii”), unde sa predea “Codul Bunelor Maniere “ de care nu a auzit si nici nu a citit vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Politicienii ar trebui in primul rand sa sanctioneze cancanismele din presa. In speta, pe C Iordache. Citesc presa braileana post decembrista si nu am intalnit nici la "Obiectiv Vocea Brailei", nici la "Monitorul de Braila", nici la "Arcasu", nici la "Ziarul de Braila", nici la "Viata Brailei" atata murdarie cat vad pe "Infobraila".
    Se pare ca se aplica pricipiul: presa se bate, politicienii vechi pier pe capete, cine este cel care castiga? Eu imi doresc sa citesc in presa despre ce se intampla in judetul nostru, la toate nivelele administrative, nicidecum mizeria asta...
    Dle Stancu, cat il mai tineti in brate pe acest individ, nu ati citit despre atacurile lui impotriva dvs si ale Simonei Basuc? Dle Simionescu, ati citit despre atacurile aceluiasi individ impotriva dvs si a dnei Camelia Gusatu? Dar atacurile impotriva dnei Draghincescu? Impotriva Dianei Tusa? Are Braila vreun cavaler care sa apere onoarea brailencelor si sa dea de pamant cu asa-zisul jurnalist? Sau trebuie sa acceptam ce ne anume ne impune cu savanta sa gandire: orasul nostru sa nu mai fie recunoscut pentru frumusetea femeilor, ci pentru imoralitatea lor - doar pentru ca asa doreste un ins refuzat din cauza unui caracter execrabil?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Doar pe cavalerul Diacomatu. Este singura sansa, sa-l aducem pe teutonul acesta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Penibila acoperire ....Aura se vede cine scrie
    si cine e Acest Diacomatu ?? Pe bune , nu stim !

    RăspundețiȘtergere
  6. @ ultimii doi anonimi:
    se vede cine scrie, dar nu inteleg de ce la un articol despre manifestarile lui Stancu va preocupa alta persoana!

    RăspundețiȘtergere
  7. problema de NEITELES :
    gh.b.s. este si continua sa fie cel mai important psd-ist din judet si chiar national!
    acest comportament il legitimizeaza oare ?
    deci sa intelegem ca psd atata poate ? este o mare porcarie ca oameni de bine din psd ,inclusiv PONTA sa nu ia atitudine impotriva acestui maimutoi care datorita banilor isi permite lucruri inimaginabile .acest prezumtiv puscariabil trebuie sa dispara !!

    RăspundețiȘtergere
  8. De cand exista PSD in Braila , abia acum cineva are sange si tarie sa-l clatine la maxim pe conducatorul ei , chiar daca acesta se numeste Stancu sau Balcan. Diacomatu sau Fundatia lui au dat dovada de o putere de munca iesita din comun , putere cu adevarat in binele cetatenilor . Le urez succes.

    RăspundețiȘtergere
  9. Cine e Diacomatu......un nimeni pentru braileni

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai romaneste spus Diacomatu e ala care are ce va lipseste voua - adica bilute- sa va luati de golanii lui stancu panaramelor ordinare si corupte ca sa va spun cum ii place idolului vostru hot

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.