joi, 8 aprilie 2010

Agitaţie de ochii lumii în cuplul de petrecăreţi PSD- PDL : baronul Stancu vs tânăra speranţă Dumitriu

Ideea pe care Brăilanews a acreditat-o pentru prima dată (vezi articolul din 22 februarie aici ) s-a confirmat public: pedelistul Constantin Dumitriu este un apropiat al pesedistului Gheorghe Bunea Stancu. Cei doi au şi petrecut revelionul împreună, după cum recunoaşte chiar preşedintele CJ şi PSD la gazetă, stârnind un aşa-zis conflict cu tânăra speranţă gălăţeană a politicii brăilene, după cum bine am intuit, mai mult roşie decât portocalie.
După metoda falsei duşmănii publice, experimentată cu atâta succes de Stancu în relaţia cu gălăţenii (cărora de atâta ranchiună ce le poartă le umflă conturile cu lucrările publice la care brăilenii nu au acces), PDL-istul gălăţean se face că îl pune la colţ pe Vodă. Tot public. La aceeaşi gazetă, poate citesc şi şefii de la centru şi îl vor crede! Ghinionul lui că e citit şi blogul Brăilanews!
Dumitriu pretinde că ar fi mai bun decât Giana Pătraşcu în calitate de şef la PDL Brăila deoarece nu ar fi la fel de controlabil ca aceasta. Aiurea! Eu nu pot să mi-i imaginez pe Boc, Blaga, Berceanu, Udrea etc făcând revelionul cu Ponta, Geoană, Năstase, Hrebenciuc & comp. Dumitriu face revelionul cu Stancu şi cu legătura comună Ştefan Rădulescu, apoi se ceartă cu Stancu, acreditând ideea că poate pune partidul în opoziţie adevărată cu Vodă. Să-l creadă Mutu când se dopează, pardon! ia pastile de slabit!
Că veni vorba de slăbit: nu ştim cât a slăbit Mutu dar după agitaţia cuplului de petrecăreţi Stancu- Dumitriu, a slăbit cu siguranţă socoteala lui Bădălan de a-i sufla conducerea partidului Gianei Pătraşcu prin Dumitriu. Ca să nu mai zic că Viorel Balcan s-a îmbolnăvit de-a binelea, realizând că a dat PSD din mână pe candidatura la primărie de pe gardul PDL! Greşeală sau lipsă de inspiraţie în alegerea colaboratorilor, oricum nu mai contează. Alegerile în filială sunt inerente, iar surpizele nu vor întârzia. Dupa cum merg lucrurile, nici Bădălan, nici Dumitriu, nici Giana Pătraşcu nu vor avea motive de bucurie în viitor. Cu atât mai puţin Vodă, care va pierde cu siguranţă controlul asupra tuturor.

4 comentarii:

  1. hai aurico ca m-ai distrat. nu te dezminti. sunt curios sa stiu daca mauru a luat la cunostinta dulcegariile tale la adresa lui .. si ce parere are. nu cumva ai terminat si tu tot balcescu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu cine e mauru'. Da, am terminat Balcescu.

    RăspundețiȘtergere
  3. mauru este titi dumitriu. cu asta i-ai dat lovitura de gratie. giana ar trebui sa se simta datoare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine e Dumitriu asta? Ce vrea el de la Braila? De ce vrea el binele Brailei daca e galatean?

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.