joi, 29 aprilie 2010

Mai există PSD Brăila sau e suficient că există Gheorghe Bunea Stancu?

De o îndelungată perioadă de timp, PSD Brăila pare să fie partidul cu un singur om. Cel mai bun, cel mai integru (sic!), cel mai cel, ca să o scurtez, omul căruia trebuie să-i mulţumească cu toţii că există!
Având în rândurile sale o asemenea personalitate copleşitoare, într-un fel este firesc ca PSD Brăila să-şi ţină în umbră membrii de umplutură: pot cumva Simionescu, Boşneag, Tudose, Damian, Doiniţa Ciocan, Rotaru, Viorel Mortu, Alexandru Coadă şi mulţi alţi social-democraţi, extrem de vizibili în mandatul de preşedinte de filială al lui Balcan, pot toţi aceşti oameni să-l egaleze în măreţie pe inegalabilul, inestimabilul şi incoruptibilul Gheorghe Bunea Stancu?
Să fim serioşi! Nu munca lor a dus la procentele obţinute de PSD Brăila la ultimele alegeri, căci numai fotografia lui atârnată de stâlpi valorează cât un întreg partid. Le face o favoare dacă la adreseză fie şi o privire, chiar dacă, judecând după ultimele apariţii în presă, privirea lui indică un grad mare de stres. Ce au de transmis social-democraţii brăileni electoratului? Gheorghe Bunea Stancu ştie cel mai bine ce le trebuie brăilenilor. Şi ce nevoie au aceşti oameni de maimuţăreală la partid, unde să consume apa şi curentul degeaba, când seriozitatea liderului şi bunele sale intenţii, dar şi o statuie, ridicată evident din bani publici şi de propria firmă, sunt suficiente pentru ca electoratul din toată regiunea de sud-est să cadă în adoraţie!?

Un comentariu:

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.