marți, 13 aprilie 2010

Traian Băsescu l-a ameninţat pe Vasile Blaga?

Folosind prilejul oferit de tragedia de la Smolensk, Traian Băsescu a ieşit la B1 TV şi, după câteva consideraţii despre Kaczynski şi aeronava prezidenţială, a dat cu bolşevicii canibali din PDL de toţi pereţii. Noi nu am înţeles mare lucru din răţoiala televizată a preşedintelui, însă cu siguranţă cei vizaţi au priceput mesajul.
Pentru că a vorbit extrem de mult despre Ministerul de Interne şi despre predecesorii lui Vasile Blaga plecaţi de la minister din motive neclare până în ziua de azi, putem presupune că Traian Băsescu a bătut şeaua să priceapa iapa. Adică Blaga.Aparent fără nicio legătură cu acesta, preşedintele s-a trezit ameninţându-l pe Liviu Dragnea că dacă nu spune el de ce nu a mai vrut postul vânat de justiţiabilul Cătălin Voicu, va spune chiar el ce se întâmplă la ministerul de Interne. Cum nici Blaga nu s-a făcut remarcat prin măsuri spectaculoase la ministerul cu pricina, ba dimpotrivă am putea spune, reţelele infracţionale din vestul ţării, unde Blaga i-a năşit pe mulţi, funcţionează bine-mersi, am putea crede că Traian Băsescu i-a arătat pisica celui care este pe cale să confişte centrul de putere în PDL.
În aceste condiţii, Brăila va fi direct afectată întrucât fără autoritatea lui Blaga, lui Gheorghe Bunea Stancu (preşedintele CJ Brăila a avut grijă să aibă o relaţie excelentă cu şeful său pe linie administrativă) îi va fi greu să-l impună pe Constantin Dumitriu în filiala brăileană a PDL. Cine ştie ce firme reabilizează Drumul Mării înţelege ce-l leagă pe şeful de la minister de subalternul de la CJ.
Giana Pătraşcu trebuie să se considere pe moment o norocoasă deoarece intervenţia la timp a lui Traian Băsescu l-a lăsat pe Blaga cu treaba neterminată.

3 comentarii:

  1. Cred ca Blaga e o nuca tare chiar si pentru Basescu!Nu vreau sa elogiez nici un PDL-ist dar Blaga este singurul dintre "bolsevici" care se poate opune lui Basescu.V-am citit cu interes comentariile si mi s-au parut foarte pertinente in ceea ce priveste politicile internationale dar mai ales cele referitoare la gazul rusesc.Eu cred totusi ca Rusia e un mare jucator pe piata Europei si nu va asista pasiv la distrugerea pietei sale de gaze.Nu cred ca americanii pot extrage gaze din sisturi bituminoase.Nu cred ca tehnologia este economica si in al doilea rand o sa-i impiedice rusii prin orice mijloace.Diferenta intre Rusia lui Eltin si cea a lui Putin este imensa si datorita bogatiilor subsolului foarte mari. Se pregatesc sa devanseze SUA .Cred ca in cativa ani SUA va fi a treia roata la caruta lumii in urma Chinei si Rusiei.

    RăspundețiȘtergere
  2. LOL...
    L-AI DESCRIS EXACT. IAR BOALA CARE DA HALUCINATII SE NUMESTE SCHIZOFRENIE.
    EXACT ASTA ESTE CONSILIERUL PE CARE L-A AVUT EPAVA DE CIBU. SE MERITA UNUL PE ALTUL. BRAVO TIE CA NU TE LASI!
    APROPO... STIU CA NU E CAZUL SA PUN SI EU PAIE PE FOC DAR ESTI MISTO IN POZELE ALEA. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. se pare ca si-a gasit alt fraier pe care sa-l duca pe culmile "succesurilor": bobocul mamei. e la loc de cinste pe mizeria aia de blog a lui chioru'

    RăspundețiȘtergere

Comentariile dvs vor fi vizibile doar după validare.